Translate

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011

Η ενέργεια της Ελλάδας


Το σύστημα δασκάλων στο συγκεκριμένο σημείο στο οποίο απευθυνόμαστε, την Ελλάδα, έχει να κάνει με μια πολύ σημαντική και μεγάλη μετάβαση. Καταλάβετε πως η Ελλάδα ζει ενεργειακά μια πολύ μεγάλη απελευθέρωση, ένα πολύ μεγάλο ξεμπλοκάρισμα. Και αυτό συνέβη, όχι επειδή ήταν προορισμένη να το κάνει ούτως ή άλλος, αλλά επειδή εσείς το δημιουργήσατε. Εσείς το επιταχύνατε και κάνατε την έκπληξη. Ο καθένας σας ατομικά, εκεί που καθόταν σπίτι του και δυσανασχετούσε με κάποια κατάσταση, φτάσατε σε ένα σημείο να φτιάξετε μια σκεπτομορφή και αυτή η σκεπτομορφή, συλλέχθηκε, αντλήθηκε από τις νεότερες, κρυστάλλινες γενεές και δημιουργήθηκε μιαν επανάσταση, με αποτέλεσμα και εσάς του γηραιότερους να σας κουνήσει, να σας βγάλει από το κέλυφός σας και να ενεργοποιηθείτε. Δεν είναι τυχαίο που νέοι ξεκίνησαν την επανάσταση καθώς είναι πιο ευαίσθητοι στην ενέργεια και μπορούν να πιάνουν τα λεπτοφυή κύματα τα οποία ο καθένας σας εκπέμπει. Όσο πιο πολύ λαμβάνουν ενέργεια τα κρυστάλλινα παιδιά της Ελλάδος, τόσο πιο ευαίσθητα γίνονται κι εδώ είσαστε εσείς, οι μεγάλοι δάσκαλοι, οι γηραιότεροι πάνω στον πλανήτη που πρέπει να δράσετε υποστηρικτικά γι’ αυτά τα παιδιά. Αφήστε στην άκρη τί είναι εκείνο που νομίζετε πως σας χωρίζει μεταξύ σας, γιατί είναι καθαρά ψευδαίσθηση και υποστηρίξτε αυτή την προσπάθεια των νέων. Ακούστε την αλήθειά τους, δεν ξέρουν πώς να το γειώσουν, δεν γνωρίζουν πολλές φορές τί είναι, όμως υλοποιούν πιο άμεσα από τον καθένα σας. Είναι παρορμητικοί, ναι, κι αυτό τους χαρίζει επιπλέον καύσιμο στην κάθε συν-δημιουργία τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς θα τα οδηγήσετε σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, στο όποιο κίνημα πάρει η ενέργεια αυτή, απλά θα το υποστηρίξετε με αγνή καρδιά, κοντά στην δική σας αλήθεια που φωνάζετε τόσα χρόνια. Υλοποιήσατε μια σκεπτομορφή που φωνάζει να ελευθερωθεί ο συγκεκριμένος ιερός τόπος για να μπορέσει να προχωρήσει. Η Ελλάδα είχε μεγάλες δόξες και συνεχίζει να έχει. Απλά ένα πέπλο λήθης που την έχει σκεπάσει, ήρθε η ώρα να φύγει. Αν θα φύγει ή όχι, εσείς θα το επιλέξετε. Το αποτέλεσμα έγκειται στον τρόπο που θα υποστηρίξετε την ενέργεια. Μπορεί να σας ένωσε η αγανάκτηση αλλά αν δεν μετουσιωθεί σε φωτεινό όραμα, η μετάλλαξη της Ελλάδας θα είναι επίμονη και δύσκολη.

Μεταλλάξτε, αφήστε, συγχωνεύστε

Το ότι έχετε να δουλέψετε συλλογικά ως άνθρωποι απέναντι σε κάτι τόσο πολύ εστιασμένο όπως είναι η επανάσταση της ενέργειας που γίνεται, σας κάνει και σας δίνει το έναυσμα ν’ αφήσετε στην άκρη ακόμη μια φορά αυτά που σας χωρίζουν, και απευθυνόμαστε σε όλους τους δασκάλους αυτού του μέρους της Γης. Αφήστε στην άκρη συγκρίσεις. Οτιδήποτε σας έφτασε μέχρι εδώ, είναι καλό και τιμημένο. Αλλά κάποιες φορές πρέπει να μεταλλαχθεί, άλλες φορές πρέπει το αφήσετε και άλλες φορές πρέπει να το συγχωνεύσετε με κάτι άλλο. Τίποτα δεν είναι λάθος, τίποτα δεν είναι σωστό. Ξεκινήστε, κάντε ένα βήμα, θέστε την πρόθεσή σας να δουλέψετε για το ανώτερο καλό, για το ανώτερο καλό όλου του κόσμου, για το ανώτερο καλό της Γης, ξεκινώντας από το να χτίζετε το περιβάλλον της χώρας γύρω σας. Όπως ενεργειακά ξεκίνησε όλη αυτή η επανάσταση και την τσίμπησε το συλλογικό ασυνείδητο των κρυστάλλινων παιδιών της Ελλάδας, με τον ίδιο τρόπο κι εσείς, θα βάλετε στην άκρη τις διαφορές σας και θα το ενισχύσετε μετατρέποντάς το σε όραμα. Τα κρυστάλλινα παιδιά της Ελλάδας έχουν όραμα γι’ αυτό και υλοποιήθηκε η επανάσταση. Το όραμα είναι ισχυρότερο από την αγανάκτηση. Ο καθένας σας, ας το υποστηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί - με πρακτικό τρόπο, με ενεργειακό τρόπο. Μη γυρνάτε όμως πλάτη σε αυτό που συμβαίνει, είναι μεγαλειώδες.

Όραμα αντί αγανάκτησης

Να ξέρετε ότι έχετε καταφέρει να ξεμπουκώσετε μιαν αρτηρία η οποία έπασχε. Η ενέργεια δεν μπορούσε πλέον να ρέει στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μαζικές καταστροφές που συμβαίνουν στην Ελλάδα και δεν είναι τυχαίο, όλα αυτά έγιναν για να γίνει κάθαρση, ήταν ο πρόδρομος γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα. Ακόμη η ανθρωπότητα ενώνεται μέσα από τον πόνο. Δεν είπαμε ότι αυτό είναι λάθος ή σωστό, απλά έτσι κάποια πράγματα λειτουργούν ακόμα. Αλλά δεν θα λειτουργούν πλέον για πολύ. Δεν θα είναι ο πόνος εκείνος που θα σας ενώνει, πολύ σύντομα. Στα προσεχές χρόνια θα δείτε πως το κοινό όραμα είναι πολύ καλύτερο από την αγανάκτηση και τον πόνο. Αυτό θα έρθει σταδιακά και θα σας το δείξουν οι νέες κρυστάλλινες ψυχές που θα έρθουν κι εσείς θα πρέπει να τις υποστηρίξετε για να μπορέσουν να το γειώσουν σε μια κοινωνική ενέργεια που ήδη εσείς γνωρίζετε. Επιτρέψτε το να συμβεί. Πάρτε την δική σας αλήθεια και κάθε μέρα να ρωτάτε τον εαυτό σας, να ρωτάτε τον θεό μέσα σας, να ρωτάτε τον ανώτερο εαυτό σας, «Συνηχεί με μένα; Τί είναι κάθε μέρα να κάνω καλύτερο; Ό,τι κουβαλώ μέχρι στιγμής, τί να το κάνω; Να το συγχωνεύσω; Να το αφήσω; Να το προσθέσω σε κάτι άλλο;»

Καταλάβετε, πως ό,τι κι αν επιλέξετε, όποια γεύση αλήθειας επιλέξετε εσείς να εκφράσετε εδώ στη Γη, είναι η κατάλληλη. Όλες έχουν να σας μάθουν κάτι. Το μυστικό είναι να μπορείτε εσείς να βρίσκετε πίσω από την κάθε πρόκληση, την μαθητεία και την ανώτερη εμπειρία που έχετε έρθει να ξεπεράσετε. Όταν βλέπετε δυσκολίες, όταν βλέπετε συναισθηματικά να είσαστε μπλοκαρισμένοι, ας γίνετε παρατηρητές του εαυτού σας και ρωτήστε «Τί έχω να μάθω από αυτό;» Κι αν δεν μπορείτε εσείς να γίνετε παρατηρητές του εαυτού σας, επιλέξτε έναν άλλον θεό με τον οποίο να αισθάνεστε άνετα ή μία ομάδα που μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα, βάλτε την αλήθειά σας πάνω στο τραπέζι, αυτό που κουβαλούσατε μέχρι στιγμής και πείτε «Θέλω και τη δική σας γνώμη». Και οι άλλοι θεοί θα σας πούνε μια δική τους οπτική, μία από τις πολλές πλευρές που έχει η κάθε κατάσταση. Ακόμη και στην 3η διάσταση, τα πράγματα είναι πολυ-διαστασιακά. Να ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε μεγάλη διαφορά στην Ελλάδα, ξεκινώντας με το να κάνετε μεγάλη διαφορά στη ζωή σας.

Η δόξα των αρχαίων χρόνων προχωρά προς την συγχώνευση

Το συλλογικό ασυνείδητο που ξεκίνησε μέσα από την αγανάκτηση του κόσμου, θα μεταλλαχθεί και θα γίνει ένα κοινό όραμα που θα δημιουργήσει εκείνη την υλοποίηση και την γείωση που θα φέρει ξεκάθαρες καταστάσεις. Μπορεί να πάρει λίγο καιρό για να γίνει, αλλά εσείς συνεχίστε να τρέφετε την ιδέα μιας ελευθερωμένης ενεργειακά κατάστασης στον χώρο που ονομάζεται Ελλάδα. Να οραματιστείτε την Συμπαντική Ενέργεια να ρέει μέσω των ανώτερων εαυτών σας και να παρασέρνει οτιδήποτε είναι μπλοκαρισμένο. Ξεκινήστε όμως πρώτα απ’ όλα από τους εαυτούς σας. Τί είναι εκείνο που σας μπλοκάρει στη ζωή σας; Τί είναι εκείνο που δεν ρέει; Επιλέγετε τον δρόμο του διαχωρισμού; Επιλέγετε να το αφήσετε πίσω; Επιλέγετε την συγχώνευση; Ποια είναι η πρόθεσή σας; Ό,τι κι αν επιλέξτε, θα φέρει αποτέλεσμα. Αν νιώθετε πως κάτι σας βαραίνει, κάτι δεν συνηχεί με εσάς, ρίξτε μια δεύτερη ματιά. Είσαστε όλοι σας δάσκαλοι, δεν είναι ο ένας χαμηλότερος από τον άλλον, δονητικά μόνον είσαστε διαφορετικοί. Είσαστε εδώ για να μπορέσετε να πάρετε μιαν αλήθεια και να την μεταλαμπαδεύσετε. Κρατήστε ό,τι συνηχεί στην καρδιά σας, δείτε την ζωή σας από τα μάτια του ανώτερου εαυτού σας ως παρατηρητές, μη φοβηθείτε να γίνετε διάφανοι και να ρωτήσετε κι άλλους θεούς γιατί αυτό θα σας φέρει στην ενοποίηση. Θα σας φέρει να φτιάξετε ένα δίκτυο από ανθρώπους που δεν φοβούνται να εκτεθούν, που δεν φοβούνται να ζητήσουν βοήθεια, που αυτό ακριβώς σημαίνει ενοποίηση. Κάθε περιοχή του πλανήτη έχει το δικό του εντύπωμα ενέργειας, η Ελλάδα έχει το μοτίβο του να μοιράζεται απλόχερα και να φιλοξενεί, γι’ αυτό και έγινε το κέντρο φωτός του κόσμου. Η ενέργεια που φιλοξενούσε στους αρχαίους χρόνους, υπάρχει και περιμένει να μεταβεί σε ένα επόμενο επίπεδο. Ακόμα και αυτό που θεωρείτε ως δόξα της Ελλάδας, οφείλει να εξελιχθεί όπως εξελίσσονται κι όλα. Θα βγάλετε αυτή την ενέργεια από το χρονοντούλαπο και θα την αφήσετε να αναπτυχθεί. Μην περιμένετε τα πράγματα να είναι ίδια όπως τότε, αυτή η ενέργεια περιμένει να συγχωνευθεί. Αυτό καλείστε να ενεργοποιήσετε, σε άλλο επίπεδο. Ενεργοποιείτε την δύναμή σας που έχετε φέρει κυτταρικά, επιλέξατε να ενσαρκωθείτε στην Ελλάδα για να συμμετάσχετε στο πανηγύρι που εξελίσσεται σ’ αυτό το μέρος, για να μπορέσετε να εφαρμόσετε τις παρακαταθήκες πολλών ενσαρκώσεων και να βοηθήσετε ουσιαστικά. Βοηθήστε κι άλλους. Όσο το κάνετε αυτό, γειώνετε κι άλλη πληροφόρηση.

Βρείτε τα κομμάτια του παζλ γύρω σας

Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι είναι πιο συμβατοί από κάποιους άλλους ανθρώπους. Είναι σαν το κομμάτι του παζλ, πρέπει να το γυρίσεις πολλές φορές προκειμένου να δεις αν τελικά ενώνεται με κάποιο άλλο δίπλα ή με κάποιο άλλο που τώρα κάνει την εμφάνισή του στη γενικότερη εικόνα. Βρείτε λοιπόν εκείνα τα κομμάτια του παζλ τα οποία κουμπώνουνε στη ζωή σας. Δεθείτε με αυτά τα κομμάτια, είναι οι υποστηρικτές σας που στο σύνολο, θα σας δείξουν την γενική εικόνα. Βρείτε κι άλλα κομμάτια παζλ, βρείτε ανθρώπους που μπορείτε να κάνετε μαζί μια κοινή εργασία φωτός, δημιουργήστε ένα ολοκληρωμένο κομμάτι στο παζλ και όλοι μαζί, θα φτιάξετε την γενική εικόνα. Αν επιλέξετε να γίνετε διάφανοι απέναντι στον άλλον, αυτό θα σας πάει αυτόματα στο επόμενο βήμα και ασυνείδητα επηρεάζετε τους γύρω σας, την γειτονιά που μένετε, την πόλη σας, την χώρα σας. Το πλέγμα ήδη έχει πάρει την θέση του πάνω από την Ελλάδα και η δική σας εργασία φωτός θα το ενισχύσει. Όταν βρίσκεστε μέσα σε ένα πλήθος που εναντιώνεται, κλείστε τα μάτια και επιτρέψτε την ενέργειά σας να φτάσει ολόγυρα και να αγγίξει τα πάντα γύρω σας. Έτσι μαθαίνετε να συγχωνεύετε την ενέργειά σας με τους άλλους, δεν πρόκειται να εισπράξετε τίποτα αρνητικό καθώς είναι ενέργεια μονόδρομης φοράς και μόνο στέλνει.

Να ξέρετε πως σας τιμάμε απεριόριστα που είσαστε εδώ. Να ξέρετε πως είμαστε μαζί σας και δίπλα σας σε όλα όσα περνάτε. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο, όμως η Ελλάδα θα παίξει έναν πολύ δυνατό ενεργειακό ρόλο στη Γη και θα συμπληρώσει ένα πολύ δυνατό κομμάτι του παζλ. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι καλύτερη από άλλα μέρη του πλανήτη, σημαίνει ότι μπορεί να συμπληρώσει την ενέργεια και να την πάει παραπέρα. Είσαστε εδώ να δημιουργήσετε το θαύμα. Αγαπητοί, σας δίνουμε αυτό το μήνυμα με όλη μας την αγάπη να το μεταλαμπαδεύσετε. Είμαστε μαζί σας αρκεί να μας το ζητήσετε. Αν εσείς βρείτε δυσκολία στο πώς να κάνετε τις προσωπικές σας υπερβάσεις, να μας φωνάξετε. Είμαστε εδώ και όχι μόνο εμείς οι οδηγοί και οι ανώτεροι εαυτοί σας, αλλά και χιλιάδες άλλες οντότητες οι οποίες έχουν κατακλίσει την εξέδρα και περιμένουν να βοηθήσουν. Τους επιτρέπετε εσείς να βοηθήσουν, ζητήστε το τις ώρες που κλαίτε ή νιώθετε αδιέξοδο και το άγγιγμά τους θα ζεστάνει την καρδιά σας. Όλα θα πάνε προς το ανώτερο καλό όλων, αρκεί να το επιλέξετε. Συνεχίστε να οραματίζεστε προς αυτή την κατεύθυνση.

Σας ευχαριστούμε που ανακτάτε την δύναμή σας!

πηγη http://www.lightworker.gr/index.php?categoryid=25&p2_articleid=157

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου