Translate

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ "Η ΑΓΑΠΗ "

Τιποτα δεν θαναι πια το ιδιο...


Οι ανθρωποι σηκωθηκαν απο τους καναπεδες, τελειωνοντας επιτυχως την ψυχοθεραπεια τους ,των τελευταιων χρονων.


Εκλεισαν το χαζοκουτι και ενωθηκαν με το μεγαλο συμπαντικο νου .


Μεσω του ιντερνετ ενωθηκαν οι σκεψεις μας, τα συναισθηματα μας, οι ιδεες μας.


Αναγνωρισαμε ο ενας τον αλλον , εκμηδενισαμε τις αποστασεις , συγχρονιστηκαμε με το χρονο της ψυχης μας και την αφησαμε να μας οδηγησει στα μονοπατια της αληθειας της. Εμπιστευομενοι το απροσωπο, το αμορφο, το φανταστικο, την σκεψη, την ιδεα, το συναισθημα καταργησαμε το εγω της προσωπικοτητας μας κι οδηγηθηκαμε σε κοσμους αλλους, κοσμους που σε αλλες εποχες θα εμοιαζαν εξωπραγματικοι, καθολικα φαντασιακοι ,ονειρικοι κι απραγματοποιητοι.




Τα ονειρα μας ενωθηκαν, οι ψυχες μας μιλησαν κοινη γλωσσα και αρχισαν να πραγματοποιουν το μεγαλυτερο ονειρο ολων των εποχων" την αλλαγη του κοσμου"


καναμε downloud την συμπαντικη ενεργεια μεσω της πληροφοριας και της ανταλλαγης αποψεων , ζυμωσαμε το ψωμι της επαναστασης και το μοιρασαμε στα περατα του κοσμου.




Οι ενοιες Ελευθερια, Δημοκρατια, Δικαιοσυνη , Αληθεια , αρχιζουν και ξαναβρισκουν τις αρχικες τους ενοιες , ενοιες και αληθειες ξεχασμενες, πουλημενες στους βωμους των συμφεροντων , του χρηματος και της αλαζονιας της εξουσιας .




Η πρωτη μαχη κερδηθηκε , η κρισιμη μαζα αφυπνιστηκε και δεν προκειται να κοιμηθει ξανα.


Τωρα μενει να κερδηθει κι ο πολεμος , χωρις πολεμο ομως, χωρις στοιχηματα μια κιαυτα στημενα ηταν. , μια λεξη που δεν προκαλει κοντρες κι αντιπαλοτητες, μια λεξη που δεν χωριζει τους ανθρωπους σε στρατοπεδα , κατηγοριες , χρωματα και κομματα .Μια λεξη που μας ενωνει ολους.


ΑΓΑΠΗ- ΕΝΟΤΗΤΑ η πρωτη προτεραιοτητα μας.



ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΙ ΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ...ΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ..ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ..ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ..

ΜΕ ΑΓΑΠΗ


λεμε ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ..ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΛΛΕΤΑΙ..

ΜΕ ΑΓΑΠΗ




ΑΝΑΚΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΤΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

" ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ "



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου