Translate

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Βαθύτερα στην ενότητα


Άγιος Γερμανός, δάσκαλος Κουτχούμι Καίτη Τσώλη, 26/3/2013

Σας χαιρετάμε αγαπημένη μου οικογένεια. Είμαι αυτό που είμαι κι έρχομαι κοντά σας αυτόνομος και κυρίαρχος κι έρχομαι κοντά σας ελεύθερος. Και είναι αυτό που θέλουμε και για σας αγαπημένη μου οικογένεια. Εγώ είμαι ο Άγιος Γερμανός και είμαστε εδώ με τον δάσκαλο Κουτχούμι, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τον Αρχάγγελο Ραφαήλ και τον Αρχάγγελο Ζακχιήλ, για να σας μεταφέρουμε για μια φορά ακόμα τα μηνύματα του Πνεύματος, αλλά και για να σας δώσουμε αυτή την ενεργειακή ώθηση που χρειάζεστε, για να κάνετε επιτέλους αυτό το τελειωτικό, το ολοκληρωτικό και το δημιουργικό άλμα προς την ελευθερία σας.
Ο δάσκαλος Κουτχούμι υποστηρίζει ότι είστε μία από τις πιο δυνατές ομάδες που υπάρχει αυτή την στιγμή στο πλανήτη. Οι ανθρώπινοι άγγελοι στην Ελλάδα έχουν κάνει μεγάλες αλλαγές κι έχουν ανοίξει πολλές θεραπευτικές ενέργειες. Εμείς συμφωνούμε με τον δάσκαλο Κουτχούμι, ο οποίος βρίσκεται συνέχεια κοντά σας, από την αρχή της εξέλιξής σας και δουλεύει ιδιαίτερα με τον καθένα σας.
Και ναι αγαπημένοι μου, εσείς είστε αυτοί που εισχωρήσατε μέσα στα σκοτάδια του εαυτού σας και τα φωτίσατε. Εσείς είστε αυτοί που καταφέρατε ν’ αλλάξετε τις ενεργειακές δομές σας και ν’ αλλάξετε την συνειδητότητά σας.  Και δεν χρειάζεται τώρα να χάνετε την ισορροπία σας και την ψυχραιμία σας με όλη αυτή τη κατάσταση που επικρατεί αυτή την εποχή στην Ελλάδα, γιατί όπως σας έχουμε ξαναπεί το Φως πρώτα γκρεμίζει το παλιό και το σάπιο και ύστερα κτίζει το καινούργιο, το υγιές  και το φωτεινό.
Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Το θέμα μας  όμως αυτή την στιγμή αγαπημένοι μας έχει να κάνει με το πώς συμπεριφέρεστε εσείς στον εαυτό σας. Γιατί ενώ καταφέρατε ν’ αλλάξετε όλες αυτές τις χαμηλές συχνότητες και εισήλθατε στις υψηλότερες, εν τούτοις σας βλέπουμε τώρα να στέκεστε διστακτικοί κι αναποφάσιστοι στις παρυφές της 5ης διάστασης και να λέτε:
-Να το κάνω αυτό το ένα, το τελειωτικό βήμα και να εισέρθω μέσα;
Και ύστερα γυρίζετε το κεφάλι σας πίσω, βλέπετε όλα αυτά που αφήνετε και  σας πιάνει νοσταλγία και λέτε:
-Δεν πειράζει, θα το κάνω που θα το κάνω αυτό το τελευταίο βήμα, ας τ’ αναβάλλω λίγο ακόμα!
Και για να έχετε κι ένα καλό δικαιολογητικό, για να έχει ένα καλό δικαιολογητικό ο ανθρώπινος εαυτός σας οικογένεια γι’ αυτή σας την αναποφασιστικότητα, εσείς αγκιστρώσατε την ενέργειά σας κάπου μέσα στη διττότητα. Κάποιοι την αγκιστρώσατε σε μια κατάσταση σαν αυτή που επικρατεί αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, κάποιοι άλλοι την αγκιστρώσατε σε κάποιες προβληματικές σχέσεις με την ανθρώπινη οικογένειά σας, αλλά οι περισσότεροι την αγκιστρώσατε κυρίως σ’ έναν ερωτικό σύντροφο. Αχ αυτός ο έρωτας οικογένεια! Αχ αυτός ο έρωτας που στην ουσία σας καθρεφτίζει τον έρωτα που δεν δώσατε εσείς ακόμα στον εαυτό σας, που δεν νιώθετε εσείς για τον εαυτό σας. Και αφού δεν τον δώσατε εσείς στον εαυτό σας, συνεχίζετε πάντα να τον ζητάτε και να τον ψάχνετε σε  κάποιον άλλο, έξω από εσάς.
Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Και βέβαια αγαπημένοι μου όλοι οι ανθρώπινοι άγγελοι που βρίσκονται γύρω σας αυτή την στιγμή και αλληλοεπιδρούν μαζί σας μέσα στη διττότητα, όλοι  τους γνωρίζουν πολύ καλά σε επίπεδο ψυχής, ότι η ύψιστη υπηρεσία που μπορούν να σας προσφέρουν αυτή την στιγμή είναι να σας γυρίσουν τη πλάτη, για να στρέψετε εσείς την προσοχή σας ολοκληρωτικά μέσα σας. Για να στραφείτε εσείς ολοκληρωτικά στον εαυτό σας. Γιατί μόνον τότε εσείς θα κάνετε αυτό το ολοκληρωτικό, το αποφασιστικό βήμα που θα σημαίνει την ολοκληρωτική σας απελευθέρωση από την διττότητα, αλλά ταυτόχρονα θ’ ανοίξει ολοκληρωτικά για σας και τις πύλες της 5ηςδιάστασης.
Όλοι οι ανθρώπινοι άγγελοι οικογένεια που βρίσκονται γύρω σας, γνωρίζουν πολύ καλά μέσα στην ψυχή τους,  ότι αυτή η σπουδαία εργασία και οι μεγάλες αλλαγές που κάνετε εσείς στον εαυτό σας δεν αφορά μόνον εσάς, αλλά αφορά κι αυτούς τους ίδιους, αφορά και τη Γη μας και αφορά ολόκληρο το Σύμπαν. Γι’ αυτό πιστέψτε το, ότι επειδή η ψυχή τους γνωρίζει την σπουδαιότητα της εργασίας σας και της εξέλιξής σας, εκείνοι σας διευκολύνουν με την συμπεριφορά τους, για να βρεθείτε εσείς εκεί που επιλέξατε και αποφασίσατε να βρίσκεστε. Στην ελευθερία που είναι αγάπη.
Εσείς όμως αγαπημένοι μου συνεχίζετε να εισπράττετε σαν απόρριψη τη συμπεριφορά τους και συνεχίζετε να νιώθετε πληγωμένοι και να νιώθετε ακόμα αδικημένοι. Και τότε απευθύνεστε στο Πνεύμα και σε μας και παραπονιέστε, «μα πότε θα τελειώσει επιτέλους αυτό το μαρτύριο; Δεν αντέχουμε άλλο, κουραστήκαμε, κουραστήκαμε»! Και ναι, ναι και βέβαια κουραστήκατε, σας κατανοούμε απόλυτα. Αιώνες τώρα βρίσκεστε μέσα στο δράμα, πως είναι δυνατόν να μην κουραστήκατε; Και ιδιαίτερα σ’ αυτήν την τελευταία ενσάρκωση, υποφέρατε πολύ περισσότερο, γιατί χρειάστηκε να θεραπεύσετε ολοκληρωτικά τον εαυτό σας, να θεραπεύσετε όλες τις ενσαρκώσεις σας και όλες τις πτυχές σας. Και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο μετασχηματισμός της ενέργειας είναι επώδυνος και ιδιαίτερα όταν εσείς αντιστέκεστε.
Κι εμείς σας θυμίζουμε συνεχώς «ποιοι είστε» και σας λέμε, ότι μπορείτε να το κάνετε με ευκολότερο και πιο ανώδυνο τρόπο. Γιατί ποιος πιστεύετε ότι θα σας βγάλει απ’ αυτή την επώδυνη κατάσταση αγαπημένοι μου, αν όχι εσείς οι ίδιοι; Μόνον εσείς μπορείτε να βγάλετε τον εαυτό σας. Αλλά εσείς και πάλι μας απαντάτε, «όχι δεν μπορώ, είναι δύσκολο».
-Και δεν είναι δύσκολο οικογένεια, να προσπαθείτε συνεχώς, ν’ αντιστέκεστε, να συγκρούεστε, να κάνετε έναν αγώνα δρόμου και να κακοποιείτε τον εαυτό σας; Ο εαυτός σας  το μόνο που σας έχει ζητήσει, είναι ν’ αναλάβετε την ευθύνη και ν’ αναγνωρίσετε «ποιοι είστε», για να μπορέσετε μ’ αυτό τον τρόπο να είστε οι παρατηρητές του παιχνιδιού. Όχι άλλο παιχνίδι πια, ναι αρκετά κουραστήκατε. Και εάν εσείς αναγνωρίζατε ότι είστε οι Θεοί που είστε, εάν το νιώσετε ολοκληρωτικά, όχι μόνο να το γνωρίζει κάποιο μέρος του εαυτού σας, να το ψυχανεμίζεστε και να το σκέφτεστε σαν όνειρο, αλλά εάν εσείς το  δεχτείτε, το επιτρέψετε και το νιώσετε ολοκληρωτικά, αποφασιστικά και τολμηρά ποιοι είστε, τότε αγαπημένοι μου το παιχνίδι και η διττότητα δεν θα έχουν πια καμιά σημασία και  όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα για σας.
Χρειάζεται να είστε λοιπόν αποφασισμένοι να κάνετε αυτό το ένα, το ολοκληρωτικό βήμα για την ολοκληρωτική σας απελευθέρωση. Χρειάζεται να είστε απόλυτα αποφασισμένοι να βγείτε από οποιαδήποτε κατάσταση του δράματος και του παιχνιδιού. Χρειάζεται αγαπημένοι μου να είστε αποφασισμένοι για ν’ αρχίσετε να δημιουργείτε. Φέρτε τα όλα μέσα και σταματήστε μόνο να ονειρεύεστε,   φέρτε τα όλα στο τώρα σας και αφεθείτε στον εαυτό σας, αφεθείτε μ’ εμπιστοσύνη στην ενέργεια. Ο εαυτός σας ξέρει πολύ καλά τι να κάνει, εάν εσείς του το επιτρέψετε. Ο εαυτός σας ξέρει πολύ καλά τι χρειάζεστε και θα τα φέρει όλα σε σας, θα τα φέρει όλα στην πραγματικότητά σας, αρκεί εσείς να τον εμπιστευθείτε και να του το επιτρέψετε.
Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Και ας πάμε στο σημερινό θέμα μας, γιατί σήμερα αγαπημένοι μας θα εισχωρήσετε βαθύτερα στην ενότητα, καθώς θα σας  μιλήσουμε για την ιδιαίτερη σχέση και σύνδεση που έχετε με τη Γη μας, αλλά θα μάθετε και για την σχέση σας με την φυσική πραγματικότητα της Γης, με αυτό που εσείς ονομάζετε φύση.
Σας έχουμε πει οικογένεια ότι από 12/12/12 η Γη μας, η Γαία άρχισε ν’ αποσύρει σιγά- σιγά την ενέργειά της από τον πλανήτη κι είστε εσείς αυτοί που θ’ αναλάβετε την ευθύνη για τον πλανήτη σας. Όμως οικογένεια για ν’ αναλάβετε την ευθύνη του πλανήτη σας χρειάζεται εσείς να έχετε αναλάβει πρώτα ολοκληρωτικά την ευθύνη για τον εαυτό σας.
Όταν λοιπόν εσείς οικογένεια αποφασίσατε να κατοικήσετε στο πλανήτη Γη  καλέσατε τη Γαία, η οποία είναι μέλος της οικογένειάς σας και της ζητήσατε να θέσει την ενέργειά της μέσα στο πλανήτη. Εν ολίγοις της ζητήσατε να γίνει ο πλανήτης το βιολογικό της σώμα, με τον ίδιο τρόπο που κι εσείς έχετε το βιολογικό σας σώμα. Και η Γαία επειδή σας αγαπάει πάρα πολύ το δέχθηκε αυτό πρόθυμα.
Όταν ήρθατε στη Γη για πρώτη φορά οικογένεια, εσείς ήρθατε με το φωτεινό σας σώμα.  Όμως το φωτεινό σας σώμα δεν σας εξυπηρετούσε καθώς έπρεπε να εισέλθετε στις χαμηλότερες συχνότητες της Γης, σε πολύ πυκνές και βαριές ενέργειες, όπως το είχατε σχεδιάσει και χρειάσθηκε να χαμηλώσετε την δόνησή σας. Γι’ αυτό αφήσατε το φωτεινό σας σώμα στο συμπαντικό δικτύωμα, με σκοπό να το παραλάβετε ξανά, όταν εσείς θα είσαστε έτοιμοι και θα έχετε ολοκληρώσει την εξέλιξή σας στη Γη, όπως ακριβώς το σχεδιάσατε.
Αποφασίσατε λοιπόν τότε και δημιουργήσατε ένα άλλο σώμα, το βιολογικό σας σώμα, το οποίο σας εξυπηρετούσε και με το οποίο θα μπορείτε εσείς να χαμηλώνετε την δόνησή σας, για να εμπειραθείτε και στις χαμηλότερες συχνότητες της Γης. Για να δημιουργήσετε το βιολογικό σας σώμα διαθέσατε μέρος της ενέργειάς σας, αλλά διέθεσε και η Γη μέρος της δικής της ενέργειας, για να μπορείτε να βρίσκεστε και να ζείτε πάνω στον πλανήτη. Η σχέση σας με την Γη είναι πολύ βαθιά αγαπημένοι μου, γιατί η Γη είναι η μητέρα σας.
Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Όταν εσείς στη συνέχεια σαν Θεοί δημιουργοί, αποφασίσατε ποια πραγματικότητα θα δημιουργήσετε πάνω στη Γη, για να κατοικήσετε μέσα σ’ αυτή, ποια θα είναι η φυσική πραγματικότητα της Γη και πάλι όλοι σας διαθέσατε μεγάλο μέρος της ενέργειά σας γι’ αυτό, όπως διέθεσε και η Γη μέρος της ενέργειάς της. Και για να  δημιουργήσετε τη φύση καλέσατε υπέροχες και εκπληκτικές υπάρξεις από το βασίλειο των στοιχειακών, που είναι η ειδίκευσή τους και είναι μοναδικοί στο να δημιουργούν φυσικές πραγματικότητες πάνω στους πλανήτες. Εσείς για το στοιχειακό βασίλειο μέχρι σήμερα έχετε ακούσει μόνο μέσα από μύθους. Και τους μύθους εσείς τους κατασκευάσατε για να μην ξεχνάτε την αλήθεια και για να μεταφέρετε αλήθειες που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να γίνουν κατανοητές και δεκτές από την πλειοψηφία των ανθρώπινων αγγέλων στη Γη.
Ζητήσατε λοιπόν τη βοήθεια από το στοιχειακό βασίλειο και εισήρθαν στον πλανήτη εκπληκτικές Υπάρξεις, όπως τα Δέβας της φύσης, οι δάσκαλοι Ελωίμ, οι Νιριήδες για το νερό, οι Συλφίδες για τον αέρα, οι Σαλαμάνδρες για την φωτιά και υπέροχα ξωτικά και νεράιδες για την δημιουργία όλης της φύσης. Δημιούργησαν την φύση χρησιμοποιώντας την δική σας ενέργεια. Για την δημιουργία της φύσης, πουλιά, ζώα, δέντρα κ.λ.π. φέρατε πολλούς κωδικούς DNA, από ολόκληρο το Σύμπαν και συν-δημιουργήσατε μια φυσική πραγματικότητα σε πολύ μεγάλη ποικιλία μορφών, ειδών και χρωμάτων, μια φυσική πραγματικότητα  απαράμιλλης ομορφιάς, που παρόμοια  δεν υπάρχει σε κανέναν άλλο πλανήτη στο Σύμπαν. Και γι’ αυτό υπήρξαν πολλές φορές  που μεγάλες υπάρξεις εκτός Γης ζήλεψαν και επιβουλεύτηκαν αυτή την ομορφιά και τον πλούτο της Γης και θέλησαν να σας την πάρουν.
Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Αυτή την ομορφιά οικογένεια, την αναδημιουργία, την αναγέννηση και την προστασία της φύσης, εσείς την εμπιστευτήκατε στο βασίλειο των στοιχειακών και τους ζητήσατε να παραμείνουν στον πλανήτη. Τα στοιχειακά είναι αδέρφια σας, είναι μια παράλληλη εξέλιξη με σας και βρίσκονται πάνω στο πλανήτη σε αιθερική μορφή.
Και τι συνέβη όμως οικογένεια; Εσείς οι ίδιοι που δημιουργήσατε τους νόμους της φύσης, εσείς που τους ζητήσατε να είναι οι φύλακες αυτής της ομορφιάς, εσείς οι ίδιοι παραβιάσατε τους δικούς σας νόμους σχετικά με τη φύση και είστε εσείς αυτοί που καταστρέφετε τη φύση. Και δεν μιλάμε βέβαια για σας εδώ, ούτε γενικά για τους ανθρώπινους αγγέλους που μέσα από την εξέλιξή τους έχουν περάσει σ’ ένα επίπεδο επίγνωσης και ευαισθησίας.
Όμως σήμερα χρειάζεται να γνωρίζετε ότι όλη η φύση, τα πουλιά, τα ζώα και ότι υπάρχει πάνω στο πλανήτη, είναι η δική σας ενέργεια. Δηλαδή κάθε φορά που κακοποιείτε ένα ζώο, κάθε φορά που τραυματίζετε ένα ζώο, πουλί, δέντρο κ.λ.π. στην ουσία αυτό που κάνετε είναι ότι τραυματίζετε και κακοποιείτε τη δική σας ενέργεια, τραυματίζετε και κακοποιείτε τον εαυτό σας. Και σε ότι αφορά αυτόν τον πλανήτη από τους κρυστάλλους μέχρι το τελευταίο άνθος, από τις πηγές μέχρι τους ωκεανούς, όλα εμπεριέχουν την ενέργειά σας. Όλα είναι η ενέργειά σας και όλα είστε εσείς κι έχετε σχέση με τη φύση και τη Γη μας μ’ έναν βαθύτερο και ουσιαστικότερο τρόπο.
Ένας ακόμα λόγος οικογένεια που σας μιλήσαμε για το βασίλειο των στοιχειακών είναι γιατί πολλοί από εσάς  που ανεβήκατε στις υψηλότερες συχνότητες, από εδώ και στο εξής (εκτός από τις λάμψεις και το διάχυτο φως που ήδη βλέπετε), θ’ αρχίσετε σταδιακά να βλέπετε και ν’ έρχεστε σ’ επαφή και μ’ αυτά τα υπέροχα πλάσματα. Αυτές τις υπέροχες υπάρξεις που πολλές φορές τους στεναχωρήσατε όταν παραβιάζατε τους δικούς σας νόμους και καταστρέφετε τη φύση. Όμως τώρα γνωρίζουν για την εξέλιξή σας και περιμένουν τη στιγμή που εσείς θ’ αναγνωρίσετε την ύπαρξή τους και την εργασία τους και θα συνδεθείτε ξανά μαζί τους, για να προχωρήσετε ενωμένοι. Τα στοιχειακά είναι πολύ αθώες και χαρούμενες υπάρξεις και είναι πολύ χαρούμενοι για σας σήμερα.
Η Γη σας αγαπημένοι μου η οποία γνωρίζει πολύ καλά τον καθένα σας που περπατάει επάνω της, γιατί βλέπει το φως σας, βρίσκεται εδώ σήμερα μαζί μας για να σας ευχαριστήσει και να σας τιμήσει. Σας ευχαριστεί που την εμπιστευτήκατε και σας τιμάει για την εργασία που κάνετε και φτάσατε σ’ αυτό το επίπεδο εξέλιξης, ώστε να μπορεί κι εκείνη να συνεχίσει τον δικό της εξελικτικό δρόμο. Η Γη θ’ αποσύρει σταδιακά την ενέργειά της και θα ολοκληρώσει στα επόμενα 5 χρόνια (στο γραμμικό σας χρόνο), όπως προβλέπεται και καθώς εσείς θα είστε έτοιμοι ν’ αναλάβετε την ευθύνη του πλανήτη σας.
Σήμερα οικογένεια τεντώσαμε λίγο περισσότερο την αντίληψή σας, για να κατανοήσετε ποια είναι η σχέση σας με τη Γη και τη φύση και να περάσετε βαθύτερα στην ενότητα. Γιατί πέρα από την επίγνωση που έχετε ότι όλα είναι ένα και όλα είστε εσείς, η σχέση σας με τη Γη και την φύση είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη.
Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Και βάζουμε και τα δυο μας χέρια στη καρδιά. Και στην καρδιά σας νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας. Και στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί εμείς είμαστε εσείς και μέσα στη καρδιά γίνεται η ένωσή μας. Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο, είμαστε η οικογένειά σας κι είμαστε συνέχεια κοντά σας.
Κι έτσι είναι.

 http://www.newenergy.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=414:q--q----a---2632013&catid=28&Itemid=11


Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

"ΤΟΛΜΗΡΟΙ ,ΔΕΚΤΙΚΟΙ ΚΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ "


Αθήνα, 22/05/2011
Καίτη Τσώλη

Κι έτσι είναι λοιπόν αγαπημένοι μου, πολύ-πολύ αγαπημένοι μου που είμαστε πάλι εδώ σήμερα μαζί, για να σας εξηγήσουμε κάποια επιπλέον πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας.
Εγώ είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και μαζί μου είναι ο Άγιος Γερμανός και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και έχετε προσκαλέσει επίσης σήμερα και μια μεγάλη οντότητα που αγαπάτε και σας αγαπάει ιδιαίτερα και η οποία θα έρθει κοντά σας, για να σας μιλήσει, κατά την διάρκεια της συνάντησής μας.
Ας ξεκινήσουμε με μια βαθιά αναπνοή οικογένεια….
Αγαπημένοι μας, καθώς εσείς αλλάζετε αντίληψη, αλλάζετε την συνείδησή σας και το περιεχόμενο της συνείδησή σας. Η συνειδητότητά σας αλλάζει συνεχώς και μετακινείται. Η συνειδητότητά σας μετακινείται όλο και περισσότερο προς την αγάπη και την χαρά, μετακινείται όλο και περισσότερο προς την ελευθερία σας!
Η συνειδητότητά σας δεν είναι ενέργεια, όπως σας είπε και πριν ο Άγιος Γερμανός και είναι η συνειδητότητά σας η οποία αλλάζει μέσα σας όλες τις δομές, αλλάζει μέσα σας όλες τις ενεργειακές συνδέσεις, αλλάζει τις ενεργειακές σας σχέσεις  και αλλάζει ακόμα και τον τρόπο που εσείς αλληλοεπιδράτε ενεργειακά μεταξύ σας. Και γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο για σας, είναι δύσκολο καθώς όλα αλλάζουν μέσα σας και όλα αλλάζουν γύρω σας.
Αλλά εκείνο που δυσκολεύεται περισσότερο με όλες αυτές τις αλλαγές και έχει υποστεί πραγματικά σοκ οικογένεια, είναι το μυαλό σας! Γιατί το μυαλό σας έμαθε να σας ελέγχει και να αναλύει τα πάντα σε σχέση με τον εαυτό σας. Και αυτή την στιγμή με όλες αυτές τις αλλαγές πραγματικά έχει σοκαριστεί και δεν ξέρει πως ν’ αντιδράσει, δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί και πολλές φορές εσείς θα το βλέπετε να μην μπορεί να διαχειριστεί όλες αυτές τις καινούργιες ενέργειες και να τα χάνει.
Κάποιες φορές θα βλέπετε το μυαλό σας να μένει στο κενό κι άλλες φορές θα ξεχνάει τα προφανή, τα συνηθισμένα και τα καθημερινά. Κι αυτές τις στιγμές εσείς ανησυχείτε ότι κάτι δεν πάει καλά μ’ εσάς, πιστεύετε ότι κάτι σας συμβαίνει και ξεχνάτε. Όμως αγαπημένοι μας  και όλα αυτά σας τα λέμε ακριβώς για να μην ανησυχείτε, δεν σας συμβαίνει απολύτως τίποτα. Απλώς το μυαλό σας σε όλο αυτό το διάστημα των αλλαγών βρίσκεται και θα βρίσκεται πάρα πολύ συχνά σε μια κατάσταση Σοκ, γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί και να εξηγήσει πλέον όλα αυτά τα καινούργια που συμβαίνουν.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένειά μας…
Και το σημερινό μας θέμα μιλάει για τόλμη, μιλάει για δεκτικότητα και μιλάει για ευαισθησία. Και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο οικογένειά μου, δεν τα πάτε πολύ καλά με αυτές τις έννοιες. Ας το εξηγήσουμε αυτό περισσότερο εδώ.
Εσείς οικογένεια όλους αυτούς τους αιώνες που ενσαρκώνεστε έχετε βάλει πολλά τείχη γύρω σας, πιστεύοντας ότι έτσι θα προστατέψετε τον εαυτό σας. Και θέλουμε σήμερα να τολμήσετε να γκρεμίσετε αυτά τα τείχη και να φύγει όλη αυτή η παλιά ενέργεια από πάνω σας, η οποία παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην απελευθέρωση του εαυτού σας. Γιατί εσείς πιστεύοντας ότι πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας, κρατάτε κλειστό τον εαυτό σας και μπλοκάρετε την ενέργειά σας κι έτσι δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να νιώσει, δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να προχωρήσει, ν’ απελευθερωθεί και να εξελιχθεί.  
Και εκτός από το μυαλό σας οικογένεια που αντιστέκεται στις αλλαγές του εαυτού σας, γιατί δεν θέλει να χάσει τον έλεγχο, ένας άλλος σημαντικός λόγος που εσείς αντιστέκεστε αγαπημένοι μας είναι γιατί φοβάστε. Είναι οι φόβοι σας που εσείς ήδη τους μεταφέρετε και τους έχετε μαζί σας από πολύ παλιές και πολλές ενσαρκώσεις σας. Όταν φοβάστε οικογένεια, μαζεύεστε και κρύβεστε και γίνεστε πολύ μικροί άνθρωποι και ρίχνετε πολύ χαμηλά την δόνησή σας!  Σας έχουμε εξηγήσει ότι το κέντρο του φόβου σας είναι μέσα στο στομάχι σας και ότι ο φόβος σας είναι μια ψευδαίσθηση είναι έλλειψη φωτός, είναι έλλειψη γνώσης.
Κι αυτή την στιγμή θέλουμε να πάρετε μια βαθιά αναπνοή..….
να εστιαστείτε στο καρδιακό σας κέντρο, να συνδεθείτε με την θεϊκότητά σας,  την πηγή του φωτός σας και να στρέψετε το φως σας στο στομάχι σας, κοιτάζοντας κατάματα τους φόβους σας. Φωτίστε το στομάχι σας, φωτίστε αυτή την σκοτεινή μπάλα του φόβου που βρίσκεται μέσα στο στομάχι σας και σας μπλοκάρει και μπλοκάρει την ενέργειά σας και σας εμποδίζει να προχωρήσετε με την εξέλιξή σας. Γιατί αγαπημένοι μου εξαιτίας των φόβων σας νιώθετε εσείς αδύναμες, ανυπεράσπιστες και απροστάτευτες υπάρξεις. Αποδεχθείτε  τους φόβους σας και φωτίστε τους και ελευθερώστε την ενέργειά σας! Τολμήστε ν’ απελευθερώσετε όλους τους φόβους σας και να πάτε πέρα απ’ αυτούς.
Ένας άλλος λόγος οικογένεια που εσείς αντιστέκεστε, είναι η διαμόρφωσή σας, η οποία δημιούργησε αυτό το «καλό παιδί» μέσα σας. Γιατί αυτό το «καλό παιδί» είναι που αντιστέκεται. Αυτό το καλό παιδί είναι υπεύθυνο για την κριτική στον εαυτό σας και τις ενοχές που νιώθετε και βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία και συμμαχία με το μυαλό σας. Κάθε φορά που εσείς παραβιάζετε κάποιους κανόνες, κάθε φορά που εσείς παραβιάζετε όλα αυτά τα πρέπει που σας έχουν φορτώσει η κοινωνία και η εκκλησία, που σας έχουν πείσει ότι είναι για το καλό σας και μόνο εάν τους υπακούτε θα είστε καλοί άνθρωποι, κάθε φορά λοιπόν που εσείς παραβιάζετε κανόνες και πρέπει που βρίσκονται μέσα σ’ αυτή την «εικόνα» που έχετε διαμορφώσει για σας, τότε είναι που εσείς κρίνετε τον εαυτό σας και νιώθετε ενοχές.
Αποδεχθείτε και απελευθερώστε! Τολμήστε να είστε ελεύθεροι, χωρίς ενοχές, χωρίς  κανόνες και χωρίς να κρίνετε τον εαυτό σας. Τολμήστε το!
Το σοβαρότερο θέμα σας είναι το σκοτάδι. Εσείς δεν τολμάτε ακόμα  να δεχθείτε ότι όλα όσα βιώνετε είναι εμπειρίες για την ψυχή σας και ότι η ψυχή σας εμπειράθηκε και στο φως και στο σκοτάδι.  Ότι δεν υπάρχουν καν τέτοιες διττές και διαχωριστικές  ενέργειες για την ψυχή σας. Αυτές οι διττές ενέργειες είναι παιχνίδια της διττότητας, για να σας κρατάει διαχωρισμένους και κομματιασμένους. Αποδεχθείτε όλα τα κομμάτια του εαυτού σας οικογένεια και ενώστε τα!
Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Όμως οικογένειά μας εκτός όλων αυτών που αναφέραμε παραπάνω και που λίγο- πολύ όλοι σας τα γνωρίζετε, σήμερα θα μιλήσουμε και για ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα που εσείς δεν γνωρίζετε συνειδητά και πραγματικά δημιουργεί μεγάλο μπλοκάρισμα στην ενέργειά σας. Έχει μιλήσει ο Τοβίας στην «Ασπεκτολογία» γι’ αυτό και πρόκειται για τον πολεμιστή που έχετε μέσα σας.
Ο πολεμιστής είναι μια πτυχή σας οικογένεια την οποία εσείς δημιουργήσατε στην εποχή της Ατλαντίδας και από τότε την κουβαλάτε συνεχώς μαζί σας, σε όλες σας τις ενσαρκώσεις σας μέχρι σήμερα.
-Γιατί όμως δημιουργήσατε εσείς, μια πτυχή του πολεμιστή στην Ατλαντίδα;
Στην Ατλαντίδα οικογένεια ζούσατε σε κοινόβια και στο μεγαλύτερο μέρος της Ατλάντειας εποχής  ζούσατε μέσα στην αγάπη, στη χαρά και στην ενότητα. Όταν όμως ο ενεργειακός σεξουαλικός ιός εισήρθε μέσα σας και ο διαχωρισμός της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειάς σας έγινε μεγάλος και έντονος, τότε η αρσενική ενέργεια προσπάθησε να ελέγξει, να χειραγωγήσει και να κακοποιήσει την θηλυκή σας ενέργεια.
Όλοι τότε δημιουργήσατε μια πτυχή για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αλλά κυρίως εσείς οι εργάτες του φωτός δημιουργήσατε την πτυχή του «πολεμιστή»  γιατί θέλατε να υπερασπιστείτε και να προστατεύσετε το φως σας! Δεν μπορούμε να πούμε τώρα ότι αυτό ήταν «λάθος», γιατί τίποτα δεν είναι λάθος και όλα είναι απόλυτα κατάλληλα για την εμπειρία σας. Αυτή την πτυχή σας του πολεμιστή την έχετε πάντα μαζί σας και εκφράζετε με όλους τους τρόπους σε οτιδήποτε κι αν κάνετε στην ζωή σας, γιατί πιστεύει ότι μ’ αυτόν τον τρόπο σας προστατεύει. Άλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός που την δημιουργήσατε.
Παρατηρείστε την πτυχή του πολεμιστή σας!  Όταν εσείς πάτε να γνωρίσετε έναν άνθρωπο, αντί ν’ ανοίξετε την καρδιά σας, βρίσκεστε σχεδόν πάντα σε άμυνα εξ’ αιτίας του πολεμιστή σας, για να δείτε πρώτα τι θα γίνει και πως θα σας συμπεριφερθεί ο άλλος. Ο πολεμιστής είναι επίσης σύμμαχος με το μυαλό σας και οι περισσότερες εσωτερικές συγκρούσεις μέσα σας, οφείλονται κυρίως σ’ αυτόν. Είναι ο πολεμιστής όταν εσείς σκέφτεστε και συγκρούεστε με τον εαυτό σας σχετικά με το πώς θ’ αντιμετωπίσετε τα θέματά σας, όταν σκέφτεστε τι θα κάνετε και πως θ’ αντιμετωπίσετε κάποιον που δεν συμπαθείτε, όταν σκέφτεστε τι θα κάνετε και πως θ’ αντιμετωπίσετε επίσης κάποιον που θεωρείτε ότι σας έβλαψε ή κάποιον που πιστεύετε ότι πρόκειται να σας βλάψει.
Και πολλές φορές όταν ο πολεμιστής σας νικιέται, γιατί όλοι έχετε μέσα σας έναν πολεμιστή, γι’ αυτό και υπάρχει ένας συνεχόμενος πόλεμος και μεταξύ σας, όταν λοιπόν ο πολεμιστής σας νικηθεί, τότε θυμώνει πάρα πολύ και στην συνέχεια καταστρώνει συνεχώς σχέδια για να το ανταποδώσει. Ο πολεμιστής σας επίσης είναι ο κύριος υπεύθυνος για το μεγαλύτερο μέρος του θυμού σας.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένειά μας…
Αυτός ο πολεμιστής μέσα σας οικογένεια έχει κουραστεί πάρα πολύ και δεν θέλει άλλο την σύγκρουση. Αντιλαμβάνεται ότι οι ενέργειες έχουν αλλάξει, ότι η συνειδητότητα έχει αλλάξει και θέλει να σταματήσει τον πόλεμο και να ενωθεί με τον εαυτό σας. Και είναι αυτές οι στιγμές που εσείς νιώθετε πολύ μεγάλη κούραση, είναι αυτές τις στιγμές που εσείς νιώθετε απελπιστικά κουρασμένοι και εξαντλημένοι και σας ακούμε πολύ συχνά να λέτε στον εαυτό σας «όχι, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο έτσι». Αυτές τις στιγμές αγαπημένοι μας είναι η κουρασμένη πτυχή του πολεμιστή μέσα σας και νιώθετε έτσι.
Και σήμερα οικογένειά μας θέλουμε να ξεμπλοκάρουμε και ν’ απελευθερώσουμε αυτή την ενέργεια της πτυχής του πολεμιστή μέσα σας. Σήμερα αγαπημένοι μας θέλουμε να ξεμπλοκάρουμε όλες τις ενέργειες που είναι η αιτία κι εσείς αντιστέκεστε στον εαυτό σας και δεν επιτρέπετε στην εύκολη ροή της ενέργειας μέσα σας. Και όλες οι αντιστάσεις σας, όλες όσες αναφέραμε παραπάνω είναι υπεύθυνες για όλα τα τείχη που έχετε κτίσει εσείς γύρω από τον εαυτό σας.
Γι’ αυτό πάρτε μια βαθιά αναπνοή αγαπημένοι μου…
Συγκεντρωθείτε ξανά στο καρδιακό σας κέντρο και υποδεχτείτε, καλωσορίστε και αποδεχτείτε με μια βαθιά αναπνοή την πτυχή του πολεμιστή μέσα σας, γιατί ήρθε η ώρα να ενωθεί με τον εαυτό, ήρθε η ώρα να σταματήσει  όλη αυτή η εσωτερική σας σύγκρουση. Και καθώς εσείς αποδέχεστε και συμφιλιώνεστε με τον πολεμιστή μέσα σας, μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας απελευθερώνεται και θα αισθανθείτε στη συνέχεια πάρα πολύ ενδυναμωμένοι, γιατί η πτυχή του πολεμιστή εγκλώβιζε πραγματικά πολύ μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας.
Κι έτσι οικογένειά μας αυτές είναι οι πιο σοβαρές αντιστάσεις σας, οι οποίες μπλοκάρουν πολύ μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας και σας εμποδίζουν να προχωρήσετε.
Παίρνουμε κι άλλη μια βαθιά αναπνοή αγαπημένοι μου….
καθώς αυτή την στιγμή υποδεχόμαστε στον κύκλο μας τον Ιησού Χριστό! Ο Ιησούς όπως τον αποκαλείτε, θέλει να είναι εδώ μαζί σας κι έχει να σας πει πολύ όμορφα πράγματα για την εξέλιξή σας. Νιώστε την αγκαλιά του αγαπημένοι μας, νιώστε την αγάπη του και νιώστε την ζεστασιά του. Νιώστε τον στην καρδιά σας και ακούστε τον.
«Αγαπημένοι μου, εγώ είμαι ο Ιησούς Χριστός κι είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου να είμαι μαζί σας και να σας κρατάω στην αγκαλιά μου. Βρίσκομαι κοντά σας για να σας υπενθυμίσω για άλλη μια φορά «ποιοι είστε» και να σας πω ότι ήρθε η ώρα για να τολμήσετε, ήρθε η ώρα για να σηκώσετε πολύ ψηλά το φως σας οικογένεια! Ο δάσκαλος Κουτχούμι δούλεψε μαζί σας για ν’ απελευθερώσετε όλες τις αντιστάσεις του εαυτού σας και με τον εαυτό σας και τώρα ήρθε η ώρα για να τολμήσετε.
Νιώστε, νιώστε ποιοι είστε αγαπημένοι μου, νιώστε, νιώστε την αλήθεια σας και τολμήστε να είστε η αλήθεια σας και τολμήστε να εκφράσετε την αλήθεια σας. Δεν μπορείτε άλλο να σιωπάτε. Δεν ήρθατε εδώ για να κρυφτείτε. Όχι οικογένεια, αυτή την φορά ήρθατε για να είστε αυτό που είστε, ήρθατε για να τολμήσετε και να περπατήσετε πάνω στη Γη σαν Θεοί! Ήρθατε για ν’ αλλάξετε την συνείδηση της Γης, ήρθατε για να φέρετε την ελευθερία, την αγάπη και την χαρά πάνω στη Γη. Ναι αγαπημένοι μου μην κρύβεστε άλλο και τολμήστε. Τολμήστε για όλα!
Τολμήστε επιτέλους να είστε η αλήθεια σας!
Τολμήστε να αγκαλιάσετε το σκοτάδι!
Τολμήστε ν’ απελευθερώσετε τους όρκους σας!
Τολμήστε να ζείτε στο τώρα σας, χωρίς ατζέντα!
Τολμήστε να πετάξετε όλες τις ετικέτες!
Τολμήστε να πετάξετε τις πεποιθήσεις σας!
Τολμήστε να πετάξετε την διαμόρφωσή σας, την ταυτότητά σας!
Τολμήστε να αγκαλιάσετε όλους τους ανθρώπους!
Τολμήστε να πετάξετε τους ρόλους σας!
Τολμήστε να παίξετε καινούργιους ρόλους. Παίξτε μ’ αυτό, αφού έτσι κι αλλιώς πάνω στη Γη έναν ρόλο παίζετε. Και ναι τολμήστε, αλλάξτε προσωπικότητα, αλλάξτε ύφος. Δεν έχει καμία σημασία πια πως το παίζετε το παιχνίδι. Οπότε τολμήστε τα όλα!
Τολμήστε να πεθάνετε ολοκληρωτικά μέσα σας και να ξαναγεννηθείτε! Ένας καινούργιος, αγνός , ιερός, ανθρώπινος άγγελος!
Τολμήστε ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας, απ’ όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε μικροί κι ανίσχυροι και νιώστε, τολμήστε να είστε Θεοί επίσης!
Τολμήστε να είστε δημιουργικοί, γιατί η αγάπη είναι δημιουργία!
Τολμήστε να σηκώσετε πολύ ψηλά το φως σας, ώστε όλοι να μπορούν να το βλέπουν!
Τολμήστε να είστε η αγάπη, γιατί η αγάπη είναι η ουσία σας!

Τολμήστε να εκτεθείτε με οποιονδήποτε τρόπο και διασκεδάστε το!
Τολμήστε να επεκταθείτε!
Τολμήστε να χορέψετε και να τραγουδήσετε και επιτέλους τολμήστε να χαρείτε, να χαρείτε τον εαυτό σας και να χαρείτε με τον εαυτό σας.
Τολμήστε να είστε ο αιώνιος εαυτός σας!
Και επιτέλους τολμήστε να ζήσετε οικογένειά μας!!! Τολμήστε να ζήσετε….!!!
Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και αφεθείτε στη ροή της ενέργειας, χωρίς να χρειάζετε πια να φοβάστε, χωρίς να χρειάζεστε πια κανέναν πολεμιστή να σας προστατεύει και χωρίς να κάνετε και οι ίδιοι, διάφορες ιεροτελεστίες για να προστατεύετε τον εαυτό σας.
Και αλήθεια τι προσπαθείτε να προστατεύσετε οικογένεια; Τον καλό σας εαυτό, από τον κακό; Το φως σας από το σκοτάδι, ίσως; Αυτά όλα αγαπημένοι μου είναι παιχνίδια της διττότητας. Πιστεύετε αλήθεια ότι έχει ανάγκη από προστασία το φως; Όχι αγαπημένοι μου το Φως δεν έχει ανάγκη από καμία προστασία, γιατί κανένας δεν μπορεί να το αγγίξει, κανένας δεν μπορεί να το ακουμπήσει. Το φως όπως σας έχουμε πει, είναι η αγάπη σε δράση και γι’ αυτό επιμένουμε να μην σκορπίζετε την ενέργειά σας και να σταθεροποιήσετε την δόνησή σας στην συχνότητα του φωτός.
Είναι η ώρα αγαπημένοι μου να τολμήσετε τώρα να είστε το φως σας, να είστε η αλήθεια σας, να είστε η αγάπη και να είστε αυτό που είστε, ο αιώνιος και αθάνατος εαυτός σας!! Εμπιστευθείτε καρδιές μου και αφεθείτε. Δείτε τον εαυτό σας σαν ένα δέντρο εκεί έξω που αφήνεται ολοκληρωτικά και χορεύει στο ρυθμό του ανέμου! Αφήνεται και υποδέχεται με ευγνωμοσύνη την βροχή που το ξεπλένει και το καθαρίζει από τη σκόνη. Και όταν χιονίζει δεν παγώνει και νιώθει ότι το χιόνι το αγκαλιάζει και το προστατεύει από πολλά μικρόβια που θα μπορούσαν να το βλάψουν. Εμπιστεύεται ότι όλα είναι τέλεια σχεδιασμένα από το Πνεύμα και από τη φύση, έτσι ακριβώς όπως είναι.
Να είστε σαν αυτό το δέντρο οικογένειά μου, να εμπιστεύεστε και να αφήνεστε και πιστέψτε ότι οι κεραυνοί δεν πρόκειται να σας κάψουν, ούτε κινδυνεύετε να σας ξεριζώσουν οι θύελλες. Γιατί αγαπημένοι μας από την στιγμή που εσείς θα αφεθείτε, πολλά θαυμαστά πρόκειται να σαν συμβούν, πάρα πολλά θαυμαστά και οι δυνατότητές σας και οι ικανότητές σας όλες θα ενεργοποιηθούν. Θα δημιουργείτε εσείς την κάθε πραγματικότητα που σας αρέσει. Όταν κρυώνετε, εσείς θα δημιουργείτε άνετα ένα ζεστό περιβάλλον για σας, χωρίς να χρειάζεστε άλλες πηγές ενέργειας και όταν ζεσταίνεστε θα μπορείτε να δημιουργείτε επίσης ένα δροσερό περιβάλλον.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Όταν αγαπημένοι μας εσείς εμπιστευθείτε και αφεθείτε στην αγκαλιά της θεϊκότητάς σας, όπως σας είπε και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, πολύ ευχάριστα θα εκπλαγείτε. Και τότε θα γίνετε πολύ ανοιχτοί και πολύ δεκτικοί. Θ’ ανοίξετε διάπλατα την καρδιά σας, θα επεκταθείτε πάρα πολύ και θα δώσετε όλο το χώρο στην αγάπη, γιατί θα είστε η αγάπη!
Και επίσης θα γίνετε υπέρμετρα ευαίσθητοι. Θ’ αντιλαμβάνεστε όλες τις ποιότητες της ενέργειας και θα τις αγκαλιάζετε όλες, χωρίς καμία κριτική. Και ναι αγαπημένοι μου, όταν η αγάπη θα είναι ο διαχειριστής στη ζωή σας, καμία δύναμη στη Γη και στο  Σύμπαν δεν θα μπορεί να σας βλάψει, γιατί η αγάπη πάει πολύ πιο πέρα από την δύναμη. Και δεν μπορούν βλέπετε να σας κλέψουν την αγάπη όπως σας κλέβουν την ενέργειά σας, γιατί η αγάπη δεν είναι ενέργεια, η αγάπη είναι ο Θεός, η αγάπη είναι η αθάνατη ουσία σας και είστε εσείς.
Αγαπημένοι μας, μας ακούτε να σας επαναλαμβάνουμε πολλές φορές να μην σκορπίζετε την ενέργειά σας και σας το λέμε ακριβώς γιατί την χρειάζεστε για να μπορέσετε να φτάσετε σ’ αυτό το επίπεδο της συχνότητας της αγάπης, σ’ αυτό το επίπεδο της καθαρής αγάπης, για να είστε σταθεροί, να είστε οι φύλακες της συχνότητας της αγάπης. Και πολλοί από σας πιστεύετε ότι χρειάζετε να είστε πολλοί εργάτες του φωτός για ν’ αλλάξετε την υπάρχουσα πραγματικότητα. Όχι οικογένεια, δεν χρειάζετε να είστε πολλοί, γιατί η αντιστοιχία με το ανθρώπινο δυναμικό που είναι εγκλωβισμένο στη διττότητα, που είναι εγκλωβισμένο στο συλλογικό ασυνείδητο, η αντιστοιχία  σ’ αυτές τις συχνότητες του φωτός και της καθαρής αγάπης είναι καταλυτική και είναι ένας προς 700.000 ίσως και περισσότερο.
Σας φαίνεται απίστευτο; Σας φαίνεται απίστευτο, εάν σας πούμε ότι στην Ελλάδα που είναι μια μικρή χώρα, αρκούν 18 μόνο ανθρώπινοι άγγελοι από σας, εάν περάσουν σ’ αυτές τις υψηλές συχνότητες του φωτός και της καθαρής αγάπης, να κάνουν την μεγάλη αλλαγή και να ανατρέψουν τα πάντα μόνο σε μια στιγμή; Και είστε αρκετοί από σας οικογένεια, είστε αρκετοί αγαπημένοι μου αυτοί που είστε έτοιμοι να κάνετε αυτά τα επόμενα βήματα και να περάσετε σ’ αυτές τις υψηλότερες συχνότητες.
Και καθώς θα έχετε σταθεροποιηθεί σ’ αυτές τις συχνότητες, καθώς εσείς θα είστε φύλακες της συχνότητας του φωτός και της καθαρής αγάπης, το ενεργειακό σας φωτεινό σώμα θα επεκταθεί πάρα πολύ και το φως σας θα λειτουργεί σαν καταλύτης για όλους τους ανθρώπους και ειδικά με όσους έρχεστε σε επαφή. Και όλες οι ενέργειες ακόμα και αυτές που βρίσκονται στις πιο χαμηλές συχνότητες, όταν βρίσκονται μέσα στην αύρα σας θ’ αλλάζουν οριστικά. Και βέβαια όπου βρίσκεστε θα μαγνητίζετε κοντά σας τα πάντα. Αν και η λέξη «μαγνητίζετε», δεν είναι η κατάλληλη, γιατί θα είστε πολύ περισσότερο ηλεκτρικές υπάρξεις, γι’ αυτό μπορούμε να σας πούμε, ότι θα τα φέρνετε όλα μέσα, ότι θα τα φέρνετε όλα κοντά σας.
Και θα έχετε την θέαση όλων των πραγμάτων! Θα είναι σαν να στέκεστε στο υψηλότερο σημείο και θα βλέπετε τα πάντα γύρω σας, σε πάρα πολύ μεγάλη ακτίνα. Και τότε αγαπημένοι μου ναι, τότε ναι, απ’ αυτή τη θέση και απ’ αυτή την συχνότητα της καθαρής αγάπης καρδιές μου,  θα είστε εσείς αυτοί που θα ανοίξετε την αγκαλιά σας και θα υποδεχτείτε όλα τα χαμένα παιδιά του Χριστού!! Αυτά είναι τα χαμένα σας αδέρφια. Και είναι όλα τους τόσο μα τόσο πολύ κουρασμένα οικογένεια και τώρα θέλουν να επιστρέψουν. Τώρα είναι η ώρα για να επιστρέψουν.
Και δεν θέλουν λύπηση αγαπημένοι μου και δεν ζητάνε παρηγοριά! Το μόνο που θέλουν είναι η αγκαλιά σας. Το μόνο που θέλουν είναι να τ’ αποδεχθείτε και να τ’ αγαπήσετε. Γιατί το μόνο που θέλουν είναι να επιστρέψουν ξανά στην αγάπη, να επιστρέψουν ξανά στην οικογένειά τους και στην Πηγή τους. Κι εσείς, εσείς είστε αγαπημένοι μου η οικογένειά τους, εσείς είστε η Πηγή τους!
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Θα τ’ αγκαλιάσετε όλα, θα τ’ αγαπήσετε όλα και το κάθε τι που υπάρχει στη Γη θα σας καθρεφτίζει την αγάπη για τον εαυτό σας, θα σας καθρεφτίζει την αγάπη στον εαυτό σας. Γιατί αυτό συμβαίνει πάντα αγαπημένοι μου. Οτιδήποτε έξω από σας καθρεφτίζει πάντα το μέσα σας. Και όσο εσείς βρισκόσασταν σε ανισορροπία και δεν αγαπούσατε τον εαυτό σας, τότε απ’ έξω είχατε όλες τις προκλήσεις και την έλλειψη αγάπης, που σας καθρέφτιζε την ανισορροπία μέσα σας.
Όλα έξω από σας, σας συμπεριφέρονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, που συμπεριφέρεστε εσείς στον εαυτό σας. Και όταν εσείς περάσετε σ’ αυτή την συχνότητα της καθαρής αγάπης, τότε όλα έξω από σας,  θα σας αγαπάνε. Όλα θα σας καθρεφτίζουν την αγάπη μέσα σας, όλα θα σας καθρεφτίζουν την αγάπη στον εαυτό σας, την αγάπη για τον εαυτό σας. Γιατί αγαπημένοι μου δεν υπάρχει τίποτα στη Γη που δεν σας αγαπάει, απλά εσείς είστε αυτοί που δεν αγαπάτε τον εαυτό σας και σας το καθρεφτίζουν.
Κι έτσι είναι αγαπημένοι μου και είναι μεγάλη η χαρά μου σήμερα που βρίσκομαι εδώ μαζί σας, παρέα με τον δάσκαλο Κουτχούμι, με τον Άγιο Γερμανό και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Είμαστε η οικογένειά σας και θέλουμε να  νιώσετε την αγάπη μας για σας μέσα στην καρδιά σας.
Και πάρτε αγαπημένοι μας άλλη μια βαθιά αναπνοή …
και απελευθερώστε όλες τις αντιστάσεις μέσα σας και αποδεχθείτε και αγαπήστε και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.
Αγαπημένοι μας βάλτε και τα δυο χέρια στην καρδιά σας και νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί εμείς είμαστε η δική σας καρδιά κι εσείς είστε η δική μας καρδιά και μέσα στην καρδιά γίνετε η ένωσή μας. Είμαστε συνέχεια κοντά σας και είμαστε περήφανοι για σας και για όλη την εργασία και τις αλλαγές που κάνετε πάνω στη Γη. Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.
Κι έτσι είναι.
 http://www.newenergy.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=216:q---q-----22052011&catid=25&Itemid=11

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Ο φωτεινός και ο σκοτεινός Εαυτός μας!


Γεια σας αγαπημένη μου οικογένεια, γεια σας. Εγώ είμαι ο Αδάμας, είμαι ο  Adamus Saint Germain. Τι κάνετε, πως είστε;
Πολύ χαίρομαι, πάρα πολύ χαίρομαι που είμαι εδώ μαζί σας, και θα μιλήσουμε σήμερα γι’ αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, που δεν μπορείτε εύκολα να καταπιείτε και να αφομοιώσετε. Βρίσκομαι από την αρχή της συνάντησης μαζί σας και άκουσα όλα αυτά που συζητήσατε. Και συμφωνώ μαζί σας. Η οικογένεια έχει πραγματικά μεγάλο πρόβλημα με την αποδοχή. Η οικογένεια δυσκολεύεται να αποδεχθεί τον εαυτό της. Γι’ αυτό σήμερα θα μιλήσουμε για τον «φωτεινό και τον σκοτεινό εαυτό μας» και θα σας εξηγήσουμε γιατί είναι τόσο δύσκολο να αποδεχθείτε οτιδήποτε εσείς ονομάζεται «σκοτεινό». Και αφού το κατανοήσουμε πολύ καλά αυτό, θα προχωρήσουμε στη συνέχεια στην ένωση του εαυτού μας. Το θέμα αυτό του σκοταδιού που εσείς φοβάστε ακόμα και να το σκεφθείτε, πόσο μάλλον να το κουβεντιάσετε και το θεωρείτε βαρύ και δύσκολο, εμείς σήμερα θέλουμε να δείτε ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να το κατανοήσετε και πολύ απλό.
Είναι μαζί μου σήμερα ο δάσκαλος Κουτχούμι, ο οποίος σας κρατάει αγκαλιά για να μην φοβάστε και σας αποκαλεί παιδιά του. Τώρα παιδιά του δεν θα τόλεγα, ούτε καν δισέγγονα και τρισέγγονα, γιατί εάν τον δείτε γραμμικά σύμφωνα με το χρόνο της Γης , είναι πάρα πολύ γέρος. Τώρα θα μου πείτε και οι περισσότεροι από σας είστε πολύ γέροι αν το δούμε γραμμικά, γιατί οι περισσότεροι από σας από την Λεμουρία και μετά έχετε δεκάδες χιλιάδες ενσαρκώσεις στη Γη. Πάντως για τον Κουτχούμι είστε τα παιδιά του και μην πειράξει κανένας τα παιδιά του! Αλλά εγώ δεν τον ακούω και μου αρέσει πάρα πολύ να σας πειράζω οικογένεια, μου αρέσει τόσο πολύ να σας σκουντάω να ξυπνήσετε από τον βαθύ ύπνο της ψευδαίσθησης που σας παρασύρει η διττότητα. Μου αρέσει να σας θυμίζω συνεχώς ότι είστε Θεοί επίσης οικογένεια, είστε Θεοί επίσης!
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια, πάρτε μια βαθιά αναπνοή…
Και ας πάμε στην ευθυγράμμιση του 10/10/10, η οποία σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή για σας, μια αλλαγή και μια ενίσχυση των ενεργειών. Με την ευθυγράμμιση των ενεργειών του 10/10/10 έχει ανοίξει μια Πύλη Φωτός για σας και από αυτή την Πύλη Φωτός εισέρχονται νέες ενέργειες, νέες συμπαντικές ενέργειες και νέες ενέργειες από μας, από την οικογένειά σας και από το Κοσμικό συμβούλιο του φωτός. Κι αυτές οι ενέργειες, είναι ενέργειες αγάπης και ενότητας, είναι ενέργειες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ενώσετε τον εαυτό σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε πιο εύκολα με την εξέλιξή σας και την ολοκλήρωση του εαυτού σας.
Είναι επίσης μια δραστική αλλαγή στην αντίληψής σας, για την αποδοχή και την κατανόηση ότι και το σκοτάδι είναι αναπόσπαστο μέρος του εαυτού σας, όπως είναι και το Φως. Και γι’ αυτό σε ολόκληρη τη Γη αυτόν το μήνα οι Ανώτερες Επικοινωνίες έχουν πάνω- κάτω το ίδιο θέμα,  για τον φωτεινό και τον σκοτεινό σας εαυτό και πως αυτός ο διαχωρισμός του εαυτού σας που σας παιδεύει αιώνες τώρα, σας κρατάει σε μία ατέλειωτη εσωτερική σύγκρουση μέσα σας η οποία προβάλετε και έξω σας (στις σχέσεις σας) και σας δυσκολεύει να προχωρήσετε. Αχ αυτός ο διαχωρισμός! Αν δεν λύσετε αυτό το θέμα δεν μπορείτε να προχωρήσετε στην εξέλιξή σας,  αν δεν κατανοήσετε ότι και το σκοτάδι είναι ο εαυτός σας, δεν μπορείτε να προχωρήσετε με τον εαυτό σας διχασμένο οικογένεια. Και σας έχουμε πει πολλές φορές ότι το σκοτάδι, δεν είναι τίποτα περισσότερο από έλλειψη φωτός, από την έλλειψη της γνώσης.
Ας αρχίσουμε όμως να το εξηγούμε  και πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένειά μας…
Όπως σας έχουμε πει λοιπόν φύγατε από την Πηγή και είστε μεγάλοι φωτεινοί άγγελοι. Είστε η οικογένεια του φωτός και κάποια στιγμή αποφασίσατε να κατεβείτε στη Γη για να εμπειραθείτε.
Το αποφασίσατε οικογένεια και το σχεδιάσατε κι εδώ σήμερα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη ότι εσείς είστε οι δημιουργοί, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να το θυμάστε αυτό και να μην μένετε κολλημένοι σε τρυπάκια θυματοποίησης και αυτολύπησης. Εσείς τα σχεδιάσατε και τα δημιουργήσατε όλα.
Σχεδιάσατε λοιπόν να εμπειραθείτε πάνω στη Γη σε όλες τις συχνότητες και τις πυκνότητες της ενέργειας, σε όλες τις πυκνότητες της ύλης.  Στην ουσία παίξατε όλους τους ρόλους ενσαρκωμένοι στη Γη, παίξατε και τους ρόλους του θύτη και τους ρόλους του θύματος. Δηλαδή σε μια τώρα στιγμή επεκτείνατε τον εαυτό σας, την ενέργειά σας και διαιρεθήκατε σε πολλά κομμάτια και κατεβήκατε στη Γη και όχι μόνο στη Γη και  εμπειραθήκατε, αλλά σήμερα θα μιλήσουμε μόνο για τις εμπειρίες σας πάνω στη Γη.
Με κάποιο τρόπο που δεν μπορεί να κατανοήσει το γραμμικό σας μυαλό, ο εαυτός σας εκφράστηκε ταυτόχρονα πάνω στη Γη και εννοούμε ότι όλες οι ενσαρκώσεις σας εκφράσθηκαν ταυτόχρονα και όχι γραμμικά κι εσείς γράφατε στη συνέχεια την ιστορία σας, ανάλογα με το σε ποιο σημείο του κυκλικού συμπαντικού χρόνου είχατε στραμμένη την προσοχή σας. Γιατί δουλεύετε σαν οικογένεια κυρίως ομαδικά. Αλλά αυτά θα τα καταλάβετε αργότερα και θα μιλήσουμε και περισσότερο γι’ αυτό το θέμα του χρόνου, όταν θα έχετε ανοίξει πολύ περισσότερο την αντίληψή σας.
Ας καταλάβουμε σήμερα ότι εμπειραθήκατε στην πυκνότερη και χαμηλότερη συχνότητα της ύλης και στην υψηλότερη συχνότητα του φωτός. Μ’ αυτή την έννοια μπορείτε να πείτε ότι εμπειραθήκατε στο σκοτάδι και στο Φως. Όμως δεν είναι πραγματικά έτσι, γιατί βιώσατε απλά και μόνον εμπειρίες, γιατί διαχειριστήκατε απλά και μόνον ενέργειες. Για να το καταλάβετε καλύτερα όμως στο γραμμικό σας μυαλό, εάν σκεφθείτε μια σταθερά, φυσική συχνότητα της ενέργειας της Γης και της δίνατε τον αριθμό 1 (ένα) και την βάζατε σε κλίμακα, τότε μπορούμε να πούμε ότι εμπειραθήκατε στην χαμηλότερη  πυκνότητα της ενέργειας από το 0, -1, -2 ….-10, -11 και πάει πιο χαμηλά ακόμα, γιατί όλα αυτά είναι πολύ σχετικά και επίσης εμπειραθήκατε στις πιο ψηλές συχνότητες του φωτός και εμπειράσθε και σήμερα από το +1, +2….+10, +11 και πάει λέγοντας προς τα πάνω και είμαστε όλοι μας πολύ περίεργοι για να δούμε πόσο ψηλά μπορείτε να ανεβάσετε την συχνότητά σας, πόσο ψηλά μπορείτε να ανεβάσετε την δόνησή σας.
Αφού λοιπόν διαχειριστήκατε και εμπειραθήκατε και περάσατε μέσα απ’ όλες αυτές τις ενέργειες που εσείς ονομάζετε «σκοτεινές» ενέργειες ελέγχου, χειραγώγησης, φόβου, εξάρτησης, παραπλάνησης, παραίσθησης κ.λ.π. τώρα στην συνέχεια μέσα στα σχέδια της εξέλιξής σας, είναι να καλέσετε κοντά σας όλα αυτά τα κομμάτια σας και να τα ενώσετε με τον εαυτό σας.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και όπως βλέπετε το πάμε πολύ σιγά και το κάνουμε πολύ απλό για να μπορέσετε να το δεχθείτε και να το κατανοήσετε.
Ετοιμάζομαι λοιπόν να σας πω ότι κάποια απ’ αυτά τα «σκοτεινά» κομμάτια του εαυτού σας παρασύρθηκαν πραγματικά από το σκοτάδι και κόλλησαν μέσα σ’ αυτές τις σκοτεινές ενέργειες και χώθηκαν πολύ βαθιά μέσα σ’ αυτό και μερικά κομμάτια του εαυτού σας βρίσκονται ακόμα κολλημένα εκεί. Κάποια απ’ αυτά τα κομμάτια σας, καθώς παρασύρθηκαν απ’ αυτές τις σκοτεινές ενέργειες έκαναν κάποια πράγματα που εντάξει, εσείς δεν ήσαστε και τόσο περήφανοι γι’ αυτό και δεν θέλετε να το δείτε σαν εμπειρία και νιώθετε βαθιές ενοχές μέσα σας. Γιατί οικογένειά μας σε ότι εμπειράται ο εαυτός σας, όλα στην ουσία συνδέονται με ολόκληρο τον εαυτό σας και όλα καταγράφονται στα κύτταρά σας.          
Και αυτά τα σκοτεινά κομμάτια σας, τα οποία κακοποιήθηκαν μπαίνοντας μέσα σ’ αυτές τις ενέργειες και τα οποία είναι πολύ δυστυχισμένα και βυθισμένα στο σκοτάδι, τώρα θέλουν κι εκείνα να επιστρέψουν και να ενωθούν μαζί σας, θέλουν να ενωθούν με τον εαυτό τους. Άρχισαν ξέρετε να ξυπνάνε, γιατί καθώς εσείς εξελίσσεστε οικογένειά μου, τις μετασχηματισμένες νέες ενέργειες που δημιουργείτε τις παραλαμβάνουν πρώτα απ’ όλα, όλα τα κομμάτια του εαυτού σας, τις παραλαμβάνουν όλες οι πτυχές του εαυτού σας.
Ακόμα κι αυτά τα κομμάτια σας που είναι αφώτιστα και είναι βυθισμένα στο σκοτάδι, άρχισαν τώρα να νιώθουν ότι κάτι συμβαίνει με τον εαυτό, κάτι γίνεται τέλος πάντων μ’ αυτόν τον εαυτό και θέλουν να επιστρέψουν. Νιώθουν πάρα πολύ δυστυχισμένα που είναι διαχωρισμένα  από τον εαυτό  και θέλουν να επιστρέψουν. Και ξέρετε δεν γνωρίζουν ποιοι είναι, γιατί το  ξέχασαν και ξέχασαν και τι είναι το φως και δεν ξέρουν και τι ακριβώς είναι αυτός ο εαυτός που τους τραβάει κοντά του σαν μαγνήτης.
Είναι τόσο πολύ μπερδεμένα οικογένεια, τόσο πολύ μπερδεμένα και καθώς ο εαυτός σας τα μαγνητίζει, εσείς τα νιώθετε να τριγυρνάνε γύρω σας και καθώς τα νιώθετε σκοτεινά, εκείνο που κάνετε είναι να τα πολεμάτε με όλες σας τις δυνάμεις. Τα πολεμάτε, τα απαξιώνετε, τα κακολογείτε και προσπαθείτε να τα διώξετε μακριά σας, γιατί δεν θέλετε να έχετε καμία σχέση με το σκοτάδι. Είναι βαθιά ριζωμένη η πεποίθηση μέσα σας ότι το σκοτάδι πρέπει να το πολεμάμε και να το εξορκίζουμε. Δεν τα θέλετε κοντά σας, πόσο μάλλον να δεχθείτε να ενωθούν μαζί σας.
Κι αυτά τα κομμάτια σας οικογένεια, θυμώνουν και πεισμώνουν με την συμπεριφορά σας και ανταποκρίνονται κι αυτά με τον ίδιο τρόπο που τους συμπεριφέρεστε κι εσείς. Συγκρούονται μαζί σας και σας πολεμούν.
Κι έτσι λοιπόν υπάρχει πάντα μέχρι σήμερα μια συνεχόμενη και ασταμάτητη σύγκρουση μεταξύ σας. Μια σύγκρουση που ευνοείται και συντηρείται από τις δυνάμεις τις διττότητας. Γιατί όταν ο εαυτός σας είναι κομματιασμένος, μπορούν πάντα να σας ελέγχουν πάρα πολύ εύκολα.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Γιατί εμείς σήμερα θέλουμε να σταματήσουμε αυτή την ατελείωτη σύγκρουση του εαυτού σας και είμαστε εδώ για να σας εξηγήσουμε ποιο μέρος του εαυτού σας είναι αυτό που αντιστέκεται τόσο πολύ και δεν επιτρέπει στον εαυτό σας να ενώσει και να ενσωματώσει όλα τα κομμάτια σας. Ποιο μέρος του εαυτού σας αντιστέκεται και δεν επιτρέπει στον εαυτό σας να ενωθεί και να ολοκληρωθεί σαν ύπαρξη.
Ο Τοβίας σας είπε οικογένεια ότι ο εαυτός κατέβηκε μέσα στην δυαδικότητα με δύο πρωταρχικές ενέργειας. Την φωτεινή ενέργεια Α, (ΑΟΥ)  ενέργεια και την σκοτεινή ενέργεια Ο (ΟΟΥ) ενέργεια, οι οποίες ήταν αλληλένδετα ενωμένες μέσα σας και πάντα υποστήριζε η μια την άλλη. Μέσα στην διττότητα βέβαια εσείς τις διαχωρίσατε. Μέσα στη διττότητα, εσείς κομματιάσατε τον εαυτό σας.
-Γιατί όμως οικογένεια έγινε αυτό;Αυτό έγινε οικογένεια, γιατί αιώνες τώρα μπαίνετε σ’ έναν προγραμματισμό. Καθώς γεννιέστε και καθώς μεγαλώνετε ξεκινώντας από τους γονείς, το σχολείο, την εκκλησία και την κοινωνία γενικότερα, σας μαθαίνουν πως πρέπει να είναι ο εαυτός σας. Κι έτσι δημιουργείτε ένα πρότυπο, μια εικόνα για τον εαυτό σας που υπακούει και ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες, πεποιθήσεις και περιορισμούς και λίγο πολύ μαθαίνετε να είστε όλοι ίδιοι.
Σας το έχουμε ξαναπεί ότι αυτή είναι η εικόνα του «καλού παιδιού», που συνδέεται με την σκέψη και την λογική της τρίτης διάστασης κι αυτό το «καλό παιδί» δεν δέχεται την διαφορετικότητα και λειτουργεί μέσα στα πρέπει και στους συμβιβασμούς και γενικότερα υποτάσσεται στους κανόνες και στην   παράλογη ηθική της κοινωνίας. Αυτός είναι ο προγραμματισμός σας και βέβαια κατά την εκκλησία, αυτό το προγραμματισμένο και υποταγμένο παιδί, είναι το παιδί του Θεού. Κι αυτό το έχει περάσει και στους γονείς, αλλά όχι μόνο, γιατί πάνω στη Γη, ακόμα κι εσάς σας ακούμε όλους πολύ συχνά να χρησιμοποιείτε την φράση «Μα τι καλό παιδί είναι αυτός ή αυτή»! Κι αυτό το θεωρείτε έπαινο! Και σας εξηγήσαμε κι άλλη φορά, δεν μιλάμε εδώ για την αληθινή φροντίδα, την αγάπη και την προστασία των παιδιών από τους γονείς τους! Εδώ μιλάμε για τον προγραμματισμό που υφίστανται τα παιδιά.
Αυτό το προγραμματισμένο και υποταγμένο  «καλό παιδί» αγαπημένοι μου λειτουργεί σε βάρος του συναισθηματικού παιδιού μέσα σας, του συναισθηματικού παιδιού που συνδέεται με το Πνεύμα σας, που συνδέεται με τον αληθινό σας εαυτό, που συνδέεται με την καρδιά σας.
Το συναισθηματικό παιδί μέσα σας θέλει την ελευθερία του. Δεν του αρέσει να συμβιβάζεται, δεν του αρέσουν οι κανόνες και οι περιορισμοί, δεν θέλει να παπαγαλίζει ξένες δανεισμένες γνώσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια του, δεν θέλει να νηστεύει την Παρασκευή, γιατί κάτι άλλο τραβάει η όρεξή του, προτιμάει την λιακάδα, από την σκοτεινιά ενός γραφείου, δεν σέβεται αυτούς που δεν το σέβονται και δεν υπακούει σ’ αυτούς που το απαξιώνουν και μπορούμε να πούμε και πολλά- πολλά περισσότερα σχετικά μ’ αυτό!
Κι αυτό το συναισθηματικό παιδί που πολλές φορές «παρασύρει» το καλό παιδί μέσα σας, είναι το αμαρτωλό παιδί, είναι το σκοτεινό παιδί και είναι το παιδί του διαβόλου για την εκκλησία σας και για την κοινωνία σας. Κι όμως αυτό το συναισθηματικό παιδί, έχει κάνει πολύ υπομονή μαζί σας μέχρι σήμερα και κατάπιε όλη αυτή την χειραγώγηση και την καταπίεση που έχει υποστεί, επειδή σας αγαπάει, επειδή ξέρει ν’ αγαπάει τον εαυτό του. Κι ας δέχεται συνεχώς την κριτική σας.
Σας εξηγήσαμε εδώ πως λειτουργείτε μέσα στην διττότητα, για να καταλάβετε τον προγραμματισμό σας και να δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Και οι έννοιες «φωτεινός και σκοτεινός» είναι πολύ σχετικές και για μας βέβαια δεν υπάρχουν καθόλου. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός του εαυτού και όλα αυτά είναι κατασκευάσματα της διττότητας. Αλλά σας τα εξηγήσαμε αυτά και για ένα άλλο λόγο. Γιατί θέλουμε να δείτε ότι αυτό το προγραμματισμένο «καλό παιδί», είναι που αντιστέκεται στην ένωση του εαυτού σας. Αυτό είναι που δεν αποδέχεται τον εαυτό του έτσι ακριβώς όπως είναι και αντιστέκεται, γιατί κινείται πάντα μέσα στη λογική και στο γνωστό και φοβάται το άγνωστο και το διαφορετικό. Φοβάται οτιδήποτε θεωρεί σκοτεινό και το πολεμάει και δεν μπορεί να διανοηθεί ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το σκοτάδι και ότι το σκοτάδι μπορεί να είναι μέρος του εαυτού του.
Αυτό το καλόπαιδο συντηρεί την σύγκρουση μέσα σας. Και όπως σας είπε και ο δάσκαλος Κουτχούμι, ακόμα και όταν το μυαλό παραδώσει τον έλεγχο στον εαυτό, θα υπάρχουν ακόμα αντιστάσεις μέσα σας εξαιτίας αυτού του προγραμματισμού σας, γιατί αυτός ο προγραμματισμός έχει εντυπωθεί πολύ βαθιά μέσα στα κύτταρά σας.
Και ποιος νομίζετε ότι σας οδηγεί στην εξέλιξή σας οικογένεια; Το καλό παιδί; Όχι βέβαια! Το συναισθηματικό παιδί μέσα σας, σας οδηγεί στην εξέλιξή σας. Αυτό το συναισθηματικό παιδί προσπαθεί συνεχώς να σας ξυπνήσει και να σας βγάλει από τον προγραμματισμό σας και έχει εξαντλήσει την υπομονή του μαζί σας. Και τώρα διεκδικεί την θέση του μέσα σας, τώρα διεκδικεί τον εαυτό του. Επαναστατεί και δεν αντέχει άλλο τον προγραμματισμό, τον συμβιβασμό, τον έλεγχο και την κακοποίηση στον εαυτού. Θέλει την αναγνώριση μέσα σας, θέλει την αποδοχή σας και την αγάπη σας. Διεκδικεί και θέλει την ελευθερία του. Και κάποιες στιγμές θυμώνει πάρα πολύ με όλα όσα τουποχρεώσατε να υποστεί, με όλα όσα το υποχρεώσατε να καταπιεί. Κι εσείς προβληματίζεστε γιατί υπάρχει όλος αυτός ο θυμός μέσα σας. Λοιπόν αυτό που σας έχουν πει ότι είναι το σκοτεινό μέρος του εαυτού σας, αυτό είναι το κομμάτι μέσα σας που σας οδηγεί στην ελευθερία σας.
Χρειάζεται οικογένεια να ενώσετε πρώτα αυτά τα δυο παιδιά και να τα αποδεχθείτε μέσα σας, για να ισορροπήσετε τον εαυτό σας. Χρειάζεται να σταματήσετε να συγκρούεστε μέσα σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώθει και να κάνει αυτό που θέλει και όχι αυτό που πρέπει. Αποδεχθείτε τον εαυτό σας έτσι όπως είναι και δείτε αυτά τα δυο παιδιά, αυτές τις δυο πολύ σημαντικές ενέργειες, ν’ αγκαλιάζονται και να ενώνονται μέσα σας στο καρδιακό σας κέντρο, στον ασφαλή σας χώρο.
Μόνο εάν ισορροπήσετε μέσα σας θα μπορέσετε στην συνέχεια να ενώσετε τον εαυτό σας με όλα τα κομμάτια σας. Και πρέπει σήμερα να κατανοήσετε πολύ καλά ότι δεν υπάρχει φωτεινό και σκοτεινό, δεν υπάρχει καλό και κακό και δεν υπάρχει άσχημο και όμορφο. Αυτά είναι παιχνίδια της διττότητας, για να σας κρατάει διαχωρισμένους. Όλα είναι ενέργειες με τις οποίες εσείς εμπειραθήκατε κι έχει να κάνει μόνο με την πυκνότητα και την συχνότητα της ενέργειας. Για το Πνεύμα όλα είναι εμπειρίες και όλα είναι δώρα για την ψυχή σας.
Γιατί π.χ. πως θα κατανοούσατε εσείς τις ενέργειες του ελέγχου, εάν δεν μπαίνατε μέσα σ’ αυτές; Αν δεν γνωρίζατε τι σημαίνει να ελέγχεις και να σε ελέγχουν; Με τον προγραμματισμό σας π.χ. ελέγχετε εσείς οι ίδιοι απόλυτα τον εαυτό σας. Ένα παράδειγμα αναφέραμε εδώ, γιατί το ίδιο κάνετε και με όλες τις ενέργειες. Μπαίνετε μέσα σ’ αυτές και τις φέρνετε μέσα σας και δουλεύετε μ’ αυτές, μέχρι εσείς να τις κατανοήσετε και μετά στη συνέχεια τις απελευθερώνετε.
Οικογένεια, ο Θεός «είναι αυτό που είναι», ο Θεός «είναι όλα όσα είναι». Δεν σας είπαμε ποτέ ότι ο Θεός είναι μόνο το Φως. Ο Θεός είναι οι φωτεινές και οι σκοτεινές σας ενέργειες, ο Θεός είναι τα πάντα, είναι το «ότι υπάρχει» κι αυτός ο Θεός είστε εσείς!
Και για να επανέρθουμε σ’ αυτά τα πληγωμένα και ρημαγμένα κομμάτια σας, σ’ αυτές τις «σκοτεινές» πτυχές του εαυτού σας που δέχθηκαν να εμπειραθούν στην χαμηλότερη συχνότητα της Γης και να μεταφέρουν όλη αυτή την γνώση και την σοφία στην ψυχή σας, αυτά τα κομμάτια σας βρίσκονται αυτή την στιγμή γύρω σας και θέλουν να ενωθούν με τον εαυτό τους, θέλουν να ενωθούν μαζί σας. Πιστέψτε το οικογένεια ότι αξίζουν ν’ αγαπηθούν και χρειάζονται την ευσπλαχνία και την στοργή σας, γιατί πραγματικά ανέλαβαν το δύσκολο κομμάτι της εμπειρίας του εαυτού σας.
Γιατί όπως σας έχουμε πει οικογένεια, είναι εύκολο για σας να είστε το Φως, γιατί αυτό είστε, είστε η οικογένεια του Φωτός. Κι αυτά τα «σκοτεινά» κομμάτια σας δέχθηκαν να παίξουν αυτόν τον ρόλο, από αγάπη και για την αγάπη του εαυτού και υπέφεραν πάρα πολύ καθώς τα τράβηξε το σκοτάδι και τα ρούφηξε μέσα του και πολλές φορές έμειναν αιώνες να βασανίζονται μέσα στο σκοτάδι, μακριά από τον εαυτό, χωρίς την αγάπη του εαυτού. Τώρα όμως έρχονται κοντά σας για να ενωθούν μαζί σας.    
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…πάρτε μια βαθιά αναπνοή…
Και στρέψτε την προσοχή σας στο καρδιακό σας κέντρο και στο καρδιακό σας κέντρο δείτε ένα φωτεινό ήλιο, «Εγώ είμαι αυτό που είμαι» και αυτός ο φωτεινός ήλιος είστε εσείς. Το σκοτάδι είναι μόνο απουσία φωτός. Γι’ αυτό επεκτείνετε αυτόν τον ήλιο, αυτό το φως και φωτίστε όλο τον εαυτό σας και επεκτείνετε το φως και έξω από σας. Και με πρόθεση και αποδοχή αγκαλιάστε όλα τα κομμάτια σας, χωρίς να αντιστέκεστε, χωρίς να τα πολεμάτε και επιτρέψτε να ενωθούν με τον εαυτό σας. Όλα είναι εσείς!
Θέλουμε να κατανοήσετε πολύ καλά ότι όλα είναι ενέργειες και απλά  αναπνέουμε, αποδεχόμαστε και γειώνουμε αυτές τις ενέργειες και κάνουμε σήμερα  αυτό το ολοκληρωτικό άνοιγμα στον εαυτό μας.
Και ξεκινάει μια καινούργια εποχή για σας, γιατί καθώς περνάτε στην ολοκληρωτική αποδοχή του εαυτού σας, καθώς περνάτε στην ολοκλήρωση του εαυτού σας, θα ισορροπήσετε μέσα σας και θα νιώσετε πληρότητα, θα νιώσετε στοργή και αγάπη για τον εαυτό σας και θα νιώσετε την στοργή και την αγάπη του εαυτού σας για σας. Η δόνησή σας θα εκτιναχθεί και η συνειδητότητά σας θ’ αλλάξει. Η αγάπη θα είναι ο διαχειριστής και ο ρυθμιστής του εαυτού σας. Η αγάπη και η χαρά θα είναι ο διαχειριστής και ο ρυθμιστής στη ζωής σας.

Οικογένεια πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ και βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά σας και νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας.
Και στην καρδιά σας νιώστε και την δική μας αγάπη, νιώστε την αγάπη της οικογένειάς σας, γιατί εμείς είμαστε η δική σας καρδιά κι εσείς είστε η δική μας καρδιά κι είμαστε Ένα. Είμαστε πάντα κοντά σας.
Κι έτσι είναι.
 Η άσκηση του μήνα.
Αναπνεύστε και αποδεχθείτε.
Να θυμάστε συνεχώς ν’ αποδέχεστε τα πάντα μέσα σας. Αποδεχθείτε ότι δεν σας αρέσει στον εαυτό σας, αποδεχτείτε οτιδήποτε σας θυμώνει, οτιδήποτε θεωρείτε άσχημο ή κακό ή σκοτεινό μέσα σας και αποδεχθείτε τα χωρίς κριτική. Απλά αποδεχθείτε τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι.
Και στην συνέχεια αποδεχθείτε και τα πάντα έξω από σας, αποδεχθείτε οτιδήποτε θεωρείτε διαφορετικό ή σκοτεινό, αποδεχθείτε οτιδήποτε ακόμα κι αν σας «σοκάρει» ή σας «φρικάρει», αποδεχθείτε τα, γιατί όλα είστε εσείς.
Να θυμάστε ότι όλα είναι ενέργειες. Γι’ αυτό αναπνεύστε και αποδεχθείτε όλες τις ενέργειες, χωρίς εξαίρεση, χωρίς να τις χρωματίζετε και να τις διχωρίζετε, αλλά μην τις αποδέχεστε μόνο νοητικά. Να τις αποδέχεστε και να τις περνάτε με πρόθεση στο καρδιακό σας κέντρο για να τις διαχειρίζεται ο εαυτός σας και να είστε πολύ υπομονητικοί με τον εαυτό σαςΝα μην κρίνετε τον εαυτό σας, γιατί ο εαυτός σας είναι ο Θεός και ο Θεός δεν κρίνει τον Θεό.Αρκεί να έχετε την πρόθεση, γιατί αν έχετε την πρόθεση όλο και πιο συχνά στρέφετε την προσοχή σας σ’ αυτό!
 Η παρούσα Ανώτερη Επικοινωνία «Ο φωτεινός και ο σκοτεινός Εαυτός μας», μπορεί να μεταδοθεί και να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα, αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή της.


http://www.newenergy.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=133%3Aq-q-adamus-saint-germain-17102010&catid=22&Itemid=11