Translate

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Τολμήστε επιτέλους να είστε η αλήθεια σας!

Νιώστε, νιώστε ποιοι είστε αγαπημένοι μου, νιώστε, νιώστε την αλήθεια σας και τολμήστε να είστε η αλήθεια σας και τολμήστε να εκφράσετε την αλήθεια σας. Δεν μπορείτε άλλο να σιωπάτε. Δεν ήρθατε εδώ για να κρυφτείτε. Όχι οικογένεια, αυτή την φορά ήρθατε για να είστε αυτό που είστε, ήρθατε για να τολμήσετε και να περπατήσετε πάνω στη Γη σαν Θεοί! Ήρθατε για ν’ αλλάξετε την συνείδηση της Γης, ήρθατε για να φέρετε την ελευθερία, την αγάπη και την χαρά πάνω στη Γη. Ναι αγαπημένοι μου μην κρύβεστε άλλο και τολμήστε. Τολμήστε για όλα!

Τολμήστε επιτέλους να είστε η αλήθεια σας!

Τολμήστε να αγκαλιάσετε το σκοτάδι!
Τολμήστε ν’ απελευθερώσετε τους όρκους σας!
Τολμήστε να ζείτε στο τώρα σας, χωρίς ατζέντα!
Τολμήστε να πετάξετε όλες τις ετικέτες!
Τολμήστε να πετάξετε τις πεποιθήσεις σας!
Τολμήστε να πετάξετε την διαμόρφωσή σας, την ταυτότητά σας!
Τολμήστε να αγκαλιάσετε όλους τους ανθρώπους!
Τολμήστε να πετάξετε τους ρόλους σας!
Τολμήστε να παίξετε καινούργιους ρόλους. Παίξτε μ’ αυτό, αφού έτσι κι αλλιώς πάνω στη Γη έναν ρόλο παίζετε. Και ναι τολμήστε, αλλάξτε προσωπικότητα, αλλάξτε ύφος. Δεν έχει καμία σημασία πια πως το παίζετε το παιχνίδι. Οπότε τολμήστε τα όλα!

Τολμήστε να πεθάνετε ολοκληρωτικά μέσα σας και να ξαναγεννηθείτε! Ένας καινούργιος, αγνός , ιερός, ανθρώπινος άγγελος!

Τολμήστε ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας, απ’ όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε μικροί κι ανίσχυροι και νιώστε, τολμήστε να είστε Θεοί επίσης!
Τολμήστε να είστε δημιουργικοί, γιατί η αγάπη είναι δημιουργία!
Τολμήστε να σηκώσετε πολύ ψηλά το φως σας, ώστε όλοι να μπορούν να το βλέπουν!
Τολμήστε να είστε η αγάπη, γιατί η αγάπη είναι η ουσία σας!

Τολμήστε να εκτεθείτε με οποιονδήποτε τρόπο και διασκεδάστε το!
Τολμήστε να επεκταθείτε!
Τολμήστε να χορέψετε και να τραγουδήσετε και επιτέλους τολμήστε να χαρείτε, να χαρείτε τον εαυτό σας και να χαρείτε με τον εαυτό σας.
Τολμήστε να είστε ο αιώνιος εαυτός σας!
Και επιτέλους τολμήστε να ζήσετε οικογένειά μας!!! Τολμήστε να ζήσετε….!!!

Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και αφεθείτε στη ροή της ενέργειας, χωρίς να χρειάζετε πια να φοβάστε, χωρίς να χρειάζεστε πια κανέναν πολεμιστή να σας προστατεύει και χωρίς να κάνετε και οι ίδιοι, διάφορες ιεροτελεστίες για να προστατεύετε τον εαυτό σας.

Και αλήθεια τι προσπαθείτε να προστατεύσετε οικογένεια; Τον καλό σας εαυτό, από τον κακό; Το φως σας από το σκοτάδι, ίσως; Αυτά όλα αγαπημένοι μου είναι παιχνίδια της διττότητας. Πιστεύετε αλήθεια ότι έχει ανάγκη από προστασία το φως; Όχι αγαπημένοι μου το Φως δεν έχει ανάγκη από καμία προστασία, γιατί κανένας δεν μπορεί να το αγγίξει, κανένας δεν μπορεί να το ακουμπήσει. Το φως όπως σας έχουμε πει, είναι η αγάπη σε δράση και γι’ αυτό επιμένουμε να μην σκορπίζετε την ενέργειά σας και να σταθεροποιήσετε την δόνησή σας στην συχνότητα του φωτός.

Είναι η ώρα αγαπημένοι μου να τολμήσετε τώρα να είστε το φως σας, να είστε η αλήθεια σας, να είστε η αγάπη και να είστε αυτό που είστε, ο αιώνιος και αθάνατος εαυτός σας!! Εμπιστευθείτε καρδιές μου και αφεθείτε. Δείτε τον εαυτό σας σαν ένα δέντρο εκεί έξω που αφήνεται ολοκληρωτικά και χορεύει στο ρυθμό του ανέμου! Αφήνεται και υποδέχεται με ευγνωμοσύνη την βροχή που το ξεπλένει και το καθαρίζει από τη σκόνη. Και όταν χιονίζει δεν παγώνει και νιώθει ότι το χιόνι το αγκαλιάζει και το προστατεύει από πολλά μικρόβια που θα μπορούσαν να το βλάψουν. Εμπιστεύεται ότι όλα είναι τέλεια σχεδιασμένα από το Πνεύμα και από τη φύση, έτσι ακριβώς όπως είναι.


Να είστε σαν αυτό το δέντρο οικογένειά μου, να εμπιστεύεστε και να αφήνεστε και πιστέψτε ότι οι κεραυνοί δεν πρόκειται να σας κάψουν, ούτε κινδυνεύετε να σας ξεριζώσουν οι θύελλες. Γιατί αγαπημένοι μας από την στιγμή που εσείς θα αφεθείτε, πολλά θαυμαστά πρόκειται να σαν συμβούν, πάρα πολλά θαυμαστά και οι δυνατότητές σας και οι ικανότητές σας όλες θα ενεργοποιηθούν. Θα δημιουργείτε εσείς την κάθε πραγματικότητα που σας αρέσει. Όταν κρυώνετε, εσείς θα δημιουργείτε άνετα ένα ζεστό περιβάλλον για σας, χωρίς να χρειάζεστε άλλες πηγές ενέργειας και όταν ζεσταίνεστε θα μπορείτε να δημιουργείτε επίσης ένα δροσερό περιβάλλον.

http://www.newenergy.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=216:q---q-----22052011&catid=25&Itemid=11

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Το ψωμι της επαναστασης


Στις 25 Μαιου ο λαος της Ελλαδας αποφασισε να βγει στους δρομους και στις πλατειες.

Εκει λοιπον αρχισε να συζηταει και να ανταλασσει αποψεις ,ειχε αναγκη να ακουστει , να πει τον πονο του, το προβλημα του, τις ιδεες του,τις προτασεις του, αυτό το ειπαν, λαικη συνελευση , μια διαδικασια ζυμωσης ιδεων, αποψεων, προτασεων .

Ετσι αρχισε το ζυμωμα του ψωμιου.

Σημειωτεον, Τη μαγια του ψωμιου ειχαν βαλλει κανα χρονο τουλαχιστον πριν, διαφοροι από πολλα μετεριζια με τις διαμαρτυριες τους, κομματα με πορειες, ιντερνετ με ανταλλαγη αποψεων, συνελευσεις που ηδη ειχαν αρχισει δειλα δειλα να εμφανιζονται , από το θησειο μεχρι το συνταγμα, 300 ελληνες, δεν πληρων και διαφορες άλλες ομαδες , η μεμονωμενες ατομικες πρωτοβουλιες, οπως ακομα και διαφορες κινητοποιησεις σ’ολο τον κοσμο.

Η μαγια αυτή ηταν ένα μιγμα που περιειχε σχεδον τα παντα, ολες τις τασεις, ρευματα, κινηματα, κομματα, ιδεολογιες, χρωματα κι αρωματα.

Ένα μιγμα και μια μαγια που δεν ειχε ξαναγινει ποτε πριν στην ανθρωποτητα.Ποτε πριν οι λαοι της γης δεν ειχαν ξεσηκωθει ταυτοχρονα με τα ιδια αιτηματα.

Το ψωμι αυτό θα ηταν ένα ψωμι που θα μοιραζοταν σ’ολους τους λαους της γης κι ετσι επρεπε να γινει ένα μιγμα που θα περιειχε τα παντα.

Συναντηθηκαν λοιπον, ολοι αυτοι , μαζι κι αρχισαν το ζυμωμα, αλλοι οργανωθηκαν σε ομαδες εθελοντισμου, αλλοι σε περιπτερα, αλλοι στα παγκακια της πλατειας, αλλοι στο δρομο, αλλοι στη λαικη συνελευση η και οι ιδιοι παντου και πουθενα, ζυμωναν το ψωμι, ειχαν σηκωσει τα μανικια και δωστου, κάθε μερα ζυμωναν.

Σιγα- σιγα , αρχισε να φουσκωνει το ψωμι και να ερχεται ολο και περισσοτερος κοσμος να ζυμωσει.

Το κρατος ζηλεψε που δεν συμμετειχε στο ζυμωμα ,τα κομματα ζηλεψαν επισης , γιατι το ψωμι αυτό , προοριζοταν να μοιραστει , σε οσους ηθελαν να ζησουν ελευθεροι, εξω από κομματα, δογματα κι εξουσιες παντος τυπου.

Αυτό θα ηταν το ψωμι της, ισοτητας – δικαιοσυνης- αξιοπρεπειας -της αλληλεγγυης ..ετσι ειχαν αποφασισει, οσοι ζυμωναν, το ψωμι της Αμεσης Δημοκρατιας.

Το κρατος όμως , αποφασισε να νοθευσει αυτό το ψωμι με χημικες ουσιες, δηλητηριωδεις για τον ανθρωπo και τοσο μεγαλο μισος ειχαν , που δεν εφταναν τα χημικα ως δηλητηριωδη, προτιμησαν και τα ληγμενα, τονους χημικων χρησιμοποιησαν για να χαλασουν αυτό το ψωμι.

Εστειλαν κι απεσταλμενους πρακτορες να κατασκοπευουν, εμπορους ναρκωτικων, κλεφτες και οτι άλλο μπορουσαν για να ζυμωσουν και να νοθευσουν το ψωμι, ηθελαν να το σταματησουν με κάθε τροπο .

Γνωριζαν ότι αυτό το ψωμι ηταν μαγικο, οποιος ετρωγε απ’αυτό, θα ελυνε τα μαγια της υπνωσης, τα δεσμα του, θα εσπαγε τις αλυσιδες και θα γινοταν ενας ελευθερος ανθρωπος , ανεξαρτητος και δυνατος , αρα επικυνδυνος .

φυσικα μετα , δεν θα τους ειχε αναγκη, δεν θα ειχαν λογο υπαρξης, θα εχαναν του πελατες τους και θα πτωχευαν ,κατι το οποιο προσπαθουσαν ν’αποφυγουν με νυχια και με δοντια, κρατιοταν δε με το ζορι, με δανεικα, με ξεπουληματα της χωρας, με ότι ιερο και οσιο ειχαν, τα ειχαν βγαλλει όλα στο σφυρι για να κρατησουν την εξουσια που ειχαν και τωρα την εβλεπαν να τους φευγει μεσα από τα χερια.

Ηταν μεγαλο το πληγμα, …ξερεις τι είναι… να ξοδευεις περιουσιες , για να κρατας σε καταστολη τους λαους? ποσα χημικα χρειαζονται για να τους κρατας υπνωτισμενους ? ποσα χαπια ευτυχιας ειχαν εφευρει για να τους ξεγελανε? ποσες και ποσες βιομηχανιες ειχαν στηθει μ’αυτό το σκεπτικο? χειραγωγησης του οχλου, της μαζας, των λαων ?..και τωρα , μια χουφτα ανθρωποι θα τους χαλαγαν τα σχεδια?

Δεν υπηρχε περιπτωση να το επιτρεψουν αυτό, θα επιστρατευαν θεους και δαιμονες για να διατηρησουν την κυριαρχια τους. Αν μη τι άλλο το παιχνιδι ηταν δικο τους, εκεινοι οριζαν τους νομους και τους κανονες, εκεινοι λοιπον ειχαν τη δυναμη ελεγχου και την εξουσια στα χερια τους, εκεινοι λοιπον γνωριζαν και πώς να το σταματησουν.

Οι ανθρωποι της πλατειας, κακην κακως, με τα πενιχρα μεσα που διεθεταν και τις οποιες αντιξοοτητες, τρικλοποδιες , καταστολες, ξυλο, τσακωμους, διαφωνιες , καχυποψιες ,γκρινιες, συνεχιζαν πισματικα το ζυμωμα …μεχρι που κουραστηκαν, απογοητευτηκαν , δεν εβλεπαν και τον κοπο τους να πιανει τοπο.

τοχει αυτό το ψωμι, θελει υπομονη, χρονο,αλλα οι ανθρωποι βλεπεις,ειχαν μαθει να τα εχουν όλα ετοιμα, ζουσαν σε μια κοινωνια που τους παρειχε τα παντα, χτες κιολας, αρκει να ειχες χρηματα κιαγοραζες τα παντα , γιατι να κουραζεσαι? αυτο το πραγμα δεν τοχαν ξαναζησει, δεν γνωριζαν ποσο πολύ δουλεια θελει ένα ψωμι για να γινει και φυσικο ηταν να κουραστουν .

Ετσι αποφασισαν ν’ αφησουν το ζυμωμα και να φυγουν, να γυρισουν πισω στον κοσμο που γνωριζαν και ειχαν συνηθισει, κι αν πεινουσαν θα πηγαιναν στο φουρνο και θ’αγοραζαν ψωμι, αρκει να ειχαν χρηματα, αρα επρεπε να ψαξουν για δουλεια, να κανουν κατι παραγωγικο κι όχι να κοπροσκυλιαζουν κουβεντιαζοντας στις πλατειες.

Ειχε φροντισει φυσικα και το συστημα με τα φερεφωνα του, να διαδωσει και να διαμορφωσει αυτή την αποψη στην κοινη γνωμη, κι ετσι υποχωρησαν.

Ανησυχησαν πολύ γιατι ειχαν αρχισει να πεφτουν και οι εισπραξεις τους, επειδη οι ανθρωποι ειχαν αρχισει να μιλανε μεταξυ τους και οι τηλεορασεις εμεναν για ωρες κλειστες.

Όμως το ζυμαρι ηταν ηδη ετοιμο , βρισκοταν στη φαση που ηθελε να ξεκουραστει, να φουσκωσει .

Ετσι αρχισαν σιγα -σιγα να διαλυονται και να φευγουν και πηγαν διακοπες..να ξεκουραστουν κι αυτοι..γιατι οσο να πεις , είναι κουραστικη δουλεια το ζυμωμα, ασε που δεν ειχαν μαθει και ποτε να φτιαχνουν ψωμι μονοι τους, παντα το αγοραζαν ετοιμο και αυτή μονο η αλλαγη ηταν τεραστια.

το ψωμι αφου φουσκωσε, το αφησαν στον ηλιο να το ψησει και να το ροδοκοκκινησει, η ελλαδα ως γνωστον εχει ιδιαιτερο ηλιο και φως , ικανο ακομα και να ψησει ένα ψωμι.

Απλωσαν λοιπον το ζυμαρι στις παραλιες , στην αμμο , κατω από τον ζεστο ελληνικο ηλιο, το ραντισαν και με αλμυρα της θαλασσας για ναναι νοστιμο και τ’αφησαν .

Τωρα ψηθηκε.. δεν ψηθηκε? δεν γνωριζω να σας πω.

Η μια περιπτωση είναι να είναι σχεδον ετοιμο , ναχει δηλαδη ψηθει από τον ηλιο και να γινει το μοιρασμα.

Αν όμως δεν ψηθηκε τοσο καιρο…πρεπει να ψηθει ..που σημαινει ότι πρεπει να αναψουν φωτια..και για να αναψουν φωτια..θα πρεπει να φερουν ξυλα μαζι τους..

Όπως και ναχει το ψωμι αυτό δεν τρωγεται , γιατι ειπαμε, είναι μολυσμενο, αρα πρεπει να μοιραστει σε εκεινους που φροντισαν να το μολυνουν , γιατι τελικα αυτοι ζυμωναν τοσο καιρο.

Ετσι λοιπον ο λαος αποφασισε..

Να κερασει μ’αυτό το ψωμι..το κρατος..και τους μισθοφορους του..

Κι επειδη ειπαμε είναι διεθνες το ψωμι…θα προτεινα να μοιραστει φυσικα στην Διεθνη εκθεση Θεσσαλονικης..

Ηδη το κρατος ετοιμαζεται να είναι συσσωμο εκει με χιλιαδες μισθοφορους , βουλευτες, κομματοσκυλα, ματατζηδες για να λαβει «τον αρτον ημων» ψημενο η αψητο..

Με τις υγειες σας λοιπον…ότι ζυμωσατε θα φατε…κερασμενο απ’ολους τους ανθρωπους των πλατειων..

Τωρα μαθαμε να ζυμωνουμε , φατε εσεις αυτό το ψωμι..εμεις θα φτιαξουμε άλλο για μας..

Γιατι ξεχασαμε να βαλλουμε ΑΓΑΠΗ ..κι ετσι πρεπει να ζυμωσουμε παλι απ’την αρχη..!

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

ΕΞ-ΟΥΣΙΑ , « ΕΚΤΟΣ ΟΥΣΙΑΣ»


Η εξουσια στηριζεται στην δυναμη που εμεις της παραχωρησαμε , στον ελεγχο και τον φοβο που επιτρεψαμε να χειριζονται και να χειριζομαστε εναντι του καθε πιο αδυναμου.

Εξουσια σημαινει « εκτος της ουσιας», « εξω από την ουσια» μας αφορα ολους μας και εκδηλωνεται και υπαρχει για να ελεγχει, κατευθυνει , χειραγωγει ανθρωπους που βρισκονται εκτος του αληθινου εαυτου τους, ανθρωπους που δεν εχουν την απαραιτητη συνειδηση κι επιγνωση των πραξεων τους , ανθρωπους που βρισκονται μακρυα από την ψυχη τους, από την ουσια τους και φυσικα πραττουν ότι ναναι.

Εκει λοιπον σ’αυτό το κενο που δημιουργεται , μεταξυ σωματος και ψυχης πανω σ’αυτή την ελλειψη του ανθρωπου, οικοδομειται και παραχωρειται ο χωρος για εξουσια.

«Εχω αναγκη να μου επιβαλει καποιος τι να κανω, γιατι μονος μου δεν γνωριζω τι είναι σωστο και τι όχι, δεν γνωριζω αν αυτό που θα πραξω κανει κακο η όχι σε καποιους αλλους και χρειαζομαι καθοδηγηση , ελεγχο να μου πει καποιος άλλος τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανω.»

Πανω σ’αυτή την τοσο απλη αρχη και παραδοχη χτιζεται και οικοδομειται η αναγκη της εξουσιας και του εξουσιασμου .

Στην ουσια αυτή η αναγκη εκδηλωνεται κι εκφραζεται και θα μπορουσε να λυθει και ν’αντιμετωπιστει με αλλους τροπους.

Συμφωνα με τη δικη μου λογικη , το σχολειο, η οικογενεια, η εκκλησια , η πολιτεια θα επρεπε να παιζουν αυτό το ρολο , εκμαθησης, καθοδηγησης, προνοιας, προληψης και αντιμετωπισης προς την κατευθυνση της ωριμοτητας των ανθρωπων , της ολοκληρωσης τους ,και της συνειδητοποιησης τους γενικοτερα .

Το οποιο όχι μονο δεν συμβαινει αλλα αντιθετα παρατηρουμε ότι οποιος βρισκεται σε θεση ισχυος εναντι καποιων αλλων ασκει εξουσια με τροπους καταστολης, ποινων, αμαρτιων, ενοχων , τιμωριων και γενικοτερα πρακτικων που στην πραγματικοτητα απομακρυνουν τον ανθρωπο από τη γνωση, την επιμορφωση, την βελτιωση και την εξελιξη του κανοντας τον χειροτερο , υποβιβαζοντας συνεχεια την υποσταση του στο κατωτερο επιπεδο της υπαρξης του , εξομοιωνοντας τον με τα ζωα , που σε πολλες περιπτωσεις είναι και πραττουν σοφοτερα από τον ανθρωπο ,κατατασσοντας τον ετσι ακομα σε χαμηλοτερη κατηγορια αυτή των «κτηνων» .

Γιατι πως αλλιως μπορεις να χαρακτηρισεις ανθρωπους που λογω της εξουσιας που κατεχουν χρησιμοποιουν μεθοδους βιας και καταστολης εναντι αλλων ανθρωπων, αδιαφορωντας ακομα και για το αυτονοητο δικαιωμα τους στη ζωη.

Ειτε αυτοι οι ανθρωποι κρυβονται κατω από την εργασιακη τους ταυτοτητα ,π.χ ΜΑΤ, στρατος, ειτε είναι δολοφονοι πληρωμενοι η απληρωτοι,ειτε είναι ενας γονιος που δερνει το παιδι του .

Όταν ακομα στο ετος 2011 δεν εχουμε συνειδητοποιησει και δεν σεβομαστε την ανθρωπινη ζωη , όταν ακομα παγκοσμιως χυνονται ποταμια αιματος και χανονται ανθρωπινες ζωες, γιατι καποιοι θελουν να υπερισχυσουν εναντι αλλων και ασκουν τη δυναμη τους εναντι των αλλων για να επικρατησει το δικο τους.

Λαθος η σωστο, δικιο η αδικο δεν εχει σημασια, στην προκειμενη περιπτωση είναι και οι δυο πλευρες χαμενες γιατι συνεχως θρηνουν θυματα, συνεχως μαχονται εναντια στη ζωη και στην συνεχεια της ,μαχονται για την δικη τους εξουσια και κυριαρχια.

Η εξουσια λοιπον, είναι μια λανθανουσα σταση του ανθρωπου που δηλωνει την αποκλιση του από την ουσια του, από την αληθινη του υποσταση, από την ψυχη του και πολλες φορες , όπως στις περιπτωσεις φονου και αφαιρεσης ανθρωπινης ζωης η αποκλιση αυτή φτανει στα ορια της οριστικης αποκοπης και απωλειας του ανθρωπου με την ψυχη του που εξαιρετικα δυσκολα ανακταται .

Εξουσια ασκει ο καθενας μας απο το ποστο του η το ρολο του, ο γονιος προς το παιδι του, ο δασκαλος στους μαθητες του, ο εφοριακος , ο ελεκτης εισιτηριων και ουτω καθ'εξης .

Γενικοτερα είναι μια αναγκη υπερισχυσης του εγω μας εναντι των αλλων και του ζωωδη νομου της επιβιωσης, του γνωστου νομου της ζουγκλας.

Ως ανθρωποι οφειλουμε να διαφοροποιηθουμε και να εφευρουμε τροπους επιβιωσης που δεν θα είναι επιβαρυντικοι για τα αλλα ειδη και το ειδος μας επισης. Οφειλουμε να εξισσοροπησουμε ενεργειες και τασεις όπως η εξουσια όταν γινονται επιβλαβεις για τους αλλους.

Μια απλη λογικη η οποια εκλειπει δυστυχως από το ειδος μας και ενισχυει το επιχειρημα της απομακρυνσης μας από την ουσια μας.

Ολοι φερουμε μεσα μας, εξουσιαστικες τασεις ,αλλος λιγοτερο και αλλος περισσοτερο , αναλογα με το « εγω» μας και ποσο εχουμε δουλεψει και αναγνωρισει την υπαρξη του . Η εξουσια λοιπον υπαρχει μεσα μας , υπαρχει σε ολους μας και οφειλουμε να την ξεριζωσουμε πρωτα απο μεσα μας ώστε να παψει να αναπαραγεται και να υπαρχει και γυρω μας .

Η μειωση και η καταργηση σταδιακα αυτης μας της αναγκης θα εχει ως αποτελεσμα της μειωσης κι εξαλειψης κάθε ειδους καταστολης και βιας, κάθε μορφης χειρισμου, ελεγχου και φοβου και κάθε μεθοδου που μας κραταει δεσμευμενους σε κατωτερα επιπεδα υπαρξης και συνειδητοποιησης.

Καμμια αστυνομια και καμμια δυναμη καταστολης δεν θα υπαρχει και δεν θα εχει λογο υπαρξης αν εσυ κι εγω δεν το επιτρεψουμε, αν εσυ κι εγω με την συμπεριφορα μας , με τον τροπο σκεψης μας δεν τους παραχωρησουμε το χωρο που χρειαζονται για να δρασουν.

Αν εμεις δεν επιτρεψουμε την εξουσια τους πανω μας , δεν εχουν λογο υπαρξης.

θυτης υπαρχει οταν υπαρχει και θυμα , Αν εμεις δεν παιξουμε το ρολο του θυματος , θυτης δεν θα υπαρχει.

Αν εμεις καταφερουμε να ενωσουμε και να εξαλειψουμε αυτή μας την ατελεια , αν ενωσουμε το θυτη με το θυμα, την εξουσια με την υποταγη, την δυναμη με την αδυναμια και γενικα αν αποδεχτουμε ολη αυτή την ανισορροπια πρωτα μεσα μας , τοτε εχουμε ελπιδες πραγματικα ν’αλλαξει ο κοσμος και να εξαλειφθει το φαινομενο της υπερισχυσης των δυνατων εναντι των αδυνατων που τοσο εμφανες γινεται στις μερες μας.

Κλεινουμε το χωρο αυτο μεσα μας πρωτα απ'ολα, συμφιλιωνομαστε με την αντιδραση, με τη βια, με την καταστολη, αντιμετωπιζουμε τις δικες μας αδυναμιες , το φοβο μας και την αρνηση , την αγνοια και το σκοτος που εχουμε μεσα μας ακομα και του επιτρεπουμε να μας διαχωριζει.

ο πολεμος ειναι μια κατασταση και μια επιλογη ξεπερασμενη, δεν οδηγει σ'εναν καλυτερο κοσμο η επιλογη αυτη, αντιθετα μας πηγαινει πισω στο παρελθον του διαχωρισμου , οπου ποταμια αιματος εχουν χυθει για μια υποτιθεμενη αλλαγη η οποια στην ουσια ποτε δεν εγινε πραξη.

Δεν γινεται να ζητας ειρηνη για την χωρα σου και τον πλανητη και συ να πραττεις με βια και πολεμο. Αυτές είναι μεθοδοι και πρακτικες ελεγχου , φοβου και χειραγωγησης που χρησιμοποιει το συστημα της εξουσιας.

Δεν γινεται λοιπον να θελεις ν’αλλαξεις τον κοσμο, να θελεις να καταργησεις το υπαρχον συστημα και να χρησιμοποιεις τις ιδιες μεθοδους .

Οφειλουμε να διαφοροποιηθουμε , να δειξουμε ότι υπαρχει κι άλλος τροπος Γιατι αν πραγματικα μπορει να επελθει η αλλαγη ,αυτη θα ερθει μονο μεσα απο την αφυπνισμενη συνειδηση μας , δηλαδη απο υψηλο πνευμα που σε καμμια περπτωση δεν επιλεγει τον διαχωρισμο και τον πολεμο αλλα την ενωση και την ειρηνη.

Οι επιλογες μας και οι πραξεις μας λοιπον πρεπει να είναι αναλογες με οσα πιστευουμε κι όχι αντιθετες .

Ολοι ειμαστε δημιουργοι της πραγματικοτητας που ζουμε, ολοι μας ειμαστε εν δυναμει θεοι κι ολοι μας συμμετεχουμε στη δημιουργια της πραγματικοτητας που βιωνουμε, αυτη ειναι η ελευθερη βουληση κι επιλογη που δωθηκε στο ανθρωπινο ειδος που κατοικει σ’αυτον τον πλανητη .

Εμεις ειμαστε οι κυριαρχοι του παιχνιδιου , σαν παιχνιδι πρεπει να το βλεπουμε και να μην παιρνουμε πολυ σοβαρα τους εαυτους μας , η διαμονη μας στη γη ειναι προσωρινη κι οχι μονιμη ,εμεις οριζουμε τους κανονες, τους ορους , τις συνθηκες και διαμορφωνουμε τα αποτελεσματα του και οφειλουμε να παιζουμε σωστα και να τηρουμε τους κανονες .

Αυτα ομως δεν ειναι εμφανως ορατα και καθαρα ακομα γιατι το επιπεδο συνειδησης μας , η αφυπνιση μας δεν εχει ανεβει στα ανωτερα επιπεδα.

Οσα διαδραματιζονται γυρω μας, υπαρχουν μεσα μας , ειναι γεννηματα μας, αφου ολοι ειμαστε ενα, αφου ολοι φερουμε το ιδιο dna, αφου ολοι ειμαστε γεννηματα της ιδιας ενεργειας που γεννα και δημιουργει τη ζωη.

Χρειαζεται λοιπον να αποδεχτουμε την πραγματικοτητα που ζουμε στο 100% βαθεια εσωτερικα κι αληθινα, χωρις κρισεις κι επικρισεις.

Λαθος η σωστο δεν εχει σημασια , η απολυτη αποδοχη του " αυτο ειναι", χωρις καμμια αρνηση και αντισταση ειναι η παραδοχη με ευθυνη του κοσμου που οι ιδιοι δημιουργησαμε .

Ανοιγουμε την αγκαλια μας και περικλυουμε σ'αυτην ολα οσα υπαρχουν γυρω μας ,ολα οσα μας παιδευουν, μας βασανιζουν , μας εγκλωβιζουν.

Λεμε "ναι" 100% σε οτι συμβαινει και λεμε επισης ταυτοχρονα " ναι" 100% σε οτι εμεις ειμαστε, ενεργοποιουμε δηλαδη με αυτο τον τροπο το 100% των δυνατοτητων μας, αποδεχομαστε στο 100% τον εαυτο μας και του δινουμε τη δυνατοτητα να διευρυνθει και να ανακαταλαβει το χωρο που χρειαζεται για να δρασει και να επινοησει λυσεις, που θα ενωσουν καθε διαχωρισμο , θα ενωσουν κομματια και θα επιφερουν ειρηνη και αρμονια στη ζωη μας και στον πλανητη γενικοτερα.

Ολα ξεκινουν απο μεσα μας , ολα συμβαινουν ταυτοχρονα μεσα μας κι εξω απο μας κι επειδη σε πολλα που συμβαινουν εξω απο μας δεν μπορουμε να επεμβουμε, ας επεμβουμε κι ας αλλαξουμε οσα περισσοτερα μπορουμε σε μας τους ιδιους, ας γινουμε αυτο που θελουμε να δουμε στους αλλους , ας δημιουργησουμε την πραγματικοτητα που θελουμε να ζησουμε.

Μας δινεται μια μεγαλη ευκαιρια μεσα απο το κινημα αυτο της Αμεσης Δημοκρατιας.

Η δραστηριοποιηση μας στις ομαδες εθελοντισμου ειναι ενα μεγαλο σχολειο υπευθυνοτητας , αυτοοργανωσης , αλληλεγγυης , συμμετοχης που διαπλαθει και ζυμωνει προσωπικοτητες ,αφαιρωντας το εγω και μειωνοντας το για να υπηρετησει το εμεις.

Το κινημα αυτη τη στιγμη βρισκεται σε καμψη , σε αναπαυλα, σε διαλλειμα , σε διακοπες .

Θα μπορουσαμε να πουμε οτι αναθεωρειται, ανασκουμπωνεται , ανασυντασσεται ,για να αναλαβει και παλι δραση , με περισσοτερη ωριμοτητα, υπευθυνοτητα, γνωση και δυναμη.

Ες αυριον λοιπον τα σπουδαια..εν αναμονη των εξελιξεων..του πιο απροβλεπτου , αυθορμητου και ουσιαστικου κινηματος που ειδε ποτε η ανθρωποτητα.

«ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ»

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011

" Εμεις ειμαστε το προβλημα, εμεις και η λυση "
                                                                                


                                                                                     
Αν κατανοουσαμε και συνειδητοποιουσαμε
οτι,
Eμεις ειμαστε η κυβερνηση γιατι εμεις τους ψηφιζουμε και τους αναθετουμε την εξουσια να αποφασιζουν και να πραττουν για μας, οτι εμεις τους εχουμε διορισει κι οτι ειναι υπαλληλοι μας και αρα, οτι εμεις μπορουμε να τους απολυσουμε και να τους καταργησουμε , οτι εμεις στην ουσια εχουμε την εξουσια κι οχι εκεινοι οπως λαθος μας εχουν κανει να πιστευουμε.
Το ιδιο ισχυει και με την αστυνομια, τις δημοσιες υπηρεσιες , την εκκλησια και ολους τους υποτιθεμενους κοινωνικους λειτουργους .
Η αληθεια ειναι οτι ο λαος εχει την εξουσια να προσλαμβανει και να απολυει οποιον δεν του κανει και εχει τη δυναμη να το κανει πραξη.
Αντιδραμε, διαμαρτυρομαστε , φωναζουμε, διεκδικουμε τα αυτονοητα , οταν το μονο που χρειαζεται να κανουμε ειναι , να τα εφαρμοσουμε.
Να κανουμε πραξη δηλαδη οσα με τοσο παθος διατυμπανιζουμε.
Η μονη διαμαρτυρια που εχει νοημα και αξια ειναι η δηλωση στασης , θεσης και τροπου ζωης.
Αρκει να συνειδητοποιησουμε τη δυναμη μας ως λαος και να το δηλωσουμε εμπρακτα με την σταση μας.
Μια μεγαλη μεριδα κοσμου που ελαβε μερος στις διαμαρτυριες ηταν εκει για να ζητησει περισσοτερα χρηματα , δουλεια απο την κυβερνηση που ο ιδιος ειχε εκλεξει, αναγνωριζοντας την ακομα ως δικη του ,προσδοκωντας να εισακουστει.
Εμοιαζε και μοιαζει με επαιτεια να ζητας να σου δωθει το αυτονοητο, σχεδον να παρακαλας γι αυτο που πραγματικα δικαιουσαι και σου ανηκει.
Ο περισσοτερος κοσμος που κατεβηκε στους δρομους ολο αυτο τον καιρο κινηθηκε με αυτο το σκεπτικο, κινηθηκε για να απαιτησει να τον λαβουν υποψη τους κι οχι για να τους απολυσει .
Μια μικροτερη μεριδα κοσμου ηταν εκει γιατι πραγματικα τους ειχε απολυσει και τους γνωστοποιουσε την αποφαση του.
Και μια ακομα μικροτερη μεριδα κοσμου τους εχει απολυσει απο καιρο και ζει και κινειται σε μια αλλη πραγματικοτητα χωρις αυτους και δημιουργει ηδη τον κοσμο της επομενης μερας, της νεας εποχης.
Ηταν αυτη η μεριδα που τους αναγκασε να παραιτηθουν για καποιες ωρες . Ηταν οι αποφασισμενοι κι οχι απλως οι αγανακτισμενοι .
Αν ηταν περισσοτεροι, η πλειοψηφια του λαου , σημερα η κυβερνηση αυτη θα ηταν παρελθον.
Η αληθεια λοιπον ειναι οτι ο λαος χρειαζεται χρονο ακομα για να συνειδητοποιησει ακριβως την κατασταση και να πιστεψει οτι μπορει αυτη η κατασταση ν'αλλαξει, μονο αν ο ιδιος αλλαξει ,γιατι ο καθενας απο μας ειναι μερος της πραγματικοτητας και του κοσμου που εχουμε δημιουργησει.
Γιαυτο χρειαζεται..
α) υπευθυνοτητα.
 Ν' αναλαβει την ευθυνη της καταστασης και της πραγματικοτητας ,γιατι μονο αναλαμβανοντας την ευθυνη του μεριδιου που μας αναλογει ο καθενας ατομικα αλλα και συλλογικα ολοι μαζι μπορουμε να διεκδικησουμε την αλλαγη.
β) αποφασιστικοτητα.
Να παρουμε την αποφαση , αφου ουσιαστικα τους καταργησουμε μεσα μας , να τους απολυσουμε απο τις θεσεις που τους δωσαμε και να παψουμε να ζηταμε κατι απ'αυτους που μας προδωσαν, ωστε να μπορεσουμε να προχωρησουμε μπροστα και να ανοιξουμε νεους δρομους.
γ) συνειδητοτητα.
 Να πιστεψουμε οτι πραγματικα δεν τους χρειαζομαστε, οτι δεν εχουν να μας προσφερουν τιποτα, δεν εχουν να μας δωσουν τιποτα , αντιθετα μας τα παιρνουν ολα , μας κλεβουν καθημερινα ,ειτε στερωντας μας την εργασια, τα χρηματα , ειτε κλεβοντας μας την ενεργεια επειδη ασχολιομαστε μαζι τους .
Μεσα απο την συνειδητοποιηση θα απελευθερωθουμε απο την σκλαβια της εξουσιας που μας κανει μικρους κι αδυναμους ,ανυπερασπιστους και φοβισμενους και θα βαδισουμε ελευθεροι και πραγματικα ανεξαρτητοι στο δρομο της νεας εποχης.
δ) νεα εποχη εναντι νεας ταξης πραγματων .
Μ ια εποχη τελειωνει κι αρχιζει μια αλλη. Ο παλιος τροπος πεθαινει για να γεννηθει ενας νεος. Ο κοσμος οπως τον ξεραμε αλλαζει, η ενεργεια στον πλανητη αλλαζει, για να γινει η αποκατασταση των δυσαρμονιων και των ανισοτητων που εχουν δημιουργηθει κι εχουν οδηγησει στο αδιεξοδο που βιωνουμε, και θα συνεχιστει μεχρι να γινει κατανοητο απ'ολους..οσους τουλαχιστον εχουν την δυνατοτητα να το αντιληφθουν και ν'αλλαξουν.Οσοι εχουν τη δυνατοτητα να συγχρονιστουν στο πνευμα της νεας της εποχης , της ενοτητας, της αγαπης, της αλληλεγγυης , της ειρηνης και της αποκαταστσης της αρμονιας στη γη.
Η κριση λαμβανει χωρα και συμβαινει σε ολα τα επιπεδα , μας αλλαζει εσωτερικα και εξωτερικα και μας καλει να λαβουμε συγκεκριμμενη θεση και σταση , μας καλει να ειμαστε ακεραιοι , καθαροι, διαφανοι , αγγελιοφοροι και υπηρετες του νεας εποχης.
Κατι το οποιο γνωριζουν οι ισχυροι της γης και προσπαθουν να ανατρεψουν τρομοκρατωντας τον κοσμο με τα οπλα του φοβου , του ελεγχου και της εξουσιας, κρατωντας δεσμιες τις συνειδησεις και το πνευμα σε χαμηλα επιπεδα προσπαθωντας να καθυστερησουν την αφυπνιση που οι ιδιοι φοβουνται γιατι θα σημανει το τελος της υπαρξης τους και της κυριαρχιας τους στη γη , που θεωρουν κτημα και ιδιοκτησια τους και σκλαβους τους οσους κατοικουν πανω σ'αυτην.
ε) αλλαγη του τροπου σκεψης.
Αυτη η νοοτροπια και ο τροπος σκεψης, που εχει επικρατησει στον πλανητη, ο νομος της ζουγκλας οτι το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο, το δικαιο του ισχυροτερου που επικραττει γενικα εναντι των αδυνατων , ειναι ενα σκεπτικο που οδηγει στην καταστροφη της ζωης και δημιουργει το αδιεξοδο που βιωνουμε αυτη την εποχη της κρισης.
Το σκεπτικο του να "εχω" περισσοτερο παρα να "ειμαι" , η κυριαρχια της δυναμης του "εγω" της υλης εναντι της ψυχης , συνανταται οχι μονο στους ισχυρους αλλα και σε οσους τους υπηρετουν κι εχουν πιστεψει " οτι ετσι ειναι τα πραγματα και δεν αλλαζουν".
Υιοθετωντας το ιδιο σκεπτικο , ειτε γιατι βολευονται ακομα με δουλεια και χρηματα ειτε γιατι βρισκονται σε υπνωση ,η οποια τους κανει να νιωθουν οτι ειναι ανημποροι ν'αντιδρασουν , νιωθουν μικρα και αβουλα στρατιωτακια μπροστα στην επιθεση των σοκ που δεχονται καθημερινα και τους καθηλωνουν στην οποια κινηση τους που γινεται με ιδαιτερη δυσκολια αυτη την εποχη λογω των βαρων που κουβαλαει ο καθενας, των ενοχων και των αχρηστων πραγματων που εχει συσσωρευσει μεσα του και γυρω του.
στ) το συστημα ειμαστε εμεις .
Κατ'αυτον τον τροπο και μ'αυτο το σκεπτικο σε γενικες γραμμες , δημιουργειται μια αλυσιδα απο τον μεγαλυτερο εως τον μικροτερο, απο τον πλουσιοτερο εως τον φτωχοτερο, απο τον δυνατοτερο εως τον πιο αδυναμο , απ'ακρη σ'ακρη στον πλανητη , μια αλυσιδα που ενωνει τα " εγω " των ανθρωπων και φταχνει μια πλατφορμα με σαθρα θεμελια οπου εκει πανω χτιζουν ονειρα και τις ζωες τους οι ανθρωποι της γης, που εχουν επιτρεψει κι εχουν παραδωσει τον ελεγχο τους σε καποιους "ειδικους - ηγετες-αρχηγους - τσοπανηδες ",των κοπαδιων που οι ιδιοι αποτελουν γιατι εχουν πειστει για την αδυναμια τους και την ελλειματικη τους φυση ως ατελη οντα που δεχονται τελικα τον θανατο και την καταστροφη ως τη μεγιστη αρχη και οχι τη γεννηση και την εξελιξη .
Ενα συστημα που εχει αναγει τους φοβους , την καταστολη, τον ελεγχο , τον θανατο, ως υπερτατες αξιες και μαχεται κιολας με νυχια και με δοντια για να τις διατηρησει.
Η δικη μας αδυναμια επιτρεπει σ'αυτο το συστημα, σ'αυτον τον τροπο ζωης να υπαρχει.
Η αποδοχη του θανατου ως τελεσιδικου γεγονος της υπαρξης κι οχι ως μια μεταβαση που ειναι πραγματικα εδωσε στην ανθρωποτητα μια οπτικη περιορισμενη, με οριζοντες αρχης και τελους κι οχι μιας οπτικης συνεχομενης κι εξελισσομενης , διαρκους κι αιωνιας που αφορα τελικα κι αναγνωριζεται απο τις ψυχες των ανθρωπων κι οχι απο την υλη τους που ειναι το " εγω" το οποιο επικρατει αυτη τη στιγμη κι εχει δημιουργησει το συστημα το οποιο ζουμε.
ζ) απελευθερωση ψυχων .
Ψυχη εναντι υλης , αορατο εναντι ορατου, η αιωνια παλη, η αιωνια αναμετρηση λαμβανει χωρα τωρα, αυτη την εποχη της κρισης καλουμαστε να αποκτησουμε, να διευρυνουμε , να ανοιξουμε χωρο για να εκδηλωθει, να φανερωθει η ενεργεια της ψυχης μας.
Εμπιστοσυνη ψυχικη, εσωτερικη , θεικης πνοης κι ενεργειας συμπαντικης , ενδυναμωση κι αποδοχη του αορατου κοσμου ,οσων δεν βλεπουμε ορατα, αλλα αντιλαμβανομαστε μεσω των αισθησεων της καρδιας και του νου μας , μεσω της διαισθησης και της ενορασης μας μεσω του πνευματος μας , που μας συνδεει με το συμπαν , με την αληθεια της ζωης, με την πηγη μας, με την αληθινη μας υπαρξη, με το πριν μας και το αιωνιο σωμα μας .
 Την μια και μοναδικη μας υπαρξη , την ψυχή μας , που θα μας οδηγησει στην μεταβαση της νεας εποχης, της αναστασης του πλανητη και της ανθρωποτητας γενικοτερα , μεταφεροντας το πνευμα και την ενεργεια της αγαπης στη γη δημιουργωντας μια ζωη σε νεες πιο διευρυμενες διαστασεις με μεγαλυτερα ορια οπου θα χωρουν,
Η Ελευθερια - η Ενοτητα ( Αγαπη) - η Ειρηνη - η Δικαιοσυνη -η Αληθεια
Αυτες ειναι βασικες ιδιοτητες της ψυχης που μονο οι απελευθερωμενες ψυχες γνωριζουν λογω του υψηλου τους πνευματος και μπορουν να πραξουν σ'αυτες τις αρχες μονο κι εφοσον ειναι σε συνδεση κι ενωμενες με την αρχικη τους πηγη υπαρξης κι οχι αποκομμενες κι αποδυναμωμενες απ'αυτην.
Ειναι η ωρα να ενωθουν η υλη με το πνευμα, η ψυχη με το σωμα, ο νους,  με την καρδια.
και να πραξουν πλεον ως ενα ενιαιο κι αδιαιρετο συνολο δημιουργωντας μια νεα πραγματικοτητα με νεα δεδομενα οπου ολοι θα χωρανε κι ολοι θα εχουν τη θεση τους σε αρμονια με τη φυση και το συμπαν , οπως οι συμπαντικοι νομοι και η ταξη του συμπαντος  εχουν ορισει .Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011

ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ "Η ΑΓΑΠΗ "

Τιποτα δεν θαναι πια το ιδιο...


Οι ανθρωποι σηκωθηκαν απο τους καναπεδες, τελειωνοντας επιτυχως την ψυχοθεραπεια τους ,των τελευταιων χρονων.


Εκλεισαν το χαζοκουτι και ενωθηκαν με το μεγαλο συμπαντικο νου .


Μεσω του ιντερνετ ενωθηκαν οι σκεψεις μας, τα συναισθηματα μας, οι ιδεες μας.


Αναγνωρισαμε ο ενας τον αλλον , εκμηδενισαμε τις αποστασεις , συγχρονιστηκαμε με το χρονο της ψυχης μας και την αφησαμε να μας οδηγησει στα μονοπατια της αληθειας της. Εμπιστευομενοι το απροσωπο, το αμορφο, το φανταστικο, την σκεψη, την ιδεα, το συναισθημα καταργησαμε το εγω της προσωπικοτητας μας κι οδηγηθηκαμε σε κοσμους αλλους, κοσμους που σε αλλες εποχες θα εμοιαζαν εξωπραγματικοι, καθολικα φαντασιακοι ,ονειρικοι κι απραγματοποιητοι.
Τα ονειρα μας ενωθηκαν, οι ψυχες μας μιλησαν κοινη γλωσσα και αρχισαν να πραγματοποιουν το μεγαλυτερο ονειρο ολων των εποχων" την αλλαγη του κοσμου"


καναμε downloud την συμπαντικη ενεργεια μεσω της πληροφοριας και της ανταλλαγης αποψεων , ζυμωσαμε το ψωμι της επαναστασης και το μοιρασαμε στα περατα του κοσμου.
Οι ενοιες Ελευθερια, Δημοκρατια, Δικαιοσυνη , Αληθεια , αρχιζουν και ξαναβρισκουν τις αρχικες τους ενοιες , ενοιες και αληθειες ξεχασμενες, πουλημενες στους βωμους των συμφεροντων , του χρηματος και της αλαζονιας της εξουσιας .
Η πρωτη μαχη κερδηθηκε , η κρισιμη μαζα αφυπνιστηκε και δεν προκειται να κοιμηθει ξανα.


Τωρα μενει να κερδηθει κι ο πολεμος , χωρις πολεμο ομως, χωρις στοιχηματα μια κιαυτα στημενα ηταν. , μια λεξη που δεν προκαλει κοντρες κι αντιπαλοτητες, μια λεξη που δεν χωριζει τους ανθρωπους σε στρατοπεδα , κατηγοριες , χρωματα και κομματα .Μια λεξη που μας ενωνει ολους.


ΑΓΑΠΗ- ΕΝΟΤΗΤΑ η πρωτη προτεραιοτητα μας.ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΙ ΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ...ΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ..ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ..ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ..

ΜΕ ΑΓΑΠΗ


λεμε ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ..ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΛΛΕΤΑΙ..

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ΑΝΑΚΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΤΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

" ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ "Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011

ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ

« ΤΟ ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ

ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ

syntagma_aganaktismenoi_0.jpg


Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν οι "Αγανακτισμένοι" στις πλατείες, την παράσταση έκλεψε η ειρηνική αλλά θορυβώδης διαμαρτυρία με τις κατσαρόλες και τα μπρίκια, τις σφυρίχτρες και τις γαλανόλευκες, τα υβριστικά συχνά συνθήματα, τα φάσκελα προς τη Βουλή και τα ευφάνταστα , πολύχρωμα πανό. Η θεματολογία που προβλήθηκε από τα Μ.Μ.Ε. αφορούσε κυρίως το ΔΝΤ, την φοροεπιδρομή, τους όρους του μνημονίου, την κυβέρνηση, τα κόμματα και την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.
Σε δεύτερο πλάνο και πολύ αόριστα δόθηκε προσοχή στο γενικευμένο αίτημα για πραγματική δημοκρατία και συνεπώς την ανάγκη ριζικής αλλαγής του συντάγματος που θα δώσει στους πολίτες κεντρικό ρόλο στις σημαντικές αποφάσεις.

Παράλληλα όμως και στο περιθώριο των μεγάλων αυτών ζητημάτων αναπτύχθηκαν γόνιμες συζητήσεις ,στην κάτω κυρίως πλατεία, που πέρασαν εντελώς απαρατήρητες στα μέσα, αλλά και στο ευρύτερο κοινό. Ξύπνησαν ηρωικές μνήμες του ΄68 και μικρές ομάδες πολιτών άρχισαν να ψάχνουν μαζί τι πήγε στραβά στον σύγχρονο δυτικό κόσμο και πως μπορούμε να επινοήσουμε μια δίκαιη και ειρηνική συνύπαρξη. 2E4ECC5860D48B31AB12FE9B52F04B9A.jpgΕίχα την τύχη να παρακολουθήσω ομάδες οικολόγων , εναλλακτικών κοινοτήτων, φιλειρηνιστών, καλλιτεχνών, εθελοντών και ανώνυμων πολιτών που δεν έθεσαν μόνο καίρια φιλοσοφικά και κοινωνικά ερωτήματα , αλλά προσπάθησαν να φανταστούν τις καταλληλότερες πρακτικές λύσεις ...; Δίπλα δίπλα βρέθηκαν να διαλέγονται συντροφικά ο καθηγητής του πανεπιστημίου με τον εργάτη, ο γιατρός με τον αγρότη, ο τεχνοκράτης με τη νοικοκυρά, ο άνεργος με τον επιχειρηματία, ο συνταξιούχος με τον φοιτητή.
Τους μόνους που δεν συνάντησα είναι όσους δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα. Όσους έχουν όφελος από τη σημερινή κατάσταση η όσους καραδοκούν ν΄αρπάξουν μια θέση εξουσίας αύριο.
H άποψη του του Marcuse, ότι η εξέγερση του 1968 ήταν μια εξέγερση ενάντια σε ένα ολόκληρο σύστημα, και όχι σε επιμέρους προβλήματα, ταιριάζει απόλυτα και στην εξέγερση των indignados (αγανακτισμένων ) της Ευρώπης. Οι νέοι κυρίως απορρίπτουν το υπάρχον κοινωνικό καθεστώς, και όχι αποκλειστικά τις οικονομικές του εκφάνσεις. Δεν πολεμούν μόνο τους πολιτικούς φορείς της εποχής, αλλά ολόκληρο το σύστημα αξιών. Το 1968 οι νέοι έγιναν ρεαλιστές, και απαιτούσαν το αδύνατο. Σήμερα, σύμφωνα με πινακίδες που είδαμε στις πλατείες της Ισπανίας και της Ελλάδας αυτό που λένε είναι: «Αν δεν μας αφήσετε να ονειρευτούμε, δεν θα σας αφήσουμε να κοιμηθείτε».
Η ψευδαισθησιακή ευμάρεια των τελευταίων δεκαετιών σε συνδυασμό με την πολιτική διαφθορά είχε σπρώξει μεγάλη μερίδα των νέων μακριά από την συμμετοχή στα κοινά και τον κοινωνικό προβληματισμό. Είχαν κλειστεί ναρκισσιστικά στον εαυτό τους και προσπάθησαν να νοηματοδοτήσουν τη ζωή τους με τον αριβισμό και τον καταναλωτισμό. «Το να είσαι νέος, όπως δηλώνει ο Τόμας Μαν, σημαίνει να μένεις κοντά στις πηγές της ζωής, να μπορείς να ορθώνεσαι και να τραντάζεις τις αλυσίδες ενός φθαρμένου πολιτισμού, να τολμάς αυτό που οι άλλοι δεν έχουν το κουράγιο να επιχειρήσουν». Το σοκ της παρούσας κρίσης είχε και ένα ευτυχές αποτέλεσμα : έβγαλε από το λήθαργο χιλιάδες νέες και νέους που πρωτοστατούν πλέον στο κίνημα των "Αφυπνισμένων" και δείχνουν το δρόμο και στους υπόλοιπους πολίτες .
Όσοι ειρωνεύονται ή «ανησυχούν» για το πώς αυτή η ετερόκλητη μάζα θα εκφραστεί πολιτικά, προφανώς δεν πιάνουν το νόημα. Το ίδιο και όσοι με βεβαιότητα βλέπουν ότι οι Αγανακτισμένοι θα κουραστούν, θα βαρεθούν, θα εκφυλιστούν ως μάζα και ως κίνημα. Διότι το ζητούμενο εδώ δεν είναι να ακολουθήσουν όλοι αυτοί ένα πρόσωπο ή ένα κόμμα. Το σημαντικότερο είναι αυτό το ίδιο το κύμα αφύπνισης που διαπερνά την ελληνική κοινωνία και οδηγεί στο περιθώριο διεφθαρμένες πρακτικές και ψεύτικες αξίες που κυριάρχησαν στη μεταπολίτευση.

Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που ως σήμερα τους είχαμε γραμμένους στα παλιά μας τα παπούτσια και τους βλέπαμε λίγο πολύ σαν κλόουν: τους οραματιστές, εκείνους που τολμούσαν να αρθρώνουν σε δημόσιο λόγο τα πιο τρελά τους όνειρα, εκείνους τους οποίους δαχτυλοδείχναμε στα παιδιά μας για να μην γίνουν σαν κι αυτούς, για να «προκόψουν» στο λαμπρό τεχνοκρατικό, γραφειοκρατικό, γερασμένο, μίζερο σύμπαν μας. Ε λοιπόν, τώρα βλέπω πολλά από τα παιδιά μας να κυκλοφοράνε με το βλέμμα «μολυσμένο» από αυτήν την ιερή τρέλα, το θάρρος και το θράσος να τρέφουν όνειρα σε έναν κόσμο που μισεί τα όνειρα, την αποκοτιά να ελπίζουν σε έναν κόσμο που προσκυνά την απελπισία και τη δυστυχία. Μόνο και μόνο αυτά τα παιδιά θα ήταν επαρκής λόγος να κατέβουμε λίγο από το βάθρο των βεβαιοτήτων μας και να μπούμε σε κοινωνικό διάλογο.Τα μάτια του γονιού δε μπορεί παρά να κοιτούν κατάματα την πραγματικότητα. Όμως συνειδητά ποντάρουμε στο όνειρο και ελπίζουμε πώς αν πολλοί μικροί Δον Κιχώτες κυνηγήσουν τα όνειρα τους, μέσα σε αυτό τον σκληρό κόσμο, τότε ίσως καταφέρουν να τον αλλάξουν. Γιατί όπως λέει Τζορτζ Μπέρναρντ Σόου:"Στον κόσμο, υπάρχουν αυτοί που παρατηρούν την πραγματικότητα και απλά αναρωτιούνται γιατί, και υπάρχουν και εκείνοι που τη φαντάζονται όπως ποτέ δεν ήταν, και αναρωτιούνται γιατί όχι".

Από τις πλατείες και τους δρόμους ξεκινάει κάτι νέο που εισβάλει ορμητικά στην ιστορία. Είναι μόνο θέμα χρόνου να πάρει αποκεντρωτική μορφή και να οδηγήσει σε θετικές ανατροπές. Όσοι δεν το έχουν ακόμη αντιληφθεί θα βρεθούν προ εκπλήξεως ... Άδικα τρέχουν οι δεινόσαυροι της πολιτικής να το καλουπώσουν, να το χειραγωγήσουν και να το εκμεταλλευτούν!

aganaktismenoi.jpgΤο κίνημα των Αγανακτισμένων είναι το πρώτο βήμα στον αγώνα για ριζοσπαστικές αλλαγές σε όλους τους τομείς. Όταν το μεγάλο πλήθος αφήσει τις κεντρικές πλατείες , το κίνημα θα φουντώσει και θα ριζώσει στην συνοικία, το χωριό, την κοινότητα και τον χώρο εργασίας. Τα αιτήματα για συμμετοχική δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη είναι πάντα επίκαιρα και απαιτούν επιτακτικά λύση. Η λύση αυτή τη φορά δεν θέλουμε να την περιμένουμε από ψηλά ...; Εμείς είμαστε η λύση για τη ζωή μας με την καθημερινή προσπάθεια, τον αγώνα, τη συνεργασία, το χαμόγελο και την αγκαλιά.
Δεν μπορούμε πια να επιστρέψουμε στον αμέριμνο ύπνο μας γιατί το όραμα ενός ανεκπλήρωτου κόσμου θα ταράζει τα όνειρά μας ...;


Ξυπνήσαμε και τίποτε δεν μπορεί να μας εμποδίσει να χτίσουμε τον κόσμο που ευχόμαστε.

Μια αγκαλιά σε όλους τους συναγωνιστές της αφύπνισης , της ελευθερίας, της δικαιοσύνης , και της αρμονίας

Γιάννης Αυγουστάτος
Αθήνα 2 Ιουλίου 2011

Η ενέργεια της Ελλάδας


Το σύστημα δασκάλων στο συγκεκριμένο σημείο στο οποίο απευθυνόμαστε, την Ελλάδα, έχει να κάνει με μια πολύ σημαντική και μεγάλη μετάβαση. Καταλάβετε πως η Ελλάδα ζει ενεργειακά μια πολύ μεγάλη απελευθέρωση, ένα πολύ μεγάλο ξεμπλοκάρισμα. Και αυτό συνέβη, όχι επειδή ήταν προορισμένη να το κάνει ούτως ή άλλος, αλλά επειδή εσείς το δημιουργήσατε. Εσείς το επιταχύνατε και κάνατε την έκπληξη. Ο καθένας σας ατομικά, εκεί που καθόταν σπίτι του και δυσανασχετούσε με κάποια κατάσταση, φτάσατε σε ένα σημείο να φτιάξετε μια σκεπτομορφή και αυτή η σκεπτομορφή, συλλέχθηκε, αντλήθηκε από τις νεότερες, κρυστάλλινες γενεές και δημιουργήθηκε μιαν επανάσταση, με αποτέλεσμα και εσάς του γηραιότερους να σας κουνήσει, να σας βγάλει από το κέλυφός σας και να ενεργοποιηθείτε. Δεν είναι τυχαίο που νέοι ξεκίνησαν την επανάσταση καθώς είναι πιο ευαίσθητοι στην ενέργεια και μπορούν να πιάνουν τα λεπτοφυή κύματα τα οποία ο καθένας σας εκπέμπει. Όσο πιο πολύ λαμβάνουν ενέργεια τα κρυστάλλινα παιδιά της Ελλάδος, τόσο πιο ευαίσθητα γίνονται κι εδώ είσαστε εσείς, οι μεγάλοι δάσκαλοι, οι γηραιότεροι πάνω στον πλανήτη που πρέπει να δράσετε υποστηρικτικά γι’ αυτά τα παιδιά. Αφήστε στην άκρη τί είναι εκείνο που νομίζετε πως σας χωρίζει μεταξύ σας, γιατί είναι καθαρά ψευδαίσθηση και υποστηρίξτε αυτή την προσπάθεια των νέων. Ακούστε την αλήθειά τους, δεν ξέρουν πώς να το γειώσουν, δεν γνωρίζουν πολλές φορές τί είναι, όμως υλοποιούν πιο άμεσα από τον καθένα σας. Είναι παρορμητικοί, ναι, κι αυτό τους χαρίζει επιπλέον καύσιμο στην κάθε συν-δημιουργία τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς θα τα οδηγήσετε σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, στο όποιο κίνημα πάρει η ενέργεια αυτή, απλά θα το υποστηρίξετε με αγνή καρδιά, κοντά στην δική σας αλήθεια που φωνάζετε τόσα χρόνια. Υλοποιήσατε μια σκεπτομορφή που φωνάζει να ελευθερωθεί ο συγκεκριμένος ιερός τόπος για να μπορέσει να προχωρήσει. Η Ελλάδα είχε μεγάλες δόξες και συνεχίζει να έχει. Απλά ένα πέπλο λήθης που την έχει σκεπάσει, ήρθε η ώρα να φύγει. Αν θα φύγει ή όχι, εσείς θα το επιλέξετε. Το αποτέλεσμα έγκειται στον τρόπο που θα υποστηρίξετε την ενέργεια. Μπορεί να σας ένωσε η αγανάκτηση αλλά αν δεν μετουσιωθεί σε φωτεινό όραμα, η μετάλλαξη της Ελλάδας θα είναι επίμονη και δύσκολη.

Μεταλλάξτε, αφήστε, συγχωνεύστε

Το ότι έχετε να δουλέψετε συλλογικά ως άνθρωποι απέναντι σε κάτι τόσο πολύ εστιασμένο όπως είναι η επανάσταση της ενέργειας που γίνεται, σας κάνει και σας δίνει το έναυσμα ν’ αφήσετε στην άκρη ακόμη μια φορά αυτά που σας χωρίζουν, και απευθυνόμαστε σε όλους τους δασκάλους αυτού του μέρους της Γης. Αφήστε στην άκρη συγκρίσεις. Οτιδήποτε σας έφτασε μέχρι εδώ, είναι καλό και τιμημένο. Αλλά κάποιες φορές πρέπει να μεταλλαχθεί, άλλες φορές πρέπει το αφήσετε και άλλες φορές πρέπει να το συγχωνεύσετε με κάτι άλλο. Τίποτα δεν είναι λάθος, τίποτα δεν είναι σωστό. Ξεκινήστε, κάντε ένα βήμα, θέστε την πρόθεσή σας να δουλέψετε για το ανώτερο καλό, για το ανώτερο καλό όλου του κόσμου, για το ανώτερο καλό της Γης, ξεκινώντας από το να χτίζετε το περιβάλλον της χώρας γύρω σας. Όπως ενεργειακά ξεκίνησε όλη αυτή η επανάσταση και την τσίμπησε το συλλογικό ασυνείδητο των κρυστάλλινων παιδιών της Ελλάδας, με τον ίδιο τρόπο κι εσείς, θα βάλετε στην άκρη τις διαφορές σας και θα το ενισχύσετε μετατρέποντάς το σε όραμα. Τα κρυστάλλινα παιδιά της Ελλάδας έχουν όραμα γι’ αυτό και υλοποιήθηκε η επανάσταση. Το όραμα είναι ισχυρότερο από την αγανάκτηση. Ο καθένας σας, ας το υποστηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί - με πρακτικό τρόπο, με ενεργειακό τρόπο. Μη γυρνάτε όμως πλάτη σε αυτό που συμβαίνει, είναι μεγαλειώδες.

Όραμα αντί αγανάκτησης

Να ξέρετε ότι έχετε καταφέρει να ξεμπουκώσετε μιαν αρτηρία η οποία έπασχε. Η ενέργεια δεν μπορούσε πλέον να ρέει στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μαζικές καταστροφές που συμβαίνουν στην Ελλάδα και δεν είναι τυχαίο, όλα αυτά έγιναν για να γίνει κάθαρση, ήταν ο πρόδρομος γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα. Ακόμη η ανθρωπότητα ενώνεται μέσα από τον πόνο. Δεν είπαμε ότι αυτό είναι λάθος ή σωστό, απλά έτσι κάποια πράγματα λειτουργούν ακόμα. Αλλά δεν θα λειτουργούν πλέον για πολύ. Δεν θα είναι ο πόνος εκείνος που θα σας ενώνει, πολύ σύντομα. Στα προσεχές χρόνια θα δείτε πως το κοινό όραμα είναι πολύ καλύτερο από την αγανάκτηση και τον πόνο. Αυτό θα έρθει σταδιακά και θα σας το δείξουν οι νέες κρυστάλλινες ψυχές που θα έρθουν κι εσείς θα πρέπει να τις υποστηρίξετε για να μπορέσουν να το γειώσουν σε μια κοινωνική ενέργεια που ήδη εσείς γνωρίζετε. Επιτρέψτε το να συμβεί. Πάρτε την δική σας αλήθεια και κάθε μέρα να ρωτάτε τον εαυτό σας, να ρωτάτε τον θεό μέσα σας, να ρωτάτε τον ανώτερο εαυτό σας, «Συνηχεί με μένα; Τί είναι κάθε μέρα να κάνω καλύτερο; Ό,τι κουβαλώ μέχρι στιγμής, τί να το κάνω; Να το συγχωνεύσω; Να το αφήσω; Να το προσθέσω σε κάτι άλλο;»

Καταλάβετε, πως ό,τι κι αν επιλέξετε, όποια γεύση αλήθειας επιλέξετε εσείς να εκφράσετε εδώ στη Γη, είναι η κατάλληλη. Όλες έχουν να σας μάθουν κάτι. Το μυστικό είναι να μπορείτε εσείς να βρίσκετε πίσω από την κάθε πρόκληση, την μαθητεία και την ανώτερη εμπειρία που έχετε έρθει να ξεπεράσετε. Όταν βλέπετε δυσκολίες, όταν βλέπετε συναισθηματικά να είσαστε μπλοκαρισμένοι, ας γίνετε παρατηρητές του εαυτού σας και ρωτήστε «Τί έχω να μάθω από αυτό;» Κι αν δεν μπορείτε εσείς να γίνετε παρατηρητές του εαυτού σας, επιλέξτε έναν άλλον θεό με τον οποίο να αισθάνεστε άνετα ή μία ομάδα που μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα, βάλτε την αλήθειά σας πάνω στο τραπέζι, αυτό που κουβαλούσατε μέχρι στιγμής και πείτε «Θέλω και τη δική σας γνώμη». Και οι άλλοι θεοί θα σας πούνε μια δική τους οπτική, μία από τις πολλές πλευρές που έχει η κάθε κατάσταση. Ακόμη και στην 3η διάσταση, τα πράγματα είναι πολυ-διαστασιακά. Να ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε μεγάλη διαφορά στην Ελλάδα, ξεκινώντας με το να κάνετε μεγάλη διαφορά στη ζωή σας.

Η δόξα των αρχαίων χρόνων προχωρά προς την συγχώνευση

Το συλλογικό ασυνείδητο που ξεκίνησε μέσα από την αγανάκτηση του κόσμου, θα μεταλλαχθεί και θα γίνει ένα κοινό όραμα που θα δημιουργήσει εκείνη την υλοποίηση και την γείωση που θα φέρει ξεκάθαρες καταστάσεις. Μπορεί να πάρει λίγο καιρό για να γίνει, αλλά εσείς συνεχίστε να τρέφετε την ιδέα μιας ελευθερωμένης ενεργειακά κατάστασης στον χώρο που ονομάζεται Ελλάδα. Να οραματιστείτε την Συμπαντική Ενέργεια να ρέει μέσω των ανώτερων εαυτών σας και να παρασέρνει οτιδήποτε είναι μπλοκαρισμένο. Ξεκινήστε όμως πρώτα απ’ όλα από τους εαυτούς σας. Τί είναι εκείνο που σας μπλοκάρει στη ζωή σας; Τί είναι εκείνο που δεν ρέει; Επιλέγετε τον δρόμο του διαχωρισμού; Επιλέγετε να το αφήσετε πίσω; Επιλέγετε την συγχώνευση; Ποια είναι η πρόθεσή σας; Ό,τι κι αν επιλέξτε, θα φέρει αποτέλεσμα. Αν νιώθετε πως κάτι σας βαραίνει, κάτι δεν συνηχεί με εσάς, ρίξτε μια δεύτερη ματιά. Είσαστε όλοι σας δάσκαλοι, δεν είναι ο ένας χαμηλότερος από τον άλλον, δονητικά μόνον είσαστε διαφορετικοί. Είσαστε εδώ για να μπορέσετε να πάρετε μιαν αλήθεια και να την μεταλαμπαδεύσετε. Κρατήστε ό,τι συνηχεί στην καρδιά σας, δείτε την ζωή σας από τα μάτια του ανώτερου εαυτού σας ως παρατηρητές, μη φοβηθείτε να γίνετε διάφανοι και να ρωτήσετε κι άλλους θεούς γιατί αυτό θα σας φέρει στην ενοποίηση. Θα σας φέρει να φτιάξετε ένα δίκτυο από ανθρώπους που δεν φοβούνται να εκτεθούν, που δεν φοβούνται να ζητήσουν βοήθεια, που αυτό ακριβώς σημαίνει ενοποίηση. Κάθε περιοχή του πλανήτη έχει το δικό του εντύπωμα ενέργειας, η Ελλάδα έχει το μοτίβο του να μοιράζεται απλόχερα και να φιλοξενεί, γι’ αυτό και έγινε το κέντρο φωτός του κόσμου. Η ενέργεια που φιλοξενούσε στους αρχαίους χρόνους, υπάρχει και περιμένει να μεταβεί σε ένα επόμενο επίπεδο. Ακόμα και αυτό που θεωρείτε ως δόξα της Ελλάδας, οφείλει να εξελιχθεί όπως εξελίσσονται κι όλα. Θα βγάλετε αυτή την ενέργεια από το χρονοντούλαπο και θα την αφήσετε να αναπτυχθεί. Μην περιμένετε τα πράγματα να είναι ίδια όπως τότε, αυτή η ενέργεια περιμένει να συγχωνευθεί. Αυτό καλείστε να ενεργοποιήσετε, σε άλλο επίπεδο. Ενεργοποιείτε την δύναμή σας που έχετε φέρει κυτταρικά, επιλέξατε να ενσαρκωθείτε στην Ελλάδα για να συμμετάσχετε στο πανηγύρι που εξελίσσεται σ’ αυτό το μέρος, για να μπορέσετε να εφαρμόσετε τις παρακαταθήκες πολλών ενσαρκώσεων και να βοηθήσετε ουσιαστικά. Βοηθήστε κι άλλους. Όσο το κάνετε αυτό, γειώνετε κι άλλη πληροφόρηση.

Βρείτε τα κομμάτια του παζλ γύρω σας

Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι είναι πιο συμβατοί από κάποιους άλλους ανθρώπους. Είναι σαν το κομμάτι του παζλ, πρέπει να το γυρίσεις πολλές φορές προκειμένου να δεις αν τελικά ενώνεται με κάποιο άλλο δίπλα ή με κάποιο άλλο που τώρα κάνει την εμφάνισή του στη γενικότερη εικόνα. Βρείτε λοιπόν εκείνα τα κομμάτια του παζλ τα οποία κουμπώνουνε στη ζωή σας. Δεθείτε με αυτά τα κομμάτια, είναι οι υποστηρικτές σας που στο σύνολο, θα σας δείξουν την γενική εικόνα. Βρείτε κι άλλα κομμάτια παζλ, βρείτε ανθρώπους που μπορείτε να κάνετε μαζί μια κοινή εργασία φωτός, δημιουργήστε ένα ολοκληρωμένο κομμάτι στο παζλ και όλοι μαζί, θα φτιάξετε την γενική εικόνα. Αν επιλέξετε να γίνετε διάφανοι απέναντι στον άλλον, αυτό θα σας πάει αυτόματα στο επόμενο βήμα και ασυνείδητα επηρεάζετε τους γύρω σας, την γειτονιά που μένετε, την πόλη σας, την χώρα σας. Το πλέγμα ήδη έχει πάρει την θέση του πάνω από την Ελλάδα και η δική σας εργασία φωτός θα το ενισχύσει. Όταν βρίσκεστε μέσα σε ένα πλήθος που εναντιώνεται, κλείστε τα μάτια και επιτρέψτε την ενέργειά σας να φτάσει ολόγυρα και να αγγίξει τα πάντα γύρω σας. Έτσι μαθαίνετε να συγχωνεύετε την ενέργειά σας με τους άλλους, δεν πρόκειται να εισπράξετε τίποτα αρνητικό καθώς είναι ενέργεια μονόδρομης φοράς και μόνο στέλνει.

Να ξέρετε πως σας τιμάμε απεριόριστα που είσαστε εδώ. Να ξέρετε πως είμαστε μαζί σας και δίπλα σας σε όλα όσα περνάτε. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο, όμως η Ελλάδα θα παίξει έναν πολύ δυνατό ενεργειακό ρόλο στη Γη και θα συμπληρώσει ένα πολύ δυνατό κομμάτι του παζλ. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι καλύτερη από άλλα μέρη του πλανήτη, σημαίνει ότι μπορεί να συμπληρώσει την ενέργεια και να την πάει παραπέρα. Είσαστε εδώ να δημιουργήσετε το θαύμα. Αγαπητοί, σας δίνουμε αυτό το μήνυμα με όλη μας την αγάπη να το μεταλαμπαδεύσετε. Είμαστε μαζί σας αρκεί να μας το ζητήσετε. Αν εσείς βρείτε δυσκολία στο πώς να κάνετε τις προσωπικές σας υπερβάσεις, να μας φωνάξετε. Είμαστε εδώ και όχι μόνο εμείς οι οδηγοί και οι ανώτεροι εαυτοί σας, αλλά και χιλιάδες άλλες οντότητες οι οποίες έχουν κατακλίσει την εξέδρα και περιμένουν να βοηθήσουν. Τους επιτρέπετε εσείς να βοηθήσουν, ζητήστε το τις ώρες που κλαίτε ή νιώθετε αδιέξοδο και το άγγιγμά τους θα ζεστάνει την καρδιά σας. Όλα θα πάνε προς το ανώτερο καλό όλων, αρκεί να το επιλέξετε. Συνεχίστε να οραματίζεστε προς αυτή την κατεύθυνση.

Σας ευχαριστούμε που ανακτάτε την δύναμή σας!

πηγη http://www.lightworker.gr/index.php?categoryid=25&p2_articleid=157