Translate

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑΖΕΙ

Εντατικοποιημένες Πολικότητες.

Η σημερινή κατάσταση, όπως απεικονίζεται στην παρακάτω εικόνα είναι εκείνη όπου οι πολικότητες εντείνονται και όπου το σκοτάδι συμπιέζεται από το Φως. Υπάρχει πλέον ΠΟΛΥ πιο περισσότερη φωτεινή ενέργεια για όσους διαλογίζονται και συνδέονται με το Γαλαξιακό Πυρήνα μέσω του Θείου Εσώτερου Εαυτού τους. Την ίδια στιγμή, επειδή το σκοτάδι συμπιέζεται σε ένα στενό τομέα επιχειρήσεως, δημιουργεί πιο έντονες συγκινήσεις για τους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Αυτές μπορεί να είναι πολύ δύσκολες διαδικασίες, ειδικά για εκείνους που δεν κάνουν τακτικά κάποιο είδος πνευματικής πρακτικής.

Επιπλέον, το ισχυρότερο εισερχόμενο Φως φέρνει στην επιφάνεια άλυτα συναισθήματα μέσα σε "συνειδητοποιημένους" ανθρώπους, ώστε να βοηθήσουν με πρακτικές αυτο-εκκαθάρισης, οι οποίες μπορεί να παράγουν, επίσης, έντονα συναισθήματα. Έτσι, κατά μία έννοια, είμαστε χτυπημένοι από το σκοτάδι και από το φως την ίδια στιγμή, με τη διαφορά ότι οι σκοτεινοί θέλουν να αξιοποιούν και να επεκτείνουν τα καταπιεσμένα συναισθήματα, ενώ το Φως θέλει να μας βοηθήσει να τα εξετάσουμε, να τα απελευθερώσουμε και να τα θεραπεύσουμε.
Με αυτή τη νέα ''ενεργειακή διαμόρφωση" του πλανήτη, η προσωπική επιλογή είναι πιο ισχυρή από ποτέ, πράγμα που σημαίνει πως σε ό,τι επιλέγουμε να επικεντρωθούμε και να ενδυναμώσουμε πρόκειται να επιδείξει απτά αποτελέσματα πολύ γρήγορα. Αυτό είναι μια μεγάλη είδηση για ότι εκδηλώνεται, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με το τι τύπους αλληλεπιδράσεων πρόκειται να συμμετάσχουμε και να είμαστε πολύ επιλεκτικοί σχετικά με το πώς ξοδεύουμε το χρόνο μας.

Το σκοτάδι θα προσπαθήσει να παραπλανήσει τους ανθρώπους για να επιλέξουν την αλαζονεία, τα εγωικά πρότυπα κρίσης, τις συγκρούσεις, την επιθετικότητα, την κυριαρχία και τον εγωισμό όποτε είναι δυνατόν. Την ίδια στιγμή, το Φως έχει τώρα μια πολύ ισχυρότερη παρουσία στον πλανήτη, αλλά περιμένει για ένα άτομο να επιλέξει το Φως. Το σκοτάδι θα προσπαθήσει να επιβληθεί στο μυαλό σας, ενώ το Φως σας περιμένει να έρθετε σε αυτό. Αυτή είναι μία από τις θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ των μονοπατιών της Υπηρεσίας προς τον Εαυτό και της Υπηρεσία σε Άλλους. Η Υπηρεσία σε Άλλους δεν επιβάλλεται, παρά μόνο κάνει γνωστή την παρουσία της και προσφέρει στο άτομο την ευκαιρία να επεκτείνει τις γνώσεις του.

Λόγω αυτών των πρόσφατων αλλαγών, θα πρέπει να ρίξουμε μια πολύ ειλικρινή ματιά στις τρέχουσες επιλογές μας, και να αρχίσουμε να κάνουμε νέες επιλογές που να μας ευθυγραμμίζουν με το μονοπάτι της Υπηρεσίας σε Άλλους/Φως, που γίνεται μέσα από τον καμβά της ζωής μας.

Μισείτε τη δουλειά σας; Λάβετε μέτρα για να κάνετε κάτι που σας αρέσει αντ 'αυτού.

Εργάζεστε για ένα διεφθαρμένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, εταιρεία ή ληστρική κρατική οντότητα; ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! Ψάξτε για κάτι που μπορείτε να κάνετε που βοηθά πραγματικά τους άλλους ανθρώπους.

Δεν μπορείτε να αντέξετε το σύζυγός σας, το φίλο, τη φίλη, κλπ; Πάρτε την ευθύνη για το ρόλο σας στην οικοδόμηση μιας δυσλειτουργικής σχέσης, εργαστείτε για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και κάνετε μια επιλογή για να εργαστείτε στην επούλωση αυτής της σχέσης, ή να την αφήσετε.

Είστε αγχωμένοι και σας αποσπούν την προσοχή; Θέστε κατά μέρος χρόνο για να διαλογιστείτε κάθε μέρα, και αν δεν είστε "καλοί στο διαλογισμό" κάντε χρήση της ψυχαγωγίας μέσω εγκεφαλικών κυμάτων (Brainwave Entrainmentγια να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια κατάσταση διαλογισμού.

Είστε σκληροί ή υπερβολικά επικριτικοί; Ελαχιστοποιήστε το εγώ σας και να μάθετε να ομιλείτε την πραγματική αλήθεια από την καρδιά σας, κι όχι την εγωιστική αποδοκιμασία που μεταμφιέζεται ως ''αλήθεια''.

Είστε ένα ''χαλάκι της πόρτας'' / θύμα; Μάθετε να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας, θέτοντας υγιή όρια, πείτε ΟΧΙ κατά περίπτωση και να ομιλείτε με μια έντιμη αλήθεια από την καρδιά σας.

Σας ''ρίχνουν'' οι άνθρωποι στη ζωή σας; Σταματήστε να ξοδεύετε χρόνο και ενέργεια για αυτούς, και δαπανήστε τον για την καλυτέρευση του εαυτού σας. Αναζητήστε θετικούς, ομοϊδεάτες ανθρώπους και οικοδομήστε αμοιβαίες εκπληρωτικές σχέσεις.

                                            Σε ευχαριστούμε, ''Καπετάν-Εμφανή''.

Ναι, αυτά όλα είναι πολύ βασικά πράγματα, αλλά θα εκπλαγείτε από το πόσο συχνά οι άνθρωποι παραβλέπουν αυτά τα βασικά, επειδή νομίζουν ότι μπορούν να ''αναληφθούν'' και να αφήσουν όλα τα προβλήματα πίσω τους. Βρισκόμαστε όλοι σε αυτόν τον πλανήτη, για διάφορους λόγους, και για να μάθουμε μοναδικά μαθήματα. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα της σκέψης ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι ο πλανήτης να έχει πλήρως καθαριστεί από την μόλυνση του σκότους για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια καθαρά πνευματική ζωή! Είναι στο χέρι του καθενός από εμάς να επιλέξουμε το Φως και να το ενσωματώσουμε στη ζωή μας, να είμαστε φάροι Φωτός στο σκοτάδι, και με αυτόν τον τρόπο θα συμβάλουμε στον πλήρη καθαρισμό αυτού του όμορφου πλανήτη.

Το ενεργειακό περιβάλλον στον πλανήτη μας είναι καλύτερα από ό,τι ήταν για σχεδόν 80.000 χρόνια, αλλά πρέπει να ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ αυτό το Φως. Το Φως δεν έρχεται για να μας σώσει - ΕΜΕΙΣ είμαστε οι σωτήρες! Οι περισσότεροι από εσάς που τα διαβάζετε αυτά είστε Εργάτες του Φωτός, θεραπευτές, Φωτεινοί Μαχητές που προσφέρθηκαν εθελοντικά να έρθουν στα βάθη του σκότους και να αγκυροβολήσουν το Φως, και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ. Οι προσπάθειές μας έχουν αποδώσει καρπούς, αλλά όχι η καρτουνίστικη εκδοχή της άμεσης φώτισης που απεικονίζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσω των πηγών παραπληροφόρησης.

                                               Ενταγμένοι στο μακρύ σύρσιμο.

Όπως είπα και στο e-mail τον περασμένο μήνα για την "Η αλλαγή των εποχών είναι εδώ" έχουμε πολλή εργασία μπροστά μας σε παγκόσμια κλίμακα για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ενός πλήρους φωτεινά-εγχυόμενου πλανήτη και κοινωνίας πολιτών. Όλο τα κρυμμένο σκοτάδι, το μίσος και τα φρικτά εγκλήματα που έχουν καλυφθεί και κρατούνται μυστικά πρόκειται να συνεχίσουν να εκρηγνύονται στο Φως για τον καθένα να τα δει. Αυτό είναι ένα αναπόφευκτο μέρος της διαδικασίας επούλωσης μας, για αυτό πρέπει να είμαστε αρκετά ισχυροί για να αντιμετωπίσουμε αυτό το σκοτάδι και να το διαλύσουμε.

Αυτά που έρχονται στο φως είναι φρικαλεότητες που έχουν διαπραχθεί καθημερινά σε αυτόν τον πλανήτη από εκείνους που έχουν μολυνθεί κατά πολύ από το σκοτάδι. Η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις πρόσφατες βάναυσες περιπτώσεις βιασμών στην Ινδία και στο Οχάιο είναι παραδείγματα αυτού του νέου επιπέδου της έκθεσης, καθώς πριν από ένα χρόνο, οι ιστορίες αυτές θα είχαν κρατηθεί κρυφές. Σύντομα, οι εγκληματίες που έχουν ξεφύγει με ακόμη πιο αποτρόπαιες πράξεις λόγω του ότι είναι πλούσιοι και ισχυροί, θα εκτεθούν. Τότε θα αρχίσουν να εκθέτουν ο ένας τον άλλο για να διαπραγματευτούν την επιείκεια.

Είμαστε σε μια ταραχώδη πορεία μέσα στο 2013, γι 'αυτό σας καλώ όλους να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το χρόνο να εμβαθύνετε μέσα σας, για να συνδεθείτε με τον Θείο Εσώτερο Εαυτό σας και απλά να ΥΠΑΡΧΕΤΕ. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να ΚΑΝΕΤΕ όλα τα πράγματα που πρέπει να γίνουν εξωτερικά. Έχουμε πραγματικά μεγαλύτερη χωρητικότητα για να ΚΑΝΟΥΜΕ πράγματα όταν έχουμε πάρει αρκετό χρόνο για να θρέψουμε τον εαυτό μας απλά παραμένοντας ακίνητοι και εμβαθύνοντας μέσα μας. Γίνεται μόνο μέσω του διαλογισμού, της επικεντρωμένης στη καρδιά συνειδητοποίησης ότι μπορούμε να ελέγξουμε το "σκοτεινό θόρυβο" της παραπληροφόρησης και των ψευδών μέσω της διαίσθησης. Η λογική σκέψη από μόνη της δεν μπορεί να μας οδηγήσει εκεί, έτσι ώστε οι διαισθητικές ωθήσεις της καρδιάς πρέπει να ακουστούν.

Έχω τόσα πολλά να πω, αλλά θα πρέπει να περιμένω για αργότερα. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τα σχόλιά σας για τις εμπειρίες σας που αλληλεπιδρούν στο διαλογισμό με αυτό το νέο ενεργειακό περιβάλλον. Είστε σε θέση για να προσεγγίσετε πιο εύκολα και να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους Πλανητικούς και Γαλαξιακούς Πυρήνες;


http://light-of-andromeda.blogspot.gr/2013/01/2013.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου