Translate

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

«ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ»

Η αγάπη ήρθε ο καιρός πλέον να μάθετε ότι είναι μια απεριόριστη δύναμη εκδήλωσης, και αν αυτό δεν το βιώσετε μέσα σας ολοκληρωτικά τότε είναι σαν να έχετε αφήσει ελλιπή κομμάτια.

Ερχόμαστε λοιπόν μέσα από ταπεινότητα μπροστά σας να σας δώσουμε όλη την ενέργεια που χρειάζεται για να μπείτε μέσα στην εκδήλωση της αγάπης του εαυτού σας.

Γιατί αγάπη δεν είναι απλά μια έννοια είναι μια απεριόριστη και βαθιά δύναμη, που μπορεί να μεταλλάξει τα πάντα. Πολλές φορές σας λέμε ότι ήρθατε οι περισσότερες ψυχές με σκοπό να νοήσετε την αγάπη και απορείτε τι εννοούμε με αυτό, γιατί έχετε μέσα σας την εντύπωση ότι την αγάπη την γνωρίζετε πολύ καλά. Την αγάπη σαν έννοια την έχετε αντιληφθεί, στην εκδήλωσή της, όμως έχετε αρκετές αντιστάσεις ακόμη, απέναντι κυρίως στον εαυτό σας. Και τώρα πολύ σωστά θα ρωτάτε από μέσα σας, πώς γίνεται αυτό;

Η αγάπη λατρεμένοι μου εκδηλώνεται πρώτα όταν εσείς πραγματικά πιστέψετε στον εαυτό σας !

Όταν εμπιστευθείτε τον εαυτό σας χωρίς όρους και συμβιβασμούς!

Όταν σε κάθε στιγμή ισορροπείτε με την καρδιά και με τον νου!

Όταν εστιάζεστε στην αγνή σας πρόθεση και πιστέψετε στην ένωση με την ψυχή σας!

Η αγάπη είναι μια λέξη απλή αλλά πάρα πολύ δυνατή όταν εκδηλωθεί!!

Όταν είστε απόλυτα μέσα σε μια ισορροπημένη σχέση με τον εαυτό σας τότε βιώνετε την αγάπη!

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι όποια πρόκληση συμβαίνει γύρω σας γίνεται για να σας οδηγήσει να εμπιστευτείτε, να ενδυναμώσετε και να ισορροπήσετε τον εαυτό σας. Αυτό είναι αγάπη, είναι εξέλιξη. Όλες οι προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά σας, το κάθε τι παράλληλο και δίπλα από εσάς είναι μια διαδικασία ώθησης του εαυτού σας να εμπιστευτείτε το γίγνεσθαί σας, τις ικανότητές σας, την ταυτότητά σας και αυτό είναι αγάπη! Είναι η ενδυνάμωση και η κατανόηση εκδήλωσης της αγάπης, κυρίως προς τον εαυτό σας. Η πνευματική σας οικογένεια σας τονίζει ότι αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα, βιώνει αλλαγή περισσότερο ψυχική παρά υλική. Και ναι είναι αλλαγή για να βοηθήσετε τους εαυτούς σας να εκδηλωθούν χωρίς φόβο στην αγάπη και στην εμπιστοσύνη. Όταν οι προκλήσεις σας σπρώχνουν να ανοίξετε την ψυχή σας και να φύγετε από προσκολλήσεις και πεποιθήσεις, τότε αυτό είναι εκδήλωση αγάπης.

Όλη η οικογένεια και εγώ είμαστε μαζί σας μέχρι να είστε τόσο δυνατοί ώστε να μπορέσουμε να αποχωριστούμε. Και είμαστε τόσο κοντά, που βαδίζουμε εκεί που βαδίζετε, που μιλάμε εκεί που μιλάτε, που αγκαλιάζουμε εκεί που αγκαλιάζετε, που νιώθουμε ό,τι νιώθετε. Γιατί άραγε; Γιατί μέσα σας έχετε αυτή την ενέργεια της αγάπης που όταν είμαστε κοντά σας την ξεκλειδώνετε κατευθείαν χωρίς συμβιβασμούς και σκέψεις. Μην κοιτάτε πίσω σας, κοιτάτε μπροστά, μην κοιτάτε τι περάσατε αλλά πως μπορείτε να το διαχειριστείτε. Μην φοβάστε γι' αυτά που έρχονται εμπιστευτείτε το τώρα, αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη. Μην χάνετε την ελπίδας σας γιατί πάντα υπάρχει δύναμη μέσα σας, που μπορείτε να αλλάξετε ό,τι δε σας αρέσει. Σε αυτή την έννοια, σε αυτή τη δύναμη θέλουμε να μπει η ανθρωπότητα και αυτό είναι αγάπη.

Όταν εμπιστευτείτε απόλυτα τη δύναμή σας στο εδώ και στο τώρα, αυτό είναι αγάπη!

Όταν τολμήσετε να αλλάξετε αυτό που δεν σας ικανοποιεί και δεν σας κρατά σε ισορροπία στη ζωή σας αυτό είναι αγάπη!

Όταν τολμήσετε να αγαπήσετε τον ίδιο τον εαυτό σας αυτό είναι ολοκλήρωση! Όταν τολμήσετε να δείτε την αλήθεια που υπάρχει μέσα σας αυτό είναι ανάληψη!

Η οικογένεια περιμένει από εσάς τα πάντα, γιατί μπορείτε να τα καταφέρετε, μπορείτε να βουτήξετε μέσα στην ενέργεια και να βρείτε τα άδυτα του εαυτού σας. Είμαστε περήφανοι για εσάς, όχι για την περίοδο που περνάτε σαν άνθρωποι, αλλά για όλη την προσπάθεια που κάνετε με τον εαυτό σας, για όλη την συνειδητοποίηση, για όλες τις ισορροπίες που προσπαθείτε να βρείτε. Δεν σας υποσχεθήκαμε πως το ταξίδι σας στη γη θα ήταν μια εύκολη υπόθεση, το γνωρίζατε άλλωστε και εσείς σαν ψυχές. Τώρα λοιπόν που βιώνετε αυτές τις αλλαγές και προσπαθείτε να ισορροπήσετε με τους εαυτούς σας να ξέρετε πως εδώ είναι το κλειδί. Να μάθετε πώς να είσαστε καλά, πώς να είστε ισορροπημένοι, ώστε όλο αυτό να ξεκλειδωθεί και γύρω σας.

Τα πάντα ξεκινούν μέσα από το δικό σας σπόρο, μέσα από εσάς, οπότε τολμήστε! Ένας εργάτης του φωτός τολμάει, μια γήινη οντότητα που προσπαθεί να βρει την ισορροπία της τολμάει, ένας άνθρωπος που προσπαθεί να πετάξει από πάνω του όλο το παρελθόν που δεν χρειάζεται τώρα τολμάει! Τολμήστε λοιπόν! Η Νέα Ενέργεια θέλει τόλμη, θέλει αγάπη, εμπιστοσύνη, σεβασμό. Αν νιώθετε ότι δεν τα έχετε αυτά τα κομμάτια μέσα στην καθημερινότητά σας, τότε τολμήστε να τα αποκτήσετε γιατί το αξίζετε. Μην μένετε πίσω, μην σκοντάφτετε, σηκωθείτε ψηλά και τολμήστε!

Τα εργαλεία της ψυχής

Γνωρίζουμε πως τον τελευταίο καιρό περνάτε πολλά, βιώνετε τόσες αλλαγές μέσα σας, κάθε στιγμή ξεφυτρώνουν πράγματα μπροστά σας και αυτό γίνεται για να είστε εσείς σε ετοιμότητα. Ένας εργάτης του φωτός έχει πάντα τα όπλα του έτοιμα στη φαρέτρα, έχει μπροστά του την ετοιμότητα, την εμπιστοσύνη, την πίστη στον εαυτό του, την αγάπη. Όλα αυτά τα εργαλεία χρειάζεται να τα βγάλετε στην επιφάνεια και να τα χρησιμοποιήσετε. Εδώ όμως κατανοείστε πως οι λύσεις και οι απαντήσεις υπάρχουν μέσα σας, τα εργαλεία σας έχουν δοθεί, το πνεύμα δούλευε μαζί σας αιώνες πριν για να σας δώσει τα εργαλεία της ψυχής σας που χρειάζεστε.

Τώρα είστε μπροστά από την μεγαλύτερη πρόκλησή σας και το πρώτο όπλο που χρειάζεται να βγάλετε σαν μαχητές του φωτός είναι η καθαρότητα, η ετοιμότητα, δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτό που συμβαίνει μέσα σας και να ισορροπήσετε αν δεν έχετε ετοιμότητα. Η ετοιμότητα είναι για όλους σας ένα πολύ σημαντικό στάδιο. Να κατανοήσετε την ετοιμότητα της ψυχής, της καρδιάς, του πνεύματος, της ενέργειας. Είναι όλα κομμάτια δικά σας που χρειάζεται να τα βυθίσετε μέσα σας με αγάπη και σεβασμό.

Είστε όλοι λατρεμένα μας παιδιά, είστε οι ψυχές που αγκαλιάζουμε και συναντούμε σε κάθε στιγμή της ανθρωπότητας. Πώς γίνεται λοιπόν να ερχόμαστε κοντά σας με τόση αγάπη και αθωότητα και εσείς να την χάνετε στον δρόμο;

Να είστε μέσα σας πάντα έντιμοι, πράοι γαλήνιοι με τον εαυτό σας, εδώ είναι η δοκιμασία σας. Μέσα σε όλα που συμβαίνουν γύρω σας, σε αυτά που σας βγάζουν έξω από το κομμάτι του εαυτού σας, να είστε πάντοτε ταπεινοί και γαλήνιοι με εσάς. Το πνεύμα αγαπάει τη σιωπή, αγαπάει τη γαλήνη και εσείς με τη σειρά σας αγαπήστε αυτά τα δυο κομμάτια και βυθίστε τα μέσα σας. Κατανοούμε πόσο πολύ μάχεστε με τον εαυτό σας να βιώσετε την αλλαγή, να αλλάξετε πράγματα που δε σας αρέσουν, που σας πονάνε. Να αλλάξετε τις καταστάσεις που νιώθετε μειονεκτικά, που νιώθετε ότι έχετε αδικηθεί και πληγωθεί. Όμως όλα αυτά είναι καταστάσεις της ανθρωπότητας που μέσα από αυτές χρειάζεται να βρει δυο στοιχεία, την ταπεινότητα και την αγάπη. Πώς λοιπόν θα εκπαιδευτείτε σε αυτά τα δύο σημαντικά κομμάτια που ποτίζουν σιγά-σιγά το dna σας;

Ποιες καταστάσεις βιώνει η ανθρωπότητα για να εκπαιδευτεί και να μάθει την αγάπη και την ταπεινότητα;

Πόσο ταπεινός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος όταν νιώθει ότι τον έχουν πληγώσει ή αδικήσει; Πόση αγάπη μπορεί να προσφέρει κάποιος ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό όταν τα πάντα καταρρέουν γύρω του; Πόσο γαλήνη μπορεί να έχει μέσα στην ψυχή του, όταν συμβαίνουν τόσες προκλήσεις γύρω του; Αυτή τη στιγμή βιώνετε το σπουδαιότερο μάθημα, ποτέ πριν η ανθρωπότητα δεν είχε περάσει από αυτό το στάδιο εξέλιξης. Οι άνθρωποι δεν έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι με την ίδια τους τη φύση, την ίδια συναισθηματική τους εξάρτηση.

Έχετε πολλές εξαρτήσεις μέσα σας αλλά η πιο βασική είναι ο φόβος, γιατί ακόμα επιτρέπετε να υπάρχει ο φόβος μέσα σας, ο οποίος σας οδηγεί σε ακόμα περισσότερες εξαρτήσεις. Διώξτε τον φόβο, νικήστε τον, αγαπήστε τον είναι δικό σας κομμάτι. Ο θυμός είναι δικό σας κομμάτι, το μίσος είναι δικό σας κομμάτι, ο φθόνος το ίδιο. Όλα είναι δικά σας συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια, αντιμέτωπα με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Αγαπήστε τα, λυτρώστε τα, μεταλλάξτε τα σε φως, κατανοήστε τα! Μπείτε μέσα στη δόνηση της αντίληψης και της κατανόησης.

Όλοι σας έρχεστε με τόση αγάπη στη γη και πάντα λέτε: «αυτή είναι η τελευταία μου φορά, τώρα θα καταλάβω αυτό που δεν κατάλαβα πριν» όμως ξανάρχεστε και ξανάρχεστε γιατί γνωρίζετε πως εδώ λαμβάνετε τη μεγαλύτερη εξέλιξή σας.

Θέλετε να βγάλετε την εξάρτηση του φόβου από μέσα σας; Τολμήστε!

Θέλετε να φέρετε μέσα σας γαλήνη; Τολμήστε!

Θέλετε να θεραπεύσετε κομμάτια του εαυτού σας; Τολμήστε!

http://www.newenergy.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=285:q--q-saint-germain-28032012&catid=23&Itemid=11



ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ


"Όταν υπάρχει συνειδητότητα αγάπης και κάθαρσης, προσφοράς, ανιδιοτελής προσφοράς, τότε υπάρχει η συνειδητότητα! Τότε τα δύο αυτά ταυτόχρονα συμπίπτουν. Τότε η απόφαση έρχεται μέσα από την καρδιά αλλά και από τη λογική του νου!

Όταν λοιπόν έρχεται η ισορροπία καρδιάς και νου, τότε υπάρχει η συνειδητότητα!

Δεν υπάρχει ένας καλύτερος ορισμός να θέσουμε γι' αυτό, γιατί όλα χρειάζεται να λειτουργούν ταυτόχρονα, σε αυτή τη δραστηριοποίησή σας εδώ, σε αυτή τη γη. Χρειάζεται να είναι όλα ταυτόχρονα και τουλάχιστον να μπαίνετε μέσα στη καρδιά τόσο βαθιά ώστε από εκεί ν' ακούτε το νου!

Αυτή είναι όλη η ουσία ν' ακούτε μέσα απ' την καρδιά το νου όταν μιλά!

Δυο διαφορετικά όργανα στο σώμα σας, αλλά τόσο σπουδαία τόσο αναγκαία για εσάς, όσο δεν μπορείτε να διανοηθείτε!"

Όταν η ενέργεια του νου αγγίζει την ενέργεια της καρδιάς, τότε υπάρχει μεγάλη συνδημιουργία μέσα σας! Τότε υπάρχει ταυτόχρονα συνδημιουργία και από την ύλη και από το Πνεύμα!

http://www.newenergy.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=283:q-q--25032012&catid=23&Itemid=11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου