Translate

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Προσφερω - ανταλλασω - χαριζω .
Οτι δεν μου χρειαζεται πλεον μπορει να ειναι χρησιμο για καποιον αλλον, δεν εχει σημασια ποιος θα το παρει , ουτε ποιος το δινει.
Δεν εχει σημασια αν η προσφορα σου" πιασει τοπο" η αν καποιος το εκμεταλευτει. Σημασια εχει οτι για σενα δεν ειναι χρησιμο πια, σημασια εχει οτι σου δινεται μια ευκαιρια να ξεφορτωθεις καποια πραγματα βοηθωντας καποιους αλλους.Σημασια εχει να το κανεις με την καρδια σου.Σημασια εχει να μπεις σ'αυτην την νοοτροπια , συμμετοχης και αλληλεγγυης .Σημασια εχει να μοιραζομαστε μεταξυ μας ,οσα περισσοτερα μπορουμε.Σημασια εχει να το κανουμε γιατι πιστευουμε σε μια κοινωνια διαφορετικη , να σπασουμε τους μυθους , της ιδιοκτησιας, του ανταγωνισμου , του καταναλωτισμου , του εγω ειμαι κατι περισσοτερο απο σενα, επειδη εχω περισσοτερα απο σενα. Η κριση μας δινει την ευκαιρια να γινουμε περισσοτερο ανθρωποι, μας δινει την ευκαιρια να βγουμε απο το "εγω " και να παμε στο "εμεις ". Η κριση ειναι η ευκαιρια που μας δινεται ν'αλλαξουμε τον εαυτο μας , ν'αλλαξουμε την νοοτροπια μας , κι αλλαζοντας εμεις αλλαζουν κι ολα γυρω μας. Ας μην ξεχναμε το συστημα δουλευει πανω σε πελατιακες σχεσεις , ας σταματησουμε λοιπον να ειμαστε πελατες τους. Εχουμε απ'ολα οσα μας χρειαζονται για να κανουμε την αλλαγη, αρκει να τα δουμε με αλλο ματι, και να τα αξιοποιησουμε με διαφορετικο τροπο.Το συστημα στηριζεται σε μας κι εμεις το στηριζουμε, στο χερι μας ειναι να το αλλαξουμε .Η δυναμη μας κινει τον κοσμο και κινειται οπου θελουμε εμεις , αρκει να το πιστεψουμε κι ολα ειναι δυνατα να συμβουν.
ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ , ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ. ΕΚΕΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ . ΕΚΕΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ,ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!!!!

1 σχόλιο: